Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
сп0к0, Кевин Бру е навсякъде 

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- фифи перото
molteni написа:фифи перото написа:Levski4Ever написа:Chelsea Forever написа:Е то ще се търси, ама някъде из джунглите или 4-5 холандска дивизия....
Гари дойде от втора холандска, пък гледай какво прави. Гарата ако не се лъжа беше привлечен в Локо Пд от втора гръцка.
""Мисля единствено и само за Спортинг. Това е голямата цел в кариерата ми", сподели Родригес пред медиите в Португалия. "
Ето това прави.
Интересно що ли Спортинг не искат Илиан Йорданов ?! Ти как мислиш ? Или защо Пасош Ферейра иска Силва, а не Генков ? Сигурно защото нищо не разбират от футбол, заради това ще е.
Кое от думите :Мисля единствено и само за Спортинг, не разбра , а коментираш кой кого искал ??
Последна промяна от фифи перото на 14 авг 2013 15:51, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
santi_santi написа:Някой може ли да каже какво ще се случи ако Гари и Генков са контузени или наказани кои са им смените в момента?Може би Сираков,Мариян Христов и Гиби
Местата на тези футболисти ще бъдат заети от други, които трябва да привлечем. И днес водим преговори с евентуални нови попълнения, като такива може да има до утре
Голяма част от хората, коментирали са страшни лицемери. Докато (НЕ)играеха Силва,Рамос,Лопес и Дъстли (Специално последният, който и двата мача с Иртиш гледаше мача от терена за без пари) се ревеше срещу Наско Сираков, ВСИЧКИ ВЪН? Сега разкарват най-скъпоплатените и пак сте недоволни. Дъстли игра много, но най-вече първите сезони, когато бяха с Грийн заедно в Левски, сега се вижда с просто око, че не става. Освен това не виждам, какъв ви е проблема с българите в отбора, защото при тях поне си личи, че се раздават по време на мачовете и не носят тези безизразни физиономии, както чужденците. За мен е 100 пъти по-добре да играе Илиян Йорданов, отколкото Рамос и Попадийн вместо Дъстли. Само за Жоао съжалявам, защото мисля, че заслужаваше поне още 1 шанс.
- Chelsea Forever
- Контакти:
santi_santi написа:Някой може ли да каже какво ще се случи ако Гари и Генков са контузени или наказани кои са им смените в момента?Може би Сираков,Мариян Христов и Гиби
E ние сме Богове на преквалифицирането ще сложим някой. Примерно Дани Димов, който игра като ЦЗ, защо не се пробва и като нападател...
Или Пелето той къде ли не е играл, същото се отнася и за Прасокин
- milen.hristov
- Контакти:
rhaegar написа:milen.hristov написа:Те Спортинг купиха николери, така, че явно и там се допускат грешки. Сега пък Парма искали да си го връщат този, балъци има на всякъде
То както е тръгнало, май и ние ще го реанимираме
И аз имам такова лошо предчувствие, дано ръководството не са и те такива идиоти
- Chelsea Forever
- Контакти:
Niksyy написа:Голяма част от хората, коментирали са страшни лицемери. Докато (НЕ)играеха Силва,Рамос,Лопес и Дъстли (Специално последният, който и двата мача с Иртиш гледаше мача от терена за без пари) се ревеше срещу Наско Сираков, ВСИЧКИ ВЪН? Сега разкарват най-скъпоплатените и пак сте недоволни. Дъстли игра много, но най-вече първите сезони, когато бяха с Грийн заедно в Левски, сега се вижда с просто око, че не става. Освен това не виждам, какъв ви е проблема с българите в отбора, защото при тях поне си личи, че се раздават по време на мачовете и не носят тези безизразни физиономии, както чужденците. За мен е 100 пъти по-добре да играе Илиян Йорданов, отколкото Рамос и Попадийн вместо Дъстли. Само за Жоао съжалявам, защото мисля, че заслужаваше поне още 1 шанс.
Илиянчу титуляр вместо Рамос дори не искам да си го представя. Рамос с 1 крак в инвалидна количка пак ще е по-добър.
- фифи перото
milen.hristov написа:santi_santi написа:Някой може ли да каже какво ще се случи ако Гари и Генков са контузени или наказани кои са им смените в момента?Може би Сираков,Мариян Христов и Гиби
Местата на тези футболисти ще бъдат заети от други, които трябва да привлечем. И днес водим преговори с евентуални нови попълнения, като такива може да има до утре
Това ли е новата сакрална дата?
"До утре"

Колегата Шекспир правилно е написал:
"Това вечно наше утре, утре, утре..."
Последна промяна от фифи перото на 14 авг 2013 15:55, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
-
- Контакти:
milen.hristov написа:santi_santi написа:Някой може ли да каже какво ще се случи ако Гари и Генков са контузени или наказани кои са им смените в момента?Може би Сираков,Мариян Христов и Гиби
Кога?След мача с Пирин представяхме нов футболист,до няколко дни или .....май започнаха като Гонзо който обещаваше всяка пролет отбора да е различен!!!Толкова аматьорско решение от Сираков аз не съм очаквал.
milen.hristov написа:rhaegar написа:milen.hristov написа:Те Спортинг купиха николери, така, че явно и там се допускат грешки. Сега пък Парма искали да си го връщат този, балъци има на всякъде
То както е тръгнало, май и ние ще го реанимираме
И аз имам такова лошо предчувствие, дано ръководството не са и те такива идиоти
Пичове, аз лично отдавна съм ви казал, че Николери си е ваш

Леевски, оле