Момчета и Летисия, всяка агитка по света си има водачи(тартори), които са се наложили с действията си. Щом е обсъдено с всички фракции в София и в провинцията (пловдивската фракция "Сини воини" със сигурност) и е стигнато до това решение значи има защо. Нека бъдем единни, за да ни чуят! Не може да продължаваме по този начин!
Сектор Б е силен, когато е единен!
Направете паралел с Априлското въстание. Има 5 революционни окръга. Ръководени от съответните Апостоли. Тогава хората са единни и няма "тоя нема да ми казва, кога ще почне въстанието". Нека подкрепим позицията и не се излагаме с бой между Левскари.
Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Официално:феновете на Левски бойкотират
[center]1914[/center]
Eй, лицемерчета, не ви ли е срам малко - това , ако беше ЦСКА, досега да сте омучали и н*срали цялата тема - "чорбарите бойкотират четирибуквието", "чорбари, пак ли изоставихте отбора","чорбарите не могат да подкрепят докрай, те не знаят какво е истинската любов на синия фен" и всякакви други словесни подуенски диарии....Точно така щеше да говорите, а сега рязко обърнахте палачинката. А както виждам, в тая тема са писали само няколко наши, повечето, от които подкрепят решението ви. Това, ако го бяхме направили ние, в подобната тема в нашия форум, 70% от мненията щяха да са говежди и заядливи, а някои бастуни като "Син в гроб" , "Еминем", "Дийпблушит" и "Терата" щяха да имат към сто мнения.
Интересно ми е какво се очаква да се постигне с този т.нар. "протест". Мислите ли че на някой му пука? И без това отборите у нас не печелят почти нищо от продажба на билети-. Като бойкотирате един мач какво ще се постигне.
И другото- аз не членувам в ниаккви наркомански фракции и не искам такива да вземат решения вместо мен. Достатъчно голям съм за да знам какво искам,че някой друг да решава вместо мен. Комунизма умря отдавна и с тея малоумни решения само ставаме за смях
И другото- аз не членувам в ниаккви наркомански фракции и не искам такива да вземат решения вместо мен. Достатъчно голям съм за да знам какво искам,че някой друг да решава вместо мен. Комунизма умря отдавна и с тея малоумни решения само ставаме за смях

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
angelco77 написа:Жалко за самия мач.Зрелището,които предлагат феновете и на двата отбора,е много добро.
Тия сините не се чуват на стадиона. Какво зрелище ще предлагат
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
TaseFski написа:Решението да се честити рождения ден на Хитлер вместо годишнината от Априлското въстание пак ли го взеха същите "националисти" !
ТасеФски, Априлското въстание е започнало на 2 май по нов стил. Ако го отбелязваме на 20 април означава, че отбелязваме 8 април.
Това е като обесването на Васил Левски. Ние го отбелязваме на 18 февруари, а не на 6 !
[center]1914[/center]
-
- Контакти:
Абе айде стига сте ми излизали с тия глупости за тартори. Е*А ти комунизма!!!!!! Където искам мога да си ходя.... Не, че не съм за тоя бойкот, разбира се, че съм. Просто могат да организират фенклубовете и да уведомят другите, които не членуват за бойкота. Може да призоват, но какво е това "няма да допускат"?! Не вярвах, че ще се случи такова нещо и при нас, но то с тия фенклубове... Пфф... довдигнах си кръвното.....
Влади, както бях посочила - никой не може да взема решения вместо други. Не сме в комунизма вече, знаеш. Стига декларации, стига глупости - на Батков дори мустакът не му трепва от тях.Без име написа:Момчета и Летисия, всяка агитка по света си има водачи(тартори), които са се наложили с действията си. Щом е обсъдено с всички фракции в София и в провинцията (пловдивската фракция "Сини воини" със сигурност) и е стигнато до това решение значи има защо. Нека бъдем единни, за да ни чуят! Не може да продължаваме по този начин!
Направете паралел с Априлското въстание. Има 5 революционни окръга. Ръководени от съответните Апостоли. Тогава хората са единни и няма "тоя нема да ми казва, кога ще почне въстанието". Нека подкрепим позицията и не се излагаме с бой между Левскари.
Поздрави вашите и Вероника от мен.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- milen.hristov
- Контакти:
ultralevski написа:groti написа:Това не бяха ли тези, които вместо да почетат паметта на българските герои на мачът с Литекс поздравиха за рождения ден онзи болен лилипут?
Това бяха тези, които когато направят хореография, след това се тагваш у фейсбука, балък. И си пише, че е съгласувано с фенклубовете в страната.
Гарантирам ти, че фенклуба на Левски в Разград няма да се съобрази с този бойкот
Без име написа:Момчета и Летисия, всяка агитка по света си има водачи(тартори), които са се наложили с действията си. Щом е обсъдено с всички фракции в София и в провинцията (пловдивската фракция "Сини воини" със сигурност) и е стигнато до това решение значи има защо. Нека бъдем единни, за да ни чуят! Не може да продължаваме по този начин!
Ще те чуят като отидеш на стадиона и изкрещиш мнението си, не като мълчиш и се криеш! Иди и викай цял мач против Батков и играчите. Като те няма там какво ще постигнеш... да не би някой да те чуе

Последна промяна от UltraBlue на 15 юли 2013 19:00, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Що за простотия....... който иска ще си отиде да гледа клубът Левски София .... тея за богове ли се мислят