ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ ЛЕВСКИ

Мнениеот Кировец » 30 юли 2013 18:16

nikikolevst написа:
Кировец написа:
jimi00 написа:Тази година всеки отбор ще изиграе 38 мача за първенство, очертава се Левски да има по 4 мача с ЦСКА, Лудогорец, Ботев, Литекс, Берое и още 1 отбор, който влезе в първата 7-ца. ......

Класирането след втори кръг очертава съвсем друго, ама карай. :lol:

временно неразположение - за всяка болест си има лек
наесен с песен както се казваше.

Какво те кара да си мислиш, че Левски и ЦСКА на 100% ще играят тази година 4 мача в първата 7-ца? :)

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 30 юли 2013 18:19

Кировец написа:
hienizator написа:Топузаков водил отбора в Пловдив... :lol: Добре - ще кажа на Сираков и Йоканович, които си измиха ръцете от загубата с името на посочения от тях за "водач".

Не съм чул или прочел някой да е обвинил него за загубата в Пловдив! От "шок" и "уикенд" ти е цъфнала и вързала фантазията ... както и да е!
Не смятам да давам напътствия на който и да е,да прави каквото и да е за разлика от някои други фенове! Всеки си има право на мнение и свобода да си го изразява по какъвто начин иска ... аз съм на стадиона да си подкрепям отбора,който е там за нещо друго,си е за негова сметка.

Въпроса е, че ти хвалиш някого, който няма абсолютно никакви заслуги и е недоказан в треньорската професия, само защото в определен период отбора е водил в резултата и този човек е бил "треньора" в този период от мача.[/quote]

Не съм хвалил никого и не съм писал кой доказан и кой не ... а че Топузаков е голям Левскар и е фигура,която много хора уважават и биха застанали до него в такъв момент ... има разлика!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 30 юли 2013 18:21

Глейте сега отбора силен слаб трябва да се подкрепя до край и точка. Какво печелим като не подкрепяме , ами нищо , абсолютно нищо , ще става значи по лошо. Така ,че стига протести и СИЛНО САМО ЛЕВСКИ ДА СЕ ЧУВА. за справка ви давам стойчо торпедото как на всеки мач иска феновете да са на стадиона и да викат за фк панчарево. хитрец ами да с футболни аргументи няма как , но публиката зад тебе и хоп ще дойде късмета като голчето на долапчето.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 юли 2013 18:21

Ега ти скучните теми взехте да пускате през 5 минути :evil: Две загуби и...край,светът свърши ;) Дайте малко по-позитивно 8-) Нещата ще се оправят,какво сте се разревали 8-) Ставате за смях на всички :evil: Това ли искате 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 юли 2013 18:21

hienizator написа:Не съм хвалил никого и не съм писал кой доказан и кой не ... а че Топузаков е голям Левскар и е фигура,която много хора уважават и биха застанали до него в такъв момент ... има разлика!

В момента сте на това дередже само и единствено, щото ви водят отбора все такива фигури - недоказани, ама верни. Вярвайте им, то си е за вас.

uki2
Контакти:

Мнениеот uki2 » 30 юли 2013 18:25

И аз съм съгласен напълно с автора на темата, не отбора а ситуацията с "феновете" и сектор Б е срам за отбора!!! Помните ли колко слаби бяха Борусия Дортмунд преди няколко години и на кое място в класирането бяха? Само че на никой в Дортмунд не му и хрумна да ги бойкотира, на мачовете ходеха по около 90 000 души (по единствената причина, че стадиона не побира повече!), а феновете си подкрепяха отбора безрезервно навсякъде! Ние винаги сме се гордеели с публиката си, а сега само въздишаме като гледаме каква подкрепа имат Ботев и Локо Пловдив например! И аз твърдя, че ако си подкрепяхме отбора както трябва нямаше да загубим нито мача в Пловдив, още по-малко този на Герена! Да - отбора е слаб и голяма част от него е за гонене, само че какво от това! Левски винаги е бил идея, чест и гордост и факта, че в момента нямаме достатъчно добри футболисти не е повод човек да предава тези свои идеали!
Опомнете се и не срамете ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 30 юли 2013 18:28

Кировец написа:
hienizator написа:Не съм хвалил никого и не съм писал кой доказан и кой не ... а че Топузаков е голям Левскар и е фигура,която много хора уважават и биха застанали до него в такъв момент ... има разлика!

В момента сте на това дередже само и единствено, щото ви водят отбора все такива фигури - недоказани, ама верни. Вярвайте им, то си е за вас.

Така е,за нас си е!

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 30 юли 2013 18:29

Vincenzo написа:[offtopic]
Genius. написа:Останаха ли такива? :roll:

Не разбирам, защо се правиш на олигофрен ?[/offtopic]

Не се прави. Това е тъжната действителност!

А относно темата: Добре де, колко пъти ги подкрепяме и те ни предават??? На мача с Иртиш какво им липсваше??? На тях пука ли им за нервите, които изхабихме милиони хора в България през последните месеци?? Лично за себе си решението съм го взел, без да ме интересуват никакви бойкоти, декларации и т.н. - няма да стъпя на мач докато не видя някакви макар и минимални наченки на футбол и на отборна игра в тази сбирщина!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

uki2
Контакти:

Мнениеот uki2 » 30 юли 2013 18:39

Седем написа:
Vincenzo написа:[offtopic]
Genius. написа:Останаха ли такива? :roll:

Не разбирам, защо се правиш на олигофрен ?[/offtopic]

Не се прави. Това е тъжната действителност!

А относно темата: Добре де, колко пъти ги подкрепяме и те ни предават??? На мача с Иртиш какво им липсваше??? На тях пука ли им за нервите, които изхабихме милиони хора в България през последните месеци?? Лично за себе си решението съм го взел, без да ме интересуват никакви бойкоти, декларации и т.н. - няма да стъпя на мач докато не видя някакви макар и минимални наченки на футбол и на отборна игра в тази сбирщина!

Дори и да си прав - факта, че сегашните футболисти те предават (както казваш) основателни ли причина за теб е ти да предаваш отбора?
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 30 юли 2013 18:40

Днес са едни,утре са други!Днес идват,утре си отиват!Едни блестят,други са ръждясали!НО "ЛЕВСКИ" Е ВЕЧЕН!/ И в буквалния смисъл,ВЕЧЕ!/Ако един човек е фен,то това значи,че обича отбора си!Щом обича отбора си, трябва да го подкрепя!Трябва да сочи кривиците,да показва одобрение и неодобрение,но да бъде там,в битката и постоянно да ИЗИСКВА И ДА ГЪРМИ,че "БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА!"Липсата на подкрепа беше грешка!Основните виновници са спортно -техническия щаб, вкл.треньорите,които правеха селекцията и готвеха отбора!Играчите не са дошли с взлом на "Герена"!Подкрепяйте,подкрепяйте,подкрепяйте и изисквайте!Феновете са за това,а не да се правят на "Сърдитко Петко"!САМО "ЛЕВСКИ"-ШАМПИОН!

Върни се в “Левски”