Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Rivaldo10 » 29 юли 2013 19:55

Мерси, ще се постарая! То ще си проличи след време. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 юли 2013 19:56

Rivaldo10 написа:Мерси, ще се постарая! То ще си проличи след време. ;)

Ще се опитаме да помогнем.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юли 2013 20:14

Rivaldo10 написа:Мерси, ще се постарая! То ще си проличи след време. ;)

Ай честито още веднъж от мен, кво да те правя :mrgreen: :lol:
Image

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юли 2013 20:33

Йоканович готви метла за чужденците, търси играчи за ключови постове

Сърбинът вдигнал мерника на португалците и Мулдер, може да ги изкара на пазара
Новият треньор на Левски Славиша Йоканович е вдигнал здраво мерника на някои от чуждестранните играчи в отбора и обмисля сериозно да развърти метлата след загубата от Локомотив Пловдив, гласи мълвата край ""Герена".

Сърбинът до този момент е останал много разочарован от това, което е видял от португалската клика - Нуно Пинто, Кристовао Рамос и Жоао Силва. Тримата изобщо не впечатлявали Йоканович, който намекнал пред хора в клуба, че ако играчите продължавали така, били по-добре да бъдат продадени.

Друг, който е на мушката е холандецът Дъстли Мулдер. При холандеца обаче проблемът е друг, свързан с високата му заплата. Срещу Локо Пд Йоканович показа, че не се страхува да остави Мулдер резерва, което е знак, че и десният бек може да се раздели с клуба.

В същото време сръбският треньор вече сериозно се е заел с търсенето на нови играчи. Освен централни защитници, Йоканович издирва и такива на постовете на Мулдер, Пинто, Рамос и Силва.
Image

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 29 юли 2013 20:34

Абе кви са тия заграждения пред сектора след всеки мач? Човек не може да пребие някой ритнитопковец в синьо на спокойствие. Това па вече на нищо не прилича... :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 юли 2013 20:51

Йоканович да не се церемони много, а да доведе някой познат сърбин... може 2-3 да са :)

Пешо, честита ти нова длъжност във форума, колега ;)

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 29 юли 2013 21:04

Силва и Рамос е крайно време да се разкарат. Пинто на мен ми харесва, макар да не изпъква особено. Ама пък кой ще ги иска тия дървета?

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 29 юли 2013 21:11

Corwin написа:Силва и Рамос е крайно време да се разкарат. Пинто на мен ми харесва, макар да не изпъква особено. Ама пък кой ще ги иска тия дървета?

Щом ние сме ги взели,значи има и други глупаци по света :mrgreen: . Надявам се да се разкарат по-бързо.

Потребителски аватар
keano_sj

Бедни ми, бедни Йока...

Мнениеот keano_sj » 29 юли 2013 21:38

Футболът не е белот, най - малкото пък Слава Йоканович е професионален картоиграч. Тук с едно разбъркване на тестето рядко стават чудеса. Такива не са невъзможни, но по принцип винаги водеща е тенденцията. А тя е, че Левски от няколко години играе бавен, тягостен и откровено умрял футбол. За тези колизии виновници колкото искаш. Като се почне от тоталното недоразумение Гонзо като треньор, за да се стигне до късметлийските истории на дребосъка Ники...
Погледнато реално в отбора на Левски освен индивидуални слабости, личат и камара грешки от тактическо естество, гарнирани с никакво взаимодействие между отделните линии. Да започнем с Пламен "Тигъра", който си е книжен отвсякъде. Как може вратар от топ групата ни да допусне гол от аутлинията и какво е това позициониране, че Тошко Неделев да те прехвърли с външен фалц точно, натъртвам точно в центъра на вратата?! Да не говорим за ориентиране при статични положения и тупалки от далечна дистанция. Майко мила, Родино мила...Към използвания като десен бек в мача с Локо Пловдив Станислав Ангелов не мога да имам и грам претенция. Това е най - наученият футболист в синята формация и тук няма място за спор. Ако през годините е загубил бързина, той по категоричен начин печели със заставане. Изключвам работоспособността му при изнасяне на топката. Видно е, че само с няколко индивидуални пробива през центъра, печели минимум по 50 метра терен, при което всява смут у противника и почти винаги успява да си издейства фаул в близост до вратата.
За Орльо Старокин съм казал мнението си още след мача с Търнава. Този анимационен герой не е носил единствено на попа кандилото. Бек, халф, а сега и централен защитник. Навсякъде същите грънци. Държи вчера чернокожия за шортите и му се диви какъв готин гол забива. От лявата страна Пинто е "кауза пердута". Две центрирания и усукан кръст по около 20 пъти на мач срещу петнадесетина хиляди евро...Остави я либе таз песен либовна...
Когато говорим за средна линия трябва да подхождаме напълно отговорно, защото не е тайна, че основно там се крие ключа за успеха. Дали са с двама дефанзивни халфа или позиционирани в ромб при Левски е една и съща. Кевин Бру е отличен нискодивизионен вариант. Назад и настрани и баба може. Не разбрах как стана и майстор на статичните положения, но при всяко надуване на свирката грабва топката и я намества. Със скоростта, с която работи със сигурност би му подхождало нещо от ранга на Ботев Гълъбово.
Ами национала Гаджев? Какво неоридинерно видя в него сръбския спец, та го върна в първия тим? Та той тепа в ограничен периметър, обръща се като танк, работата му в дефанзивен план е "зеро", дет вика бат Стойчо Младенов. Край него големия талант Вутов се лута като в необрано лозе. И нека си кажем честно. Това момче дори и да има качества / които засега аз поне не съм открил / е прекалено крехък. Видях няколко остри влизания на ръба срещу него и коренната промяна в последващото му игрово поведение. Да сложим тук един Иван Стоянов, който от Слован опитваха да рендосват при всяко едно удобно положение. Хич не му и дреме. Стъпва здраво, не се плаши, а даже изпитва едно мазохистично удоволствие, след което вече те срива като Кубрат Пулев съперниците си на професионалния ринг.
Фланговите Йорданов и Рамос / който е използван и зад нападателя / са напълно различни един от друг. Илиян е борбен, напорист, добре действа във фаза защита, но за съжаление тактически неграмотен и неориентиран. Затваря се сам, играе на дребно и с нищо не подхранва център - нападателя. Кристовао е научен, знае кога да прибере и кога да настъпи, но е спихнал гумите отдавна. Спокойно мога да кажа, че скоростта и демаражът му от доста време са в небитието.
Нека завършим с нападателите, където положението е също трагично. И докато за Генков съм убеден, че може да мушне поне 15 гола през предстоящия сезон, то върлината от португалските плажове е вече за съжаление. Топката трябва веднагически да бъде налагана с компреси след всяко едно негово докосване. Тя плачи и се моли, пласмасовите му протектори да не я срещат повече. Даже съм останал с впечатление, че толкова се плаши от него и щом като го зарне търси тъча или аута.
Толкова за синята армада. Бедни ми, бедни Йока, колко мъка те чака още!!!

konvoec
Контакти:

Re: Бедни ми, бедни Йока...

Мнениеот konvoec » 29 юли 2013 21:57

keano_sj написа:Футболът не е белот, най - малкото пък Слава Йоканович е професионален картоиграч. Тук с едно разбъркване на тестето рядко стават чудеса. Такива не са невъзможни, но по принцип винаги водеща е тенденцията. А тя е, че Левски от няколко години играе бавен, тягостен и откровено умрял футбол. За тези колизии виновници колкото искаш. Като се почне от тоталното недоразумение Гонзо като треньор, за да се стигне до късметлийските истории на дребосъка Ники...
Погледнато реално в отбора на Левски освен индивидуални слабости, личат и камара грешки от тактическо естество, гарнирани с никакво взаимодействие между отделните линии. Да започнем с Пламен "Тигъра", който си е книжен отвсякъде. Как може вратар от топ групата ни да допусне гол от аутлинията и какво е това позициониране, че Тошко Неделев да те прехвърли с външен фалц точно, натъртвам точно в центъра на вратата?! Да не говорим за ориентиране при статични положения и тупалки от далечна дистанция. Майко мила, Родино мила...Към използвания като десен бек в мача с Локо Пловдив Станислав Ангелов не мога да имам и грам претенция. Това е най - наученият футболист в синята формация и тук няма място за спор. Ако през годините е загубил бързина, той по категоричен начин печели със заставане. Изключвам работоспособността му при изнасяне на топката. Видно е, че само с няколко индивидуални пробива през центъра, печели минимум по 50 метра терен, при което всява смут у противника и почти винаги успява да си издейства фаул в близост до вратата.
За Орльо Старокин съм казал мнението си още след мача с Търнава. Този анимационен герой не е носил единствено на попа кандилото. Бек, халф, а сега и централен защитник. Навсякъде същите грънци. Държи вчера чернокожия за шортите и му се диви какъв готин гол забива. От лявата страна Пинто е "кауза пердута". Две центрирания и усукан кръст по около 20 пъти на мач срещу петнадесетина хиляди евро...Остави я либе таз песен либовна...
Когато говорим за средна линия трябва да подхождаме напълно отговорно, защото не е тайна, че основно там се крие ключа за успеха. Дали са с двама дефанзивни халфа или позиционирани в ромб при Левски е една и съща. Кевин Бру е отличен нискодивизионен вариант. Назад и настрани и баба може. Не разбрах как стана и майстор на статичните положения, но при всяко надуване на свирката грабва топката и я намества. Със скоростта, с която работи със сигурност би му подхождало нещо от ранга на Ботев Гълъбово.
Ами национала Гаджев? Какво неоридинерно видя в него сръбския спец, та го върна в първия тим? Та той тепа в ограничен периметър, обръща се като танк, работата му в дефанзивен план е "зеро", дет вика бат Стойчо Младенов. Край него големия талант Вутов се лута като в необрано лозе. И нека си кажем честно. Това момче дори и да има качества / които засега аз поне не съм открил / е прекалено крехък. Видях няколко остри влизания на ръба срещу него и коренната промяна в последващото му игрово поведение. Да сложим тук един Иван Стоянов, който от Слован опитваха да рендосват при всяко едно удобно положение. Хич не му и дреме. Стъпва здраво, не се плаши, а даже изпитва едно мазохистично удоволствие, след което вече те срива като Кубрат Пулев съперниците си на професионалния ринг.
Фланговите Йорданов и Рамос / който е използван и зад нападателя / са напълно различни един от друг. Илиян е борбен, напорист, добре действа във фаза защита, но за съжаление тактически неграмотен и неориентиран. Затваря се сам, играе на дребно и с нищо не подхранва център - нападателя. Кристовао е научен, знае кога да прибере и кога да настъпи, но е спихнал гумите отдавна. Спокойно мога да кажа, че скоростта и демаражът му от доста време са в небитието.
Нека завършим с нападателите, където положението е също трагично. И докато за Генков съм убеден, че може да мушне поне 15 гола през предстоящия сезон, то върлината от португалските плажове е вече за съжаление. Топката трябва веднагически да бъде налагана с компреси след всяко едно негово докосване. Тя плачи и се моли, пласмасовите му протектори да не я срещат повече. Даже съм останал с впечатление, че толкова се плаши от него и щом като го зарне търси тъча или аута.
Толкова за синята армада. Бедни ми, бедни Йока, колко мъка те чака още!!!

Много забавно, ако можеш да напишеш още ще съм ти благодарен ;)

Върни се в “Левски”