Единайсетте проблема на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Единайсетте проблема на Левски

Мнениеот sandi74 » 29 юли 2013 18:25

Няма да се плашите дайренца.Всичко върви по мед и масло на Герена.Свикнаха момчетата от синия ансанбъл да ги тупат като съдрана рогозка на стобор и хич не им дреме.Знаят си възможностите и не правят излишни драми.Сините фенери са на мода в България.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 29 юли 2013 20:45

Ботевъ Пловдивски написа:Некадърници, или не - това имате, с това ще трябва да играете. И тук се очертава Дванадесетия проблем на Левски, мен ако питаш, най-големият.

Вие в момента не давате на отбора никаква подкрепа, само упреци, а очаквате всичко - титла, купа, суперкупа, групи в ШЛ, че и оттатък, сега-веднага-тутакси и на момента пък. Не става така. Проста поведенческа психология - като окуражаваш някого, казваш му: "Браво, това беше супер, можеш повече, давай, да не ви пука, ние сме с вас", дори и посредствения ще му дойдат сила да надскочи себе си, та да зарадва тези, които го подкрепят и вярват в него. Като повтаряш на някого постоянно, че е некадърник, човекът се смачква, затъва в собствените си комплекси и два паса не може да върже, камо ли някаква друга игра.

Правилно и аз така мисля и го споделям,ама не слушат, то ако ставаше само с ултиматуми плюене и храчене,вижда се че не върви играта,ами за какво сме ние феновете нали в трудните моменти да да дадем кураж,да вдъхнем увереност не само да се правим на треньори,директори и да псуваме,ние като фенове на Левски сме свикнали отбора винаги да мачка и да бие всичко живо в България и сега нещата като не седят по този начин от няколко години и повечето се дразнят и са стигнали прага на търпение, разбирам ги,но какво да направим с псуване и бой не се оправят нещата във футбола.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 юли 2013 20:57

grasiani написа:Правилно и аз така мисля и го споделям,ама не слушат, то ако ставаше само с ултиматуми плюене и храчене,вижда се че не върви играта,ами за какво сме ние феновете нали в трудните моменти да да дадем кураж,да вдъхнем увереност не само да се правим на треньори,директори и да псуваме,ние като фенове на Левски сме свикнали отбора винаги да мачка и да бие всичко живо в България и сега нещата като не седят по този начин от няколко години и повечето се дразнят и са стигнали прага на търпение, разбирам ги,но какво да направим с псуване и бой не се оправят нещата във футбола.

Почти винаги съм съгласен с твоите мнения. Съгласен съм и за подкрепата, но не мисля че трябва да се радваме и да търпим хора, които целенасочено и системно работят за съсипването на отбора и превръщат футболистите в жертва и средства за въртене на далавери. Такива са Тонев, Донев и всички от скаутското звено. Ако в ръководството на отбора дойдат истински левскари, които да имат добри намерения, дори и да объркат някой трансфер, дори и да бъдат надигравани футболистите в големите дербита, те биха заслужили нашата пълна подкрепа. Но случаят определено не е такъв.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 29 юли 2013 23:29

doktora25 написа:
grasiani написа:Правилно и аз така мисля и го споделям,ама не слушат, то ако ставаше само с ултиматуми плюене и храчене,вижда се че не върви играта,ами за какво сме ние феновете нали в трудните моменти да да дадем кураж,да вдъхнем увереност не само да се правим на треньори,директори и да псуваме,ние като фенове на Левски сме свикнали отбора винаги да мачка и да бие всичко живо в България и сега нещата като не седят по този начин от няколко години и повечето се дразнят и са стигнали прага на търпение, разбирам ги,но какво да направим с псуване и бой не се оправят нещата във футбола.

Почти винаги съм съгласен с твоите мнения. Съгласен съм и за подкрепата, но не мисля че трябва да се радваме и да търпим хора, които целенасочено и системно работят за съсипването на отбора и превръщат футболистите в жертва и средства за въртене на далавери. Такива са Тонев, Донев и всички от скаутското звено. Ако в ръководството на отбора дойдат истински левскари, които да имат добри намерения, дори и да объркат някой трансфер, дори и да бъдат надигравани футболистите в големите дербита, те биха заслужили нашата пълна подкрепа. Но случаят определено не е такъв.

Tака е има хора които мястото им не е в Левски,а за Тонев отдавна съм си казал мнението че не му е мястото на Герена,но мисълта ми е друга че с разделение и хулене постоянно нещата няма да се оправят а ще се задълбочават.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 30 юли 2013 02:51

ВЪН ОТ ЛЕВСКИ НЕЗАБАВНО !

ТЕ СА СРАМ ЗА ЛЕВСКИ -

23.Пламен Илиев
4.Станислав Ангелов
13.Димитър Везалов
6.Орлин Старокин
45.Владимир Гаджев
22.Илиян Йорданов
16.Кристовао Рамос
9.Жоао Силва
28.Нуно Пинто

Г-н Сираков какво чакаш още с горепосочените дърводелци ще изпаднем в Б група.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 30 юли 2013 08:54

balef написа:ВЪН ОТ ЛЕВСКИ НЕЗАБАВНО !

ТЕ СА СРАМ ЗА ЛЕВСКИ -

23.Пламен Илиев
4.Станислав Ангелов
13.Димитър Везалов
6.Орлин Старокин
45.Владимир Гаджев
22.Илиян Йорданов
16.Кристовао Рамос
9.Жоао Силва
28.Нуно Пинто

Г-н Сираков какво чакаш още с горепосочените дърводелци ще изпаднем в Б група.

:) :) :) :)

Мноо ме радвате...
Значи,от горепосочените, може ли да ни дадете ей така щото не ви трябват Пламен Илиев и Владо Гаджев,взимаме ги на секундата.....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 30 юли 2013 09:01

doktora25 написа:но не мисля че трябва да се радваме и да търпим хора, които целенасочено и системно работят за съсипването на отбора и превръщат футболистите в жертва и средства за въртене на далавери. Такива са Тонев, Донев и всички от скаутското звено. Ако в ръководството на отбора дойдат истински левскари, които да имат добри намерения, дори и да объркат някой трансфер, дори и да бъдат надигравани футболистите в големите дербита, те биха заслужили нашата пълна подкрепа. Но случаят определено не е такъв.

Брато, ОТИДИ НА СТАДИОНА!!!

Скаутите ви НЕ ИГРАЯТ на терена, играят играчите ви,които вие смачквате психически-тва е УЛТРА ТЪПО!
Ако изобщо искаш да ти бъде чуто мнението-ходи на стадиона-виж ни нас, играем-не играем-бием-падаме-се тая 5 000 минимум винаги са там,сега с Щутгарт ше сме поне 15 000 дали ше бием или не-Божа работа,обаче със сигурност тея момчета на терена ше играят на 120%, щото ние ше сме там да ги вдигнем и даже и нещо да не тръгне, пак ше ги бутаме напред...така се прави....щото като ревнат 15-20 000 бултраси и някакси Боби Галчев се превръща в Иниеста,а Тошко Неделев вкарва Меси в малкия си джоб-идват им неподозирани сили на момчетата и сами себе си изненадват....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 30 юли 2013 09:48

El Commandante написа:
doktora25 написа:но не мисля че трябва да се радваме и да търпим хора, които целенасочено и системно работят за съсипването на отбора и превръщат футболистите в жертва и средства за въртене на далавери. Такива са Тонев, Донев и всички от скаутското звено. Ако в ръководството на отбора дойдат истински левскари, които да имат добри намерения, дори и да объркат някой трансфер, дори и да бъдат надигравани футболистите в големите дербита, те биха заслужили нашата пълна подкрепа. Но случаят определено не е такъв.

Скаутите ви НЕ ИГРАЯТ на терена, играят играчите ви,които вие смачквате психически-тва е УЛТРА ТЪПО!
Ако изобщо искаш да ти бъде чуто мнението-ходи на стадиона-виж ни нас, играем-не играем-бием-падаме-се тая 5 000 минимум винаги са там,сега с Щутгарт ше сме поне 15 000 дали ше бием или не-Божа работа,обаче със сигурност тея момчета на терена ше играят на 120%, щото ние ше сме там да ги вдигнем и даже и нещо да не тръгне, пак ше ги бутаме напред...така се прави....щото като ревнат 15-20 000 бултраси и някакси Боби Галчев се превръща в Иниеста,а Тошко Неделев вкарва Меси в малкия си джоб-идват им неподозирани сили на момчетата и сами себе си изненадват....

+ 1

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 30 юли 2013 11:28

El Commandante написа:
doktora25 написа:

Здрасти,
Не си прав, с изключение на 2-3 играча всички останали са от 2+ години. Колко подкрепа имаха, пред достатъчно, че 16 купи да вземат по твоята логика. Със Славия стадиона беше пълен, с Иртиш стадиона беше пълен. Съгласен съм че с упрек не става, трябва или да се подкрепя или поне да не им пречи. В момента просто всички фенове са тотално разочаровани. Трябва промяна! И да ходим на стадиона 20 хил. всеки мач какво? Ще бием няколко пъти и да тръгнем на някъде се видя, че тези футболисти (ако така мога да ги нарека) толкова си могат. Да до бутаме поредния сезон няма смисъл!

П.П. Надявам се да не го приемеш мнението ми като критика, все пак е мнение ;)

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 30 юли 2013 11:44

El Commandante написа:
reddek написа:

Добре де,ама от друга страна като си стоиш вкъщи и гледаш по телевизията....кво правиш....в смисъл, ок,няма хубава селекция, нещата са се издънили нещо,ама ако не идеш на стадиона да кажеш кво мислиш,ква полза?
Човек, спомням си като бихме Локо по времето на Селския с 1-0 в последната минута;отбора по тва време беше съставен от някви тотално измислени италианци от последните им там дивизии...пълни смешници...и тогава публиката ги понесе на ръце едва ли не,закара ги до вратата на Локо....трудно е понякога пич,трудно е, но ако си фен, от теб се иска да си носиш отбора, не като паднат и ти да ги тъпчеш отгоре и да им сипваш още храна.......

Така е трябва да се подкрепя отбора, със седене в къщи не става, ама до колкото си спомням този момент дето обясняваш никой не се биеше в гърдите, че ще ставате шампиони, не казваше че имате най-добри те играчи и т.н. Нещата бяха погледнати по реално, пък при нас хора дето взимат по заплати колкото целия Ботев тогава играят по зле от колкото ние дето се събираме в махалата. Да излязат и да кажат, да играем зле махаме тоя, оставяме оня, защото този така, защото онзи онака. Да направят нещо да изгонят поне един както се казва за назидание, да се стреснат малко тия ЗВЕЗДИ дето ги имаме. Изгубихме купа, ай голяма работа има титла, загубихме титла, ай голяма работа има евро турнири, та без думи. Сега остава първенството дето супер начало направихме. :) много са нещата, с подкрепа в този момент само ще влошим нещата, хората от ръководството ще си помислят, че и това мина. Футболистите изцяло няма да им пука и те така. :) От доста време на сам съм болен от тая игра дето правят нашите всеки мач си казвам, абе нямаха шанс момчетата ще стане по добре. Ама то има, има ама тяхното е безобразие. Аз до сега да съм забил бутоните на стената и да съм сменил професията. :)

Върни се в “Левски”