Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Официално:феновете на Левски бойкотират
Гениална идея.Да бойкотираш само един мач и то в гостуване.Сигурен съм,че ще има резултат,да. 

-
- Контакти:
Не, че нещо, ама някой май иска да изсере голямо гомно навръх 100-годишнината. Първо резилите миналото първенство, мача за УЕФА, сега и с разни декларации разединяват публиката...И между другото започнат ли веднъж бойкоти, няма да има спиране и стадиона цял сезон ще е празен. (Справка ЦСКА) Или Наско ще ни доведе 11 нови звезди в Левски и ще спрете бойкота???
Е НЕ! Никой няма право на никой да забрани, чашата преля и гаранция, че никой не може да спре дори и един фен на Левски да влезе в Пловдив. Полицията ще остави някой да блъска друг с билет да не влиза ли... Говорих с приятели и в неделя твърдо сме в Пловдив. Обикновено се събираме група от 50-на човека
Феновете на гугутките моля да не казват на свободните хора какво да правят. Никой няма право да говори от на всички името. Искрено се радвам, че за първи път ще има само ХОРА на стадиона!
Е НЕ! Никой няма право на никой да забрани, чашата преля и гаранция, че никой не може да спре дори и един фен на Левски да влезе в Пловдив. Полицията ще остави някой да блъска друг с билет да не влиза ли... Говорих с приятели и в неделя твърдо сме в Пловдив. Обикновено се събираме група от 50-на човека

Само че тия "наркомани" ви правят хореографиите, от които се възхищаваме всички. Явно дрогата им помага. Ако искате да се чуе и вашия глас, ходете и започвайте да помагате. Дайте им идея, как да стане по друг начин заявяването на позицията.
Така или иначе на този мач нямаше да има много хора. Сега няма да има никакви. Аз се надявам, че бойкота на един мач няма да е единственото, което ще направят хората от НКП. Дано е началото на поредица от действия, които да покажат, че повече така не бива. 5 години живеем в един и същи филм, едни и същи надъхвания.
Поздрави и на вас!
Така или иначе на този мач нямаше да има много хора. Сега няма да има никакви. Аз се надявам, че бойкота на един мач няма да е единственото, което ще направят хората от НКП. Дано е началото на поредица от действия, които да покажат, че повече така не бива. 5 години живеем в един и същи филм, едни и същи надъхвания.
Laetitia написа:Влади, както бях посочила - никой не може да взема решения вместо други. Не сме в комунизма вече, знаеш. Стига декларации, стига глупости - на Батков дори мустакът не му трепва от тях.Без име написа:Момчета и Летисия, всяка агитка по света си има водачи(тартори), които са се наложили с действията си. Щом е обсъдено с всички фракции в София и в провинцията (пловдивската фракция "Сини воини" със сигурност) и е стигнато до това решение значи има защо. Нека бъдем единни, за да ни чуят! Не може да продължаваме по този начин!
Сектор Б е силен, когато е единен!
Направете паралел с Априлското въстание. Има 5 революционни окръга. Ръководени от съответните Апостоли. Тогава хората са единни и няма "тоя нема да ми казва, кога ще почне въстанието". Нека подкрепим позицията и не се излагаме с бой между Левскари.
Поздрави вашите и Вероника от мен.
Поздрави и на вас!

[center]1914[/center]
По скоро ми прилича на хвърляне на кърпата предварително.На всички е ясно ,че ще бъдете унижени ,повтарям унижени на трибуните в Пловдив,та затова и тоя цирк сега.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
TaseFski написа:Решението да се честити рождения ден на Хитлер вместо годишнината от Априлското въстание пак ли го взеха същите "националисти" !
Адолфиньо ще да се е трогнал

MuFc1878 написа:... тея за богове ли се мислят
Остай, остай... дано поне пуснат Йоканович да гледа отбора

-
- Контакти:
Писна ми от тоя комунистически отбор пълен с доносници. Няма ли някой най-накрая да го закрие.Дано мустакатия доносник му види сметката.Най-накрая да се спре излагацията.
пс.Първо тия фенове казаха, че не им трябва тенекиената купа и да се махат всички от обора, после след купените победи всички бяхте единни, а сега пак не ги искат.
пс.Първо тия фенове казаха, че не им трябва тенекиената купа и да се махат всички от обора, после след купените победи всички бяхте единни, а сега пак не ги искат.
-
- Контакти:
CSKA.SOFIA написа:Писна ми от тоя комунистически отбор пълен с доносници. Няма ли някой най-накрая да го закрие.Дано мустакатия доносник му види сметката.Най-накрая да се спре излагацията.
Няма да стане, но виж, пази се от некомуниста Лупи, той е много подмолен тип. Току виж закрие нещо друго ....

Тогава защо си му фен?CSKA.SOFIA написа:Писна ми от тоя комунистически отбор пълен с доносници. Няма ли някой най-накрая да го закрие.

Влади, мислиш ли, че има човек, обичащ Левски, на който да са му приятни последните няколко сезона? Няма, бъди сигурен.
Но с декларации в стил "ощипана мома" нищо няма да се постигне.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
UltraBlue написа:Интересно ми е какво се очаква да се постигне с този т.нар. "протест". Мислите ли че на някой му пука? И без това отборите у нас не печелят почти нищо от продажба на билети-. Като бойкотирате един мач какво ще се постигне.
И другото- аз не членувам в ниаккви наркомански фракции и не искам такива да вземат решения вместо мен. Достатъчно голям съм за да знам какво искам,че някой друг да решава вместо мен. Комунизма умря отдавна и с тея малоумни решения само ставаме за смях
Тия "наркомански" фракции бяха в Сарево, когато мършите почнаха без нас, а после се изсипахме с автобусите и тия мишки ни гледаха с наведени глави. Явно с подкрепа по мачове не става работата, а тия дето се оплаквате от наложения ви бойкот къде сте на домакинствата на Герена, когато в 80% от мачовете сме 1000 човека?! А?!
Същите тия "наркомански" фракции правит хореографиите и знамената на, които после се кефите и артикулите, които си купувате.
Гледам ти аватара и се сещам за: "Сектор Б е силен, когато е единен", а такива като теб го разединяват в случая, защото, за да се "чуе" думата ни трябва да сме всички заедно иначе ставаме смешни. И след като не ни чуват, когато сме на стадиона ще трябва да ни "чуят" по друг начин!
И понеже явно не си прочел цитата на Апостола, който пуснах в предишното си мнение сега ще ти го пусна в по-голям размер:
Всичко се състои в нашите задружни сили.
Добре който иска да бойкотира няма лошо, ама ще забранявате на феновете които искат да гледат мача да влизат на стадиона? Извинявайте ама вие добре ли сте?

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."