Изход от кризата - Левски да обяви нулев сезон!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

urkoto

Re: Изход от кризата - Левски да обяви нулев сезон!

Мнениеот urkoto » 29 юли 2013 14:40

Май автора иска да каже Левски да обяви пети пореден нулев сезон :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 29 юли 2013 14:43

Добър ден!

Нашия отбор отново достига нови висоти в своето развитие и то в сезона на 100 годишнината...

След като начело на тима ни бяха недоразумения като Вуцов-джуниър,кРатко Останич,инж.Гонзо,Ил.Ил.,Николай Костов,Ясен Безгласен,Митов,а в отбора преминаха около 150 различни футболисти за последните 5 години предлагам:

-ръководството да обяви нулев сезон по подобие на цесека,а мачовете да се използват за обиграване на юноши старша плюс Гари,Цецо,Мишо,Лопез,Бру и Вутов;

-тотално налагане на само и единствено наши играчи със цената дори на борба във втората седмица на плейофите;

-незабавно и безаварийно трансфериране на всички лекета от отбора-всички ги знаем кои са;

-дългосрочно обвързване на Йоканович със ясна стратегия за развитие на школата и футбола на представителния тим;

-незабавно напускане на плевенският престъпник Иво Атанасов Тонев и лицата около него и екипа му;

Това са част от решенията необходими за да бъде Левски това което искаме...Ще жертваме титла и купа,както и ЕКТ (то и за какво са ни,редим резил след резил там),та Дортмунд преди да станат шампиони на Германия бяха в средата на таблицата...

Добър да е.
Изобщо не съм съгласен с мнението ти.Проблема не ни е тренера, ами че сме тактически МНОГО неграмотни.Ти видял ли си в последните 20 мача на Левски 1 заучено отиграване, комбинация... Колко гола имаме от статични положения, от корнер?МНОГО сме зле.Вината е поделена м/у играчите и треньора.Т.е няма кой да научи ей тея "футболисти" на терена да играят футбол , а не Ганкиното.По отношение на първото ти тире.Ако Левски утре обяви нулев сезон, как ще реагират спонсорите.Разглеждай Левски и като търговска марка.Тоя Лопез е пълно дърво според мен.На Бру му давам максимум 3-4 мача още преди да седне на пейката.А вратарска смяна ще има даже още следващия мач :lol: 2ро не знам дали под "наши" играчи имаш впредвид само собствени кадри или БГ играчи.Ако е 1вото смяташ ли че имаме 18 годни старша за 1вия състав, ако е 2рото изброй ми 18 читави Бг играча които да привлечем , сметни им трансферната сума и помисли дали Батков ще извади толкова пара.По отношение на Йоканович- човека ми изглежда много свестен ама дали няма да се провали в Левски. Да изброявам ли колко треньори с реноме се провалиха?Включително Костов , който в Украйна правеше чудеса или Илиев който направи Берое отбор?Искап незабавно махане на всички "лекета".Ок махни 5-6 титуляра и... кои са техните заместници ?
-незабавно напускане на плевенският престъпник Иво Атанасов Тонев и лицата около него и екипа му; Ти сериозно ли ?Кво ти пречи пък Тонев ?
Накрая казваш че ще жертваме това и това. Хубаво ама кой си ти приятелю че да ги решавам тия работи.
В заключение мога да ти кажа че напълно разбирам твоето недоволство от отбора ни , то е и мое недоволство както и на цялата синя България.И аз искам Левски бие наред и то с красива игра с по 2-3 гола разлика.И аз искам Левски да не отпада от разни анонимници . Само че за това ни трябва ПУБЛИКА
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 29 юли 2013 14:46

и да обяви и да не обяви пак ще е нулева даже може да е Б групова
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 29 юли 2013 14:49

valkaredgi написа:
Cuba Libre написа:
leski написа:Пак ли ?.. След пет нулеви сезона искате още един,..явно така ви харесва ! :(

Ето го най-големият провокатор в нашия форум!

Четеш темата като Дявола Евангелието момче...

ЛЕВСКИ е шампин за последен път през 2009 г.
а цска 2008 г.
нито на ЛЕВСКИ нулевите години са 5/пет/
нито пък цска е с 4/четири/ нулеви години.
точно обратното е и за цска даже няма светлина в тунела.
пак дължат на кого ли не.

ТИ ЗАЩО БРОИШ САМО ТИТЛИ ГЛЕДАЙ И КУПИТЕ МОЖЕ ДА Е Е КОЙ ЗНАЕ КАКВО ЕДНА КУПА НО ВСЕ ПАК НЕ Е СЪВСЕМ 0 И ОЩЕ НЕЩО ЗАЩО СРАВНЯВАШ БЕДНИЯ ЦСКА С БОГАТИЯ ЛЕВСКИ ДЕТО НИКОГА НЯМА ПРОБЛЕМИ ФИНАНСОВИ ДЕТО ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ СА ЗВЕЗДИ ДЕТО БФС ИМ ПОДАРИ ПОНЕ 6,7 ТОЧКИ МИНАЛИЯ СЕЗОН. СРАВНЕНИЕТО ТИ Е НЕУМЕСТНО ЦСКА СА ТРАГЕДИЯ, А ВИЕ СТЕ КОМЕДИЯ
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 29 юли 2013 14:50

аз откакто се помня вие винаги сте в криза,дори и когато станахте шампиони с кокала пак бяхте недоволни,пак освиркания,пак псувни и хули,така че изхода за вас и колегите ви от чорбата е само един-едно харакири и кризите ви свършват веднъж завинаги

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 29 юли 2013 15:02

Изначалният проблем в "Левски"мисля,че е тактически/в последните години/.Налагаше се един стил на териториално превъзходство,възможен поради техническите качества на играчите в средната линия и в нападение,противникът се вкопаваше,нападателите срещаха стена,противниковият отбор контраатакуваше2-3 пъти в мач-отбраната разредена, незагряла в битката на мача ,вратарят и той и от три контраатаки- хоп 2 гола!!!Спомнете си кога Пл. Илиев направи впечатление-във Видима,когато постоянно беше под обстрел и тогава правеше чудеса!Трябва тактиката да е такава,че да се осигури игра по целия терен ,бранителите да участват активно ,както и вратаря.Така ,при нормална игрова обстановка ,разреден противник,техниката и бързината на играчите на "Левски" ще донесат плод!Срещу почти всички отбори-кошмари на "Левски"-Тампере,Бате Борисов,Жилина,Спартак /Търн./,Сараево,Иртиш,Локо /Пд/,Пирин/Г.Д./ и пр. и пр."Левски"е губил при свое безплодно игрово превъзходство,никому ненужно!Не е бивал надиграван, а е получавал на пръв поглед нелепи голове!!Разбира се трябва да се прибави лошата селекция,особено в отбрана.Тези бранители и вратаря нямат класата да се справят с единствените 3-4 критични моменти в мача,които все ги заварват "неподготвени",наблюдаващи играта отблизо!Затова футболистите са наплашени от домакинските мачове ,които се превръщат в кошмар-блъскане в стена,а се иска победа на всяка цена!Реакцията на феновете е неправилна-трябва да се насочи срещу лошата селекция , работата на ръководството и треньорите!Йоканович каза ,че след мача ще посочи какви задачи е поставил и как са изпълнени.Очаквах с огромно любопитство-но ,уви ,не ги каза ,ки! Тука е разковничето!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 юли 2013 15:17

джони написа:аз откакто се помня вие винаги сте в криза,дори и когато станахте шампиони с кокала пак бяхте недоволни,пак освиркания,пак псувни и хули,така че изхода за вас и колегите ви от чорбата е само един-едно харакири и кризите ви свършват веднъж завинаги

Явно ти е много къса паметта, когато вие бяхте в Б и В групи(или за теб това не е криза), Левски стигна 1/4 финал в ЛЕ, и игра в ШЛ.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 юли 2013 15:32

Нещо важно, на което мисля че е добре да се обърне внимание. Колкото и да се иска на мен и на много от пишещите тук вероятно няма да бъдат изгонени всички тези 11-12 играчи. Обещават се чужденци и най-вероятно ще се вземат. Но Йоканович бе споменал в първите интервюта, че привличането на новите ще се осъществява, като му дават списък с 5 имена за даден пост и той ще си казва мнението кой е най-подходящият избор. Аз мисля че най-големият проблем в Левски е именно в хората, които биха изготвили един такъв списък, ако не се лъжа един от тях е Дончо Донев. Защото това са тези, следили Бру година и половина, тези които за малко не докараха Присо и които са отговорни за повечето от трансферите ни в последно време. Според мен първото, което трябва задължително да се случи е да бъдат изгонени всички от скаутското звено, защото какъв е смисълът във въпросния списък с нови проекто-играчи да има 5 некадърника и Йоканович да посочи кой е най-малко слабият от тях? Искрено се надявам треньорът да преосмисли тези свои предварителни намерения и да привлечем футболисти, които той лично познава, защото в противен случай ефектът би бил нулев.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 29 юли 2013 15:37

gevel написа:Изначалният проблем в "Левски"мисля,че е тактически/в последните години/.Налагаше се един стил на териториално превъзходство,възможен поради техническите качества на играчите в средната линия и в нападение,противникът се вкопаваше,нападателите срещаха стена,противниковият отбор контраатакуваше2-3 пъти в мач-отбраната разредена, незагряла в битката на мача ,вратарят и той и от три контраатаки- хоп 2 гола!!!Спомнете си кога Пл. Илиев направи впечатление-във Видима,когато постоянно беше под обстрел и тогава правеше чудеса!Трябва тактиката да е такава,че да се осигури игра по целия терен ,бранителите да участват активно ,както и вратаря.Така ,при нормална игрова обстановка ,разреден противник,техниката и бързината на играчите на "Левски" ще донесат плод!Срещу почти всички отбори-кошмари на "Левски"-Тампере,Бате Борисов,Жилина,Спартак /Търн./,Сараево,Иртиш,Локо /Пд/,Пирин/Г.Д./ и пр. и пр."Левски"е губил при свое безплодно игрово превъзходство,никому ненужно!Не е бивал надиграван, а е получавал на пръв поглед нелепи голове!!Разбира се трябва да се прибави лошата селекция,особено в отбрана.Тези бранители и вратаря нямат класата да се справят с единствените 3-4 критични моменти в мача,които все ги заварват "неподготвени",наблюдаващи играта отблизо!Затова футболистите са наплашени от домакинските мачове ,които се превръщат в кошмар-блъскане в стена,а се иска победа на всяка цена!Реакцията на феновете е неправилна-трябва да се насочи срещу лошата селекция , работата на ръководството и треньорите!Йоканович каза ,че след мача ще посочи какви задачи е поставил и как са изпълнени.Очаквах с огромно любопитство-но ,уви ,не ги каза ,ки! Тука е разковничето!

Има известна логика в изказването ти, целта е да се разиграва топката в центъра, за да може да се изтегли противника напред. Но не трябва да се търси толкова сипане на топката от фланговете - по-скоро извеждащи пасове през центъра ще ви свършат повече работа с Гари-та и Рамос-и в игра. И вземете се научете да биете тия фаулове, бе, с толкова скъпи играчи - 1 фаул няма кой да бие. ЦСКА със селекцията "зеро" :mrgreen: си имаме поне 2-3 качествени изпълнителя. Статични положения трябва да се тренират - много често така се решават мачовете срещу окопан противник.

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 29 юли 2013 15:48

Казвал съм го преди и сега ще повторя и потретя....в интерес на истината Пацо Тигърчето не помня да е направил силен мач откакто е в Левски.Та тоя мишок няма и спасена дузпа още,ако не ме лъже паметта.Досгеа и Иванков,Петков,Митрев.....всички са били на супер висота в определени мачове.Такъв калпав вратар не помня да сме имали.....а като се сетя Перуката за един автогол го вдигнахме във въздуха.За другите пред него е същата трагедия...........най-са мотивирани когато се редят за пари тия цървули.Само Вутов и Гари стават от тези в момента...............аз не виждам оправия скоро.........дано греша.

Върни се в “Левски”