Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Могилката
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Могилката » 27 юли 2013 12:05

doktora25 написа:Ние треньор си имаме, ама матриял няма, матриял... Все едно мен да ме накара да играя.

Код: Избери всички

M   П  Р  З    Г.Р.    Точки
01.  Лудогорец        30  22  6  2   58-13      72
02.  Левски           30  22  5  3   59-20      71
03.  ЦСКА             30  19  6  5   54-20      63

Според теб с един малко по-свестен специалист, колко точки щеше да имаме и на кое място щеше да завършим.
В Левски има достатъчно добри футболисти, никакви треньори и тъпо ръководство. Вече имам известни съмнения и за част от феновете ни.

Интересно ми е ако бяхме били жълтите при тия обстоятелства каква щеше да ни е позицията, като на фенове.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 юли 2013 12:09

Стойчо Стоев, копеУе :o :o :o аве как ви минават въобще подобни глупости през главата :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 юли 2013 13:02

Снощи разбрах, че вече е назначен преводач на Йоканович. Забравих името на жената. Дано и на пресконференциите да има преводач, защото малка част от това, което говори Йоканович се разбира. А и за играчите по време на тренировки ще е доста по-улеснено.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 юли 2013 13:09

А, ето намерих и статия за това.
Новият сръбски треньор на “Левски” Славиша Йоканович ще има точна комуникация с медиите. Затова „сините” направиха трансфер в щаба му, поне що се отнася за дните, в които има мачове и официални пресконференции, пише "Тема Спорт".

“Левски” покани спортната журналистка Надежда Кърликова за преводач на Славиша Йоканович. И от август тя ще помага за диалога му с медиите.

За самите тренировки и разговорите с футболистите Йоканович няма намерение да използва преводач.

Потребителски аватар
Cuba Libre

Мнениеот Cuba Libre » 27 юли 2013 16:12

Здравейте,

последните няколко месеца са много тежък период за отбора ни - първо изгубихме титлата и купата,а след това и безславно отпаднахме от Иртиш Павлодар...

Това ме накара да се замисля колко объркано е всичко в Левски :roll:

Едно време изгонихме Мацата,който ниже гол след гол за Ботев,Домо беше трансфериран в Германия,Иса беше продаден за смешни пари в Турция...Веско Минев,Жо,Гарата,Цветков,Тони Калво...защо,защо,защо? ? ? ? ?

А най-голямата ми болка е,че човекът сътворил приказката - Мъри Стоилов води Ботев към нови висоти...

Ех,съдба...
[wrapimg=]http://www113.sakura.ne.jp/~hagi/Clubs/img/50051.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash3/s160x160/579788_10151423625927259_723905197_a.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://www.fantamaster.com/static/img/stemmi/l/fiorentina.png[/wrapimg] [wrapimg=]http://forum.gong.bg/levski/download/file.php?avatar=17253_1259345822.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 юли 2013 16:18

Cuba Libre написа:Здравейте,

последните няколко месеца са много тежък период за отбора ни - първо изгубихме титлата и купата,а след това и безславно отпаднахме от Иртиш Павлодар...

Това ме накара да се замисля колко объркано е всичко в Левски :roll:

Едно време изгонихме Мацата,който ниже гол след гол за Ботев,Домо беше трансфериран в Германия,Иса беше продаден за смешни пари в Турция...Веско Минев,Жо,Гарата,Цветков,Тони Калво...защо,защо,защо? ? ? ? ?

А най-голямата ми болка е,че човекът сътворил приказката - Мъри Стоилов води Ботев към нови висоти...

Ех,съдба...

Те не са били ваши, та да сте ги изгубили. Виж за Иртъиш - не се тревожи - нищо изненадващо не се е случило. :idea:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юли 2013 17:04

Новият старши треньор на Левски Славиша Йоканович даде пресконференция преди дебюта си начело на „сините“, който ще бъде в неделя в мача срещу Локомотив Пловдив.

Сърбинът разкри, че върнатият в първия отбор Владимир Гаджев ще бъде титуляр и очаква от него да поведе отбора.

„Да (Гаджев ще е титуляр б.р.). За мен е ясно. За мен той е един от най-важните играчи на Левски, било е много смело решение да не играе в миналия мач. Намирам го в много добро психическо състояние, така че утре ще играе. Лично аз очаквам от него да поведе отбора, той е играч с много опит, много знания, разчитам на него да е един от водещите играчи утре“, заяви Йоканович.

„Разчитам само на тях да донесат точките за Левски в утрешния мач. Всички говорят затова, че централните защитници са най-големият проблем на Левски, аз мисля, че имаме още много проблеми.„Планът на отбора е да привлече още някои играчи, за да бъде по-силен в началото на сезона. Аз ще дам своето становище, аз не съм този, който ще води играчи. Аз отговарям за тренировките на отбора. Ако се появи възможност за нов играч, аз ще дам своето мнение за това.“

„Хубаво е да накараме хората да дойдат на мача, много е вероятно да направим някои грешки, но се надявам в работата тези грешки да стават все по-малко. След мача ще ви кажа подробно какво съм искал от отбора и какво е направил отборът, макар че виждам, че вие вече знаете.“

„Гледах ги (Локомотив Пловдив б.р.) първият мач срещу ЦСКА. Те ми изглеждаха по-организиран отбор от Ботев срещу Левски. Изключително висок отбор, отбор, който оставя малко пространства и не дава възможности да се играе много. Очакват много от статичните положения, разчитат на центрирания в наказателното поле. Имат Камбуров и Лазаров, на които трябва да обърнем внимание.“

„Надявам се да ме разбират. Каквото и да постигнем утре, ние ще продължим да работим много тактически и се надявам да се разбираме все повече. Това, което мога да кажа е, че съм много доволен от тяхната концентрация, опитваха се да ме разбират, макар че разбирам техния проблем, че работят с нов треньор, който говори на сръбски с българите, на испански с португалците и на английски с французите. Надявам се и аз да науча много неща от тази ситуация.“

„Бихме могли да играем с всеки един. Няма друго контузени, всички останали (освен Гари Родригес) са на линия.“

„Мисля, че Вутов е едно съкровище за този състав. Едно момче, което има много голям потенциал. Очаквам да има много повече участия, отколкото в предишното първенство. Моята футболна философия е, че ме интересува повече как ще завърша мача, отколкото как ще го започна. За всеки мач знам как ще започна и разчитам на това да имам варианти в хода на мача да променя нещо.“

„Предвиждам да говоря с всички и да им кажа какво очаквам от тях и каква ще е тяхната роля, за да знаят нашите очаквания. Разбира се, че имам намерение да уча български. Засега повече разбирам, отколкото мога да говоря. Това зависи и от нашите резултати, дали ще мога да остана, за да науча българския. Шегувам се.“

„Нямам никаква дилема за титулярния състав. Знам точния състав, с който ще започна. Знам и съставът, с който ще завърша. Разбира се, следвайки ситуацията на терена“, допълни Йоканович.

Добро интервю на Славиша. Определено е разучил силните страни на Локомотив Пловдив, дано ги неутрализира. Успех!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ibrik4iq
Контакти:

Мнениеот Ibrik4iq » 27 юли 2013 17:54

Според мен утре стартираме ударно 3:0 и започваме да се изкачваме по стълбичката на дубъла и столетното величие

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 юли 2013 20:23

Колко мъка има по този свят !!!
Върнахте най-голямата лайно в отбора(Гаджев) , не изгонихте дузпаджии(4 маймуни) и искате да вървите напред ?!
Тогава как искате да вървите напред като няма никаква промяна , а верно махнахте треньора джудже :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 27 юли 2013 23:31

Хора и Моуриньо да дойде на Герена с тези ку*ви в отбора сме за никъде.............Сърбина върнал онова леке Гаджев и искал да поведе отбора.:mrgreen: :mrgreen: Жалка картинка е ЛЕВСКИ вече няма лидери като Бардон,Боримиров,Топузаков и Гонзо :(
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”