Падението е пълно ,дами и господа!
Да им е*а майката на всичките ръководители-скрити и явни в любимия отбор!Пълен бойкот на изродите,съсипали Левски!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- asenkolev
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Докато ръководстовото не си сложи на шнура мнението на феновете, медиите и ветераните, и не остави един треньор да работи поне една година няма да мръднете и милиметър напред.

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Едва ли точно Петев е правилния избор, но е факт, че отбора играе от мач на мач все по-зле. Спомнете си обаче мачовете ни с Лудогорец последните два шампионата. Разпиляха ни. Само лудия късмет ни помогна да вземем победата пролетта.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Явно при сърбина отбора не вървеше, а и само с "аз не съм правил подготовка, аз не съм избирал играчите" не става. Въпроса е, че не помня от колко години нямаме един човек, които да е водил отбора в два последователни сезона.
Много зле.Че Йока си отива стана ясно от изявлението на Сухия вчера, защо да го сменям аз съм си добре в ДЮШ, значи вече се е търсил нов наставник. И аз като повечето не искам Петев, онзи ден Домуса пак го оплю, че не става а се мисли за голяма работа. Да почакаме до 16.30 , Батков може пак да ни изненада
Много зле.Че Йока си отива стана ясно от изявлението на Сухия вчера, защо да го сменям аз съм си добре в ДЮШ, значи вече се е търсил нов наставник. И аз като повечето не искам Петев, онзи ден Домуса пак го оплю, че не става а се мисли за голяма работа. Да почакаме до 16.30 , Батков може пак да ни изненада
Не се притеснявайте, левскари! Това е поредната малоумщина на Батков, Тонев и Ко. В ситуации когато няма правилен ход е най-добре човек да помисли как достойно да си тръгне. Много играчи, треньори и ръководители са го правили в Левски, но не и Батков, Тонев и Ко. Те смятат да са вечни, да си гласуват по 10 млн. бюджет и да си работят на тихия фронт за по още 10 млн. под масата от кръга Винпром Пещера, обръча Сталийски, триъгълника Бойко, правата линия ГЕРБ и т.н.
И малките деца знаят, че освен спонсорите в ПФК Левски се набират пари от такива "дарители". Батков и Тонев използват всички възможни начини да изнудват хора, ръководители и политици, за да изпросят каквото могат уж с благородната цел "за Левски". Нормално е тези, които дават да искат нещо в замяна, например призив на НКП точно преди парламентарните избори да се "Гласува за Една Разумна България"...
Нима останаха наивници, които не са наясно как се привличат играчи в Левски след идването на Иво Тонев?
Има ли някой да смята например колко са 400 000 евро трансферна сума + 15% за мениджъра по сделката + 12 мес.по 15 000 евро заплата за машината Жоао Силва от Евертън!??? При бюджет 10 млн. лв. това са 1,250 млн.лв, т.е. 12,5% от бюджета на клуба за 2012 г.
Става дума само за един играч, нали!? А какво получават другите 25 играча? Поне 10 от тях са чужденци, които под 10 хил. евро/месечно не биха дошли в България, т.е. още поне 2,800 млн. лв. (други 28% от бюджета на клуба!). Да речем, че за тях няма трансфери, % и др. - до тук 40% от парите от бюджета са похарчени. Остават българчетата, повечето недъгави, но със средна заплата по 7-8 хил.лв./месечно и поне още 1,250 млн.лв. нови - 12,5% от бюджета на клуба за 2012 г. Общо до тук 53% от 10 млн.лв. ми се струва, че са само за заплати на играчи, като само за един е платен трансфер и %. За всички останали да се направим на слепи, глухи и неми, все едно нищо такова за тях няма (ама знаем, че има!).
Ред е на баровците: Надзорен съвет от Батков, Друмев и Ангелов – поне 30 000 лв./месечно + управителен съвет от Тонев, Жоро Дантелата, Баждеков, Сираков (Боримиров), Ники Илиев, Иванков, Гибона, Йовов и кой знае още кой друг, но ето още - поне 200 000 лв./месечно. Баровците получават някъде около 2,800 млн.лв.(още едни 28% от бюджета на клуба!). До тук станаха 81% от планираните средства от годишния бюджет само за заплати на ръководители и играчи. Простосмъртните треньори от ДЮШ, служители от СТР, треньорското ръководство на представителния отбор, простосмъртните служители и персонала от администрацията - със сигурност получават поне още 19%, т.е. около 2 млн.лв./годишно. Излиза, че клуба харчи всички средства само за заплати, а всички знаем, че това няма как да е така. Тук някъде приключвам със простата аритметика и ви уверявам, че в Левски има черна каса. Губят се едни 4-5 млн. лв./годишно (УЖ!). Стадиона се строи с пари от черната каса. В бюджет 2012 или този за 2013 официално намя средства предвидени за строеж на стадион, сектор или каквото и да е подобно. Всичко се прави под масата, ала Тодор Батков стайл! В действителност се набират и разхождат пари под масата, които не са постъпилr в клуба, но са похарчени (ПАК УЖ!) само за доброто и нуждите на ФК Левски. Е, Батков и Тонев гепят от тези пари при набирането им от различните източници под масата, и при разходването им пак под масата! В същото време си наредиха удобни буфери, които да ги пазят от недоволството на хората, когато му дойде времето. Не че е дошло де, но ще дойде. Почва се с треньора, с играчите със някой от директорите, с назначените легенди и се приключва навярно с платените гугутки. Общото е едно: работи се с хора, които лесно могат да бъдат набедени за виновни, лесно могат да бъдат отстранени, лесно им се търси цаката и слабостите и в никакъв случай не тръгват срещу клуба. В това отношение механизмите на Батков и Тонев се перфектни. Не се допускат хора със силни характери, които не отговарят на изискванията за омаскаряване.
Големия проблем на Левски навярно е, че Майкъл Чорни е много, много тежко болен и не е в състояние да се погрижи за делата си. Мръсниците на това разчитат, докато я няма котката - да се налудуват мишоците. Едно нещо са пропуснали, че каквото и да се случи с него, когато му дойде времето ще трябва да отговарят. В такива случаи знаем какво се случва - излиза, че руснаците (ПОСЛЕДНО УЖ!) дават много, но накрая вземат всичко. За нас (ПАК!) ще остане да се чудим как така хубави хора, като Кюлев, Мюлев, Илийката и т.н. се гътнаха... и остава позора от бездействието на нас, хората обичащи Левски.
И малките деца знаят, че освен спонсорите в ПФК Левски се набират пари от такива "дарители". Батков и Тонев използват всички възможни начини да изнудват хора, ръководители и политици, за да изпросят каквото могат уж с благородната цел "за Левски". Нормално е тези, които дават да искат нещо в замяна, например призив на НКП точно преди парламентарните избори да се "Гласува за Една Разумна България"...
Нима останаха наивници, които не са наясно как се привличат играчи в Левски след идването на Иво Тонев?

Ред е на баровците: Надзорен съвет от Батков, Друмев и Ангелов – поне 30 000 лв./месечно + управителен съвет от Тонев, Жоро Дантелата, Баждеков, Сираков (Боримиров), Ники Илиев, Иванков, Гибона, Йовов и кой знае още кой друг, но ето още - поне 200 000 лв./месечно. Баровците получават някъде около 2,800 млн.лв.(още едни 28% от бюджета на клуба!). До тук станаха 81% от планираните средства от годишния бюджет само за заплати на ръководители и играчи. Простосмъртните треньори от ДЮШ, служители от СТР, треньорското ръководство на представителния отбор, простосмъртните служители и персонала от администрацията - със сигурност получават поне още 19%, т.е. около 2 млн.лв./годишно. Излиза, че клуба харчи всички средства само за заплати, а всички знаем, че това няма как да е така. Тук някъде приключвам със простата аритметика и ви уверявам, че в Левски има черна каса. Губят се едни 4-5 млн. лв./годишно (УЖ!). Стадиона се строи с пари от черната каса. В бюджет 2012 или този за 2013 официално намя средства предвидени за строеж на стадион, сектор или каквото и да е подобно. Всичко се прави под масата, ала Тодор Батков стайл! В действителност се набират и разхождат пари под масата, които не са постъпилr в клуба, но са похарчени (ПАК УЖ!) само за доброто и нуждите на ФК Левски. Е, Батков и Тонев гепят от тези пари при набирането им от различните източници под масата, и при разходването им пак под масата! В същото време си наредиха удобни буфери, които да ги пазят от недоволството на хората, когато му дойде времето. Не че е дошло де, но ще дойде. Почва се с треньора, с играчите със някой от директорите, с назначените легенди и се приключва навярно с платените гугутки. Общото е едно: работи се с хора, които лесно могат да бъдат набедени за виновни, лесно могат да бъдат отстранени, лесно им се търси цаката и слабостите и в никакъв случай не тръгват срещу клуба. В това отношение механизмите на Батков и Тонев се перфектни. Не се допускат хора със силни характери, които не отговарят на изискванията за омаскаряване.
Големия проблем на Левски навярно е, че Майкъл Чорни е много, много тежко болен и не е в състояние да се погрижи за делата си. Мръсниците на това разчитат, докато я няма котката - да се налудуват мишоците. Едно нещо са пропуснали, че каквото и да се случи с него, когато му дойде времето ще трябва да отговарят. В такива случаи знаем какво се случва - излиза, че руснаците (ПОСЛЕДНО УЖ!) дават много, но накрая вземат всичко. За нас (ПАК!) ще остане да се чудим как така хубави хора, като Кюлев, Мюлев, Илийката и т.н. се гътнаха... и остава позора от бездействието на нас, хората обичащи Левски.
Последна промяна от Веселинов на 08 окт 2013 16:20, променено общо 2 пъти.
comorad написа:Явно при сърбина отбора не вървеше, а и само с "аз не съм правил подготовка, аз не съм избирал играчите" не става. Въпроса е, че не помня от колко години нямаме един човек, които да е водил отбора в два последователни сезона.
как?
Както в оня виц за черната и бялата крава ли?

„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
grasiani написа:Нямам никакви симпатии към Батков,но Йоканович някой разбра ли какъв стил иска да изгради в Левски, вярно е че не той е провел подготовка и избирал тия играчи, но той се е съгласил при тези условия да работи а резултат няма, даже и наченки няма ,на някой харесал ли е как играе Левски от началото на сезона,има ли един мач за който да се каже Левски игра добре и имаше някаква футболна идея,играем си все едно и също, за 12-13 мача с Йоканович Левски не е мръднал изобщо във футболното си развитие ,никакво избистряне на състава, постоянни опити и ротации на играчи,пълна какафония,Йоканович все едно беше дошъл на друга планета ,може би е добър специалист но тука нещо не можа да се разгърне а може би и управленския екип в Левски не е на ниво и не можа да се сработи с треньора.Е,поне сега няма да има бележки по време на мачовете.Сега да приемаме Петев ако той е треньор де, но всичко сочи натам, на нож и да го грабваме още отначало няма смисъл,бъдещето ще покаже за какво става въпрос и дали Петев ще покаже характер и ще се справи в тази трудна обстановка ,не му завиждам,от една страна отбора никакъв го няма ,от друга страна феновете не го долюбват много.Който го е назначил той да му бере плодовете,аз съм песимист относно това назначение и като нищо след Нова година да имаме нов треньор което вече ще е подигравка с цялата история на Левски,да смениш толкова треньори за толкова кратък период е показател за управленска немощ и недалновидност.Само си представям какво ще им се изсипе на главата на Батков и Петев ако загубят мача който предстои от шампионата ,не пиша името на отбора с който ще играем защото прекалено ме гнус от името им.
Казах го няколко пъти, ще го повторя отново - Йоканович ви върна стила от преди 10 години - стотици центрирания на мач и 1-2 атаки по земя, с комбинации. Някои тук го харесват защото костюмът му бил як, а словореда и дикцията още по-яки. Сигурно за някой това са чудесни качества за един треньор, но както и да е - вече е минало. За сметка на него, Петев през повечето време е по анцуг. Но, ако се абстрахирате от факта, че е цесекар и от къде идва, то вижте какъв стил наложи в Лудогорец - сума ти пасове и атаки по земя с едно докосване. Вече съвсем отделен е въпросът, че най-вероятно ще е треньор до нова година, а може и до другата седмица. Още по-отделен е и въпросът, че няма да има грам дума относно селекцията. Говоря по принцип какъв стил изповядва. В крайна сметка Петев е последния човек, срещу който е редно да си насочвате гнева.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Ти добре си казал няколко пъти ама видя ли последното интервю на Моу какво казва - всеки тренъор си изгражда стила според играчите които има и аз не харесвам центриранията ама като отпред сме с 2 дървета които ако топката ги удари по главата ще влезе иначе с крака са вързани на клюс и нищо не правят. Е как да играе с много подавания и комбинации с едно докосване. С Гари лакомото ли да играе с едно докосване или с Димов дето му треат 3 за да си я спре. За да играеш такъв стил ти трябват и играчи способни на това, а Йока го каза - тези играчи не са научени и на 30 години ли да ги учи на А и Б във футбола. Не играе добре отбора - колко от играчите дето искаше взеха ръководството - един вратар и до момента има вкаран 1 гол. Говореше се за полски защитник, македонски национал и други които Йока е бил набелязал ама никой от тях не акостира на Герена. Дори при случая с Путинчанин стана ясно че Йоканович няма думата там, след като каза че го иска, ама от ръководството казаха че не става. Е няма как да стане така.
Да запеем дружно песента, за смър**а на батков ку*вата. Има има истина една, тя е, че батков е скапан комунист. Да нахлуем дружно в шиб*ния му дом, за да го няма вече този гном.
Сега и Мариян напуснал, то вярно от Петев няма да научи нищо. Поне излезе мъж. Отива в графата използвани от Батков и захвърлени /напуснали/. Отбора върви от зле на по-зле.