Всичко за случая с Ивайло Петев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски
Тв7 бяха тези, които назначиха за треньор Лаптопа за треньор на ЦСКА, та му се наложи на човека да си прави интервю във Фейсбука, за да опровергае щуротиите им. Така че, се съмнявам да има подобна смяна на треньора. Единствената логока е, че престои веното дерби и се смята, че с нов треньор Левски ще победи, и ще тръгне нагоре. Чудя се дали в Левски не се случва същото както в ЦСКА - има болест, но никой не иска да я лекува.
Лошото е, че финанси има в клубът, но нещо куца и това нещо обръща нещата.

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Във всяка едня нормално работеща фирма такива ДОКАЗАНИ некадърници , като Тонев , Сираков ,Донев ...биха излетели на улицата още на втория месец.Тук обаче са НАЧАЛНИЦИ.Въздух под налягане , обикновени безделници живеещи като паразити , които знаят само да смучат и влачат !Всеки от тоя форум вижда ,че 80% от сегашните "футболисти" на отбора са с качества на аматьорско ниво , че и по-зле.Гледката на терена е потресаваща!Хвани единия , та удари с него другия!Пълна трагедия. А в тази ситуация , само пълен ГЛУПАК би приел да е треньор от утре!Защото е пътник , и то само след две седмици , защото тези чучела толкова си могат.
Да стигнем до нивото дори само да говорим за варианта "Петев" за мен е срамно!!!Но за въшките в "Левски" явно не е !
Да стигнем до нивото дори само да говорим за варианта "Петев" за мен е срамно!!!Но за въшките в "Левски" явно не е !
- blue avalanche
- Контакти:
За всяка телевизионна "новина" тема ли ще отваряме?
Ако утре Батков излезе и опровергае "горещата новина" ще пуснеш ли още една темичка???
Ако утре Батков излезе и опровергае "горещата новина" ще пуснеш ли още една темичка???
Това е БЪЛГАРИЯ... Йоканович е класи над всички треньори в България,и ние с лека ръка го махаме,защото успехите не били задоволителни,е чи как от шепа некадърници да направиш нещо.. не става за ден или два.. Нито му дадох време,нито нужната селекция нито нищо.. Не съм на себе си.. изглежда че ако не си послушник в Левски и нямаш място.. ВЪН НЕЩАСТНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ !
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
Идеален вариант за вас!Ще ви научи на футбол!
milen.hristov написа: Aз подкрепям Сираков, пък съм фен на Левски т.нар. организирани фенове не са само те фенове на Левски
Фен си на Сираков, не на Левски. Левски и Сираков са несъвместими понятия от години назад. Това, което е добро за Левски е лошо за Сираков и обратно. Мисля, че вече е напълно видно това.
- milen.hristov
- Контакти:
Още след мача с Локо Сф казах, че давам още два шампионатни мача и свалям моето доверие към Йоканович. Причините: Какъвто и треньор да си за 13 мача отборът ти ще отлепи поне, при положение, че не разполага с някакви свъх некадъници, но поне на мускули ще вземат някои и друг мач(колкото да мразя този футбол на мускули,който е до време и отборът винаги неизбежно се сгромолясва, примери колкото искате), не може втория от миналата година да не може да побеждава слабаците. Когато отборът не върви се сменя треньора, няма как да смениш целият отбор.
За Петев тези, които пишеха без злоба и обективно изброиха силните и слабите му страни, написаха всичко. Ако инфомацията се потвърди му пожелавам успех, но и на него ще му дам кредит колкото и на Йоканович един полусезон до мача с ЦСКА на пролет(влючително)
Сега е удобен момент да се извърши смяната (ако има изобщо такъв), понеже има почивка зради националите прексъанат заради мача зза купата който е решен, И ВСЕ ПАК ПОДКРЕПА ЗА ЙОКАНОВИЧ, ПОНЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ДВА МАЧА
За Петев тези, които пишеха без злоба и обективно изброиха силните и слабите му страни, написаха всичко. Ако инфомацията се потвърди му пожелавам успех, но и на него ще му дам кредит колкото и на Йоканович един полусезон до мача с ЦСКА на пролет(влючително)
Сега е удобен момент да се извърши смяната (ако има изобщо такъв), понеже има почивка зради националите прексъанат заради мача зза купата който е решен, И ВСЕ ПАК ПОДКРЕПА ЗА ЙОКАНОВИЧ, ПОНЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ДВА МАЧА
liliputchica написа:Мисля всички да сме обединени в желанието си Йоканович да остане, въпреки коренно различните си оценки за работата муи мотивите си
То в Реал и Барса, където феновете гласуват президентите си никой не ги слуша, та какво остава в клубове, като нашите, тук хляба и ножа са в едни и същи ръце, а ние може да си лаем, колкото искаме, нашето мнение не е важно.
Милене с некачествен материал качество не се постига, така че айде моля ти се
Последна промяна от BadBoy на 07 окт 2013 23:56, променено общо 1 път.
А какво става с кредита ти на доверие към Насо, или там си му фен, а? Защото Йоканович е функция на Насо, нали не го доведох аз в клуба... Както и меко казано идиотските трансфери.milen.hristov написа:Още след мача с Локо Сф казах, че давам още два шампионатни мача и свалям моето доверие към Йоканович.
Йока трябва да остане начело до края на сезона,пък каквото стане.След това,евентуално,при наличие на финанси да се вземе малд и амбициозен тренер като Петев.Нека го остават на спокойствие шефовете,а ние феновете да се раздадем докрай на трибуните.За мен само така имаме шанс да се оправим.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!