Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Какво липсва на ЛЕВСКИ
Най-липсва боко премиер и 5-6 яки спонсора да дават пачки за съдиите... жалка картинка комплексирана... 

batmanlevski написа:на първо място един качествен център нападател - като Гара Дембеле и две добри крила като Жуниор и Калво ,нападението ни е пълна трагедия начело с Гари и Бари. Наско обеща да вземе Ранти Мартинс а после се отметна, изгони и Карвальо - браво, Наско, разбираш от нападатели !
Доста ме заинтригува с това име Ранти Мартинс и като го проверих се оказа, че играе в Индия

-
- Контакти:
Ратко Достанич
Липсва един грамаден негър гей и да ги наебе всички играчи, Батков и вълка-булонка Сираков!!!
Empty написа:Въпросът е защо взехте Макриев?Горкият още десет кръга може да не вкара гол.
Ако са десет е добре.
ДО КОЛКОТО ГЛЕДАХ МАЧА ЛИПСВА СЕКТОР А :D друго не знам

- batmanlevski
- Контакти:
pomiqr27 написа:batmanlevski написа:на първо място един качествен център нападател - като Гара Дембеле и две добри крила като Жуниор и Калво ,нападението ни е пълна трагедия начело с Гари и Бари. Наско обеща да вземе Ранти Мартинс а после се отметна, изгони и Карвальо - браво, Наско, разбираш от нападатели !
Доста ме заинтригува с това име Ранти Мартинс и като го проверих се оказа, че играе в Индия
ами ,че то тяхното първенство е с пъти по-силно от нашето,погледнали какви футболисти от чужбина вземат и какви треньори има ,такива дето тук ги гледаме само по ТВ . а Мартинс ,е наистина класа !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- ralimavridov
- Контакти:
Сираков води отбора към страшни "висини".Жалко за Левски,жалко за феновете,жалко за 100 годишнината,жалка работа!
Re: Всекидневната около Левски
milen.hristov написа:Der Schmarotzer написа:plamenst7 написа:honda написа:Само да те поправя , ако не спечелим мача срещу ЦСКА , няма да имаме победа над отбор от първата половина на таблицата след изиграване на първите м ачове срещу всички отбори. Никога не сме имали такова "върхово" постижение.Но с Наско Сираков всичко е възможно.
Прав си, че всичко е възможно. Възможно е да играем 1/4 финал в Европа или пък в групите на ШЛ.
С това непрекъснато повтаряне на четвъртфинали и групи на шампионската лига започнахме да приличаме на едни други, живеещи със спомени, макар и от не толкова близко минало. Футболът както всяко нещо има минало, настояще и бъдеще. Нека не живеем само с миналото като онези, а да се обърнем, и към настоящето, и към бъдещето. Но настоящето със същия този Сираков е много зле, като голяма част от тази вина е и негова, в момента настоящето на Бг футбола не е Левски, а за съжаление един друг отбор, а бъдещето (вече на всички Бг отбори и в частност на Левски) дори в мъгла не е обвито, а въобще го няма. И такива внушения като "той не е правил селекцията" не минават, защото с по-лош материал и игра на юруш, но без Сираков, миналото година бяхме втори, и мачкахме всички, включително и Лудогорец втория полусезон, а сега едва влизаме в седмицата на измисленото ни първенство. Отборът играе "ганкиното" в сериозните мачове, а до идването на Йоканович, издишваше до 60 минута. Къде беше спортният директор да каже, че треньора не става и да намери друг, макар и на пожар, както видяхме, че с идването на Йоканович, може, когато кокалът (не Велев) ти е опрян до задника. Трансферите и по време на атанасовото присъствие на Герена се оказаха провал (както 80 процента трансфери). Ако той не е участвал в тях, защо мълчи? Ако е участвал, защо не е взел качествени играчи, а куци коне? Защо нямаш вариант Б, В, Г, за всяка ситуация, а след като не стане вариант А, се нахвърляш върху играчите? Ако има проблеми сред орела, рака и щуката кой да кара влака, защо не си ги каже. Явно не му стига смелост или нещо друго, а праща казионните си драскачи и гъзолизци, по конвенционалните и електронните медии (лошото е, че и другите двама лебеди правят същото), да плюят по останалите. Ако излезе и сам откровенно (е това и да го видя трудно ще го повярвам) каже къде са проблеми и как смята да ги реши, нормалният фен ще разбере и ще подкрепи, ако е правилно поведението му или ще осъди ако е грешно..... И ако някой от хунвейбинчетата наскови се се опитва да отговори, моля отговорите да не бъдат идиотизми от типа "бил остриган, щото има право да си избира прическа".
Предпочитам Левски сега отколкото миналогодишният Щампион. Седя с името си и снимката си и казвам, че Левски миналата година не е нищо повече от това което играят Черно море и ЦСКА, футбол на юруш само на надУхване. Всеки може да харесва различен футбол, на мен футбол на мускули не ми харесва защото това е временно, и на края се случва това което се случва в момента с любимец
Футбол само с мускули не се играе, но без мускули съвсем не става , без мускули се играе шах или бридж, във футбола ,както и в 99% от другите спортове се искат и мускули. Никога не съм твърдял ,че миналата година Левски играеше особено атрактивен футбол,но поне имахме чисто физическо превъзходство над другите отбори. Ами германците играят на мускули от край време и не мисля ,че са закъсали. Кажи честно харесва ли ти настоящия Левски. Гледам Левски от много години(повече от 40 години) е толкова жалък Левски не си спомням. Реално нашето място е във втората половина на таблицата. Извинявай , но за мен е странно какво правят в Левски футболисти като Макриев, Туре, М.Иванов- около тях ли ще градим новия Левски? Толкова ли сме богати че им плащаме на тези тримцата общо около 70 хил лева на месец. След като с тези измислени герои реално нямаме място в петицата( ако играехме само срещу отбори от първата половина на таблицата щяхме да имаме всичко на всичко 2т). То по-добре с наши юноши и млади български футболисти,както и чужди таланти (като Г.Родригес) щяхме да сме на приблизително същото място. Според мен 90% от феновете биха подкрепили един състав съставен от млади футболисти. За какво ни е Макриев- да го обиграваме и след Нова Година да поеме на някъде. Не е ли по-добре да обиграваме Кристофър Димитров? Примерно вместо Бру- Божидар Краев. Вместо Пинто- Мики Орачев(според мен на него мястото му не на бека ,а доста по-напред), Братята Цоневи, Ст.Петков, Виждаш хърватите нищо не играят но налагат млади футболисти и така ч карат от сума ти години и определено се справят достатъчно успешно. Повярвай ми ако се изгради един отбор от млади футболист ,основно български ще бъдем на приблизително същото място в което сме в момента , с тази разлика ,че всеки фен би се кефил , а отделно и доста спонсори ще дойдат.
Ипиян Илиев беше точният треньор за Левски, ама ... не можел дори да говори !? Сърбинът по добре ли говори ? А Батков който може, когато заговори преди мач всички знаем какво става с Левски
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !