Ето така се играе за емблемата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Пловдив осъмна с плакат срещу Батков
Е, ЦСКА-ри, кой може да е друг?
IVAN.CIPRUS написа:От КИПЪР също казваме :БАТКОВ ВЪН,ТИ ПРЕДАДЕ "ЛЕВСКИ"./ фенлкуб на "ЛЕВСКИ" от КИПЪР./
Дай го на плакатче. Колкото повече, толкова повече.
кви левскари в града на Ботев?!
POPCORN написа:това са ЦСКАРИ бе не разбрахте ли![]()
![]()
Може би ти си един от тях.

Сектор Б написа:POPCORN написа:това са ЦСКАРИ бе не разбрахте ли![]()
![]()
Спри се бе пуканке! Нема да всееш раздор в любовта ни към Спасителя, колкото и плакати да налепиш

- DrAvalanche
- Контакти:
tprodanov написа:Сектор Б написа:POPCORN написа:това са ЦСКАРИ бе не разбрахте ли![]()
![]()
Спри се бе пуканке! Нема да всееш раздор в любовта ни към Спасителя, колкото и плакати да налепиш
Тая любов май е като любовта на зетьовете към тъщите и тортите. Предпочитат ги студени и със свещ
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

SAMP написа:БРАВО!!!!
Всеки град, в който живеят ИСТИНСКИ Левскари да последва примера!!!Чакаме още градове и плакати
СЪЖАЛЯВАМ ПИЧ, НО В ПЛОВДИВ НЯМА ЛЕВСКАРИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ИСТИНСКИ
bnborisov написа:SAMP написа:БРАВО!!!!
Всеки град, в който живеят ИСТИНСКИ Левскари да последва примера!!!Чакаме още градове и плакати
И аз съжалявам, но-
1. Определено не е вЕрно
2. Изказването ти няма нищо общо с темата
3. когато вие имахте аналогичен случай, бяхте подкрепени, включително и от нас. Задръж си главните букви, молим.
Аз съм от Пловдив и съм Левскар, а за тея дето не вярват си е техен проблем. Имам много приятели и колеги левскари от Пловдив. 

-
- Контакти:
Истински Левскари в Пловдив винаги е имало, има и ще има.bnborisov написа:SAMP написа:БРАВО!!!!