Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ISTINSKI_LEVSKAR
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот ISTINSKI_LEVSKAR » 18 юли 2013 17:10

Разберете че този фенклуб НИКОЙ не го признава.Не може някакви наркодилъри да решават какво да прави синя България! Пресконференцията е в неделя в Пловдив на стадиона.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 юли 2013 23:19

Без име написа:
НКП ЛЕВСКИ СВИКВА ИЗВЪНРЕДНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ТЕМА ”БОЙКОТ”
19.07.2013г. петък, 13:00 часа в залата за пресконференции на ст.”Георги Аспарухов”
ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ, ЗА ДА ИЗСЛУШАТ ПОЗИЦИЯТА НА ОРГАНИЗИРАНИТЕ ФРАКЦИИ И ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЛЕВСКИ.

Колко грозни неща трябва да станат, за да се обедини синята публика...

А организираните привърженици ще обяснят ли дали са си платили за залата в която ще се проведе пресконференцията. Ако не са, ще обяснят ли с какво право им се дава да си провеждат мероприятията там безвъзмездно, и дали от клуба биха ми я преотстъпили и на мен по същият начин.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 юли 2013 23:21

ISTINSKI_LEVSKAR написа:Разберете че този фенклуб НИКОЙ не го признава.Не може някакви наркодилъри да решават какво да прави синя България! Пресконференцията е в неделя в Пловдив на стадиона.

Бих се изразил и по-силно освен, че пресконференциите са на всеки мач, феновете всеки ден тук си правим на практика и събиране на фенклуба.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 юли 2013 12:19

Да ви кажа честно, то всеки мач си е бойкот... Толкова малко пубнлика по мачовете - същински бойкот!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 19 юли 2013 12:25

milen.hristov написа:
Без име написа:
19.07.2013г. петък, 13:00 часа в залата за пресконференции на ст.”Георги Аспарухов”
ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ, ЗА ДА ИЗСЛУШАТ ПОЗИЦИЯТА НА ОРГАНИЗИРАНИТЕ ФРАКЦИИ И ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЛЕВСКИ.

А организираните привърженици ще обяснят ли дали са си платили за залата в която ще се проведе пресконференцията. Ако не са, ще обяснят ли с какво право им се дава да си провеждат мероприятията там безвъзмездно, и дали от клуба биха ми я преотстъпили и на мен по същият начин.

Отивай и попитай.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 юли 2013 12:47

Без име написа:
milen.hristov написа:
Без име написа:

Отивай и попитай.

Достатъчно съм ангажиран а и ценя свободното си време, за да ходя там и да ги правя известни, за мен и медиите не трябва да им обръщат внимание.
Тези момчета ако имат достойнство и морал и без да ги питат ще си кажат.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 юли 2013 19:13

Изображение

ISTINSKI_LEVSKAR
Контакти:

Решено - Всички в Пловдив!!!

Мнениеот ISTINSKI_LEVSKAR » 20 юли 2013 15:13

Здравейте приятели,
Народът реши - всички в Пловдив! Вижте социалните мрежи, форумите, звъннете на приятели, няколкостотин вече продадени билети, всички са против бойкоти чрез празен стадион.
И след като се оказа, че над 99% от левскарите в България не подкрепят бойкота или поне не в този вид на абдикация от стадиона, не членуват в наркодепа и предвид фактът, че в Пловдив билетите за сектора ни си се продават доста добре към момента е ясно едно - утре всички сме в Пловдив.
Ако някой иска да каже нещо то на стадиона е мястото освен ако целта не е друга - а именно да ни накарат да се дръпнем точно на 100 годишнината от стадиона та да си въртят номерата без нас. :idea: Последното нещо което не трябва да се прави е точно в първият мач когато имаме и нов треньор да се правим на МИШКИ и да се крием.
Аз лично не вярвам на хора, които са на заплата в клуба (НКП) и които от канцелария на клуба щели да протестират против клуба, да не говорим че да се скриеш е всичко друго но не и протест срещу нещо. Който иска да не ходим на стадиона да става чорбар. Резултатите им от бойкоти на празните стадиони всеки може да ги прецени.
Честно казано не познавам човек който подкрепя това безумие и се радвам, че утре ще си напълним сектора, а който иска може да не идва, не е задължително.
ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!

Потребителски аватар
RED 1969
Контакти:

Re: Решено - Всички в Пловдив!!!

Мнениеот RED 1969 » 20 юли 2013 15:24

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
tomatomov197
Контакти:

Re: Решено - Всички в Пловдив!!!

Мнениеот tomatomov197 » 20 юли 2013 15:24

Аааа , не ! Няма всеки ден нови решения , да не сте шизофреници ! Вече се разбрахме да не стъпваме на мачове на Левски и който ходи - ще яде бой !

Върни се в “Левски”