Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TaseFski
Контакти:

Re: Официално:феновете на Левски бойкотират

Мнениеот TaseFski » 15 юли 2013 18:03

ISTINSKI_LEVSKAR написа:В събота ще гостуваме на приятели от Пазарджик и в неделя сме на мача. Моля хората със замъглени погледи които изгониха нормалните от сектор Б да спрат с изявленията. Левски се подкрепя докрай! На Герена сме избягвали конфликти, но в Пловдив ми е много интересно как стюард ще ни спре да подкрепяме Левски. Радвам се, че няма да има наркоманизирани идиоти, които ще стачкуват, а само нормални фенове дошли да подкрепят, а не да търсят провокации. Ако може бойкотирайте завинаги и на Герена също.
Надявам се наистина да спрете отрепките пред стадиона за да може да се върнем на стадионите, а не ние да бойкотираме заради 100-на не знам как да ги нарека.

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ! Писна ми определени хора, употребяващи редовно "билкови чайчета" да решават от името на всички левскари.. Отиваме на мача... ЛЕВСКИ Е НА ГЕРЕНА, НЕ В ЛЮЛИН !!!
Има само един Кралски клуб, всички други са поданици ! HALA MADRID
FORZA FIORENTINA VIOLA !
GO GO GUNNERS !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 юли 2013 18:04

Трябва да подкрепите декларацията и да не ходите на мача. Или бойкот или бой за футболистите, избирайте. Ама да се държите като някакви овце.......те ви се подиграват, вие ще ги подкрепяте....
Последна промяна от Eminem на 15 юли 2013 18:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 юли 2013 18:05

ultralevski написа:Тихо глупаци, това е начина! Така се прави бойкот, а не да има 100 заблудени и да ставаме за смях.

Прави си бойкоти, никой не те спира. Само не се опитвай да ми диктуваш аз какво да правя!

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 15 юли 2013 18:05

bigbonusprize написа:С бойкот и без бойкот решението съм си го взел за себе си. Най-големият срам беше това. Едно време си продължавахме с общ резултат 10:0 от първите кръгове, сега ни правят смешни тактически построени дървари... За първи път от сигурно 9-10 години няма да си купя карта и ще отида само и единствено на дербитата. И ще се върна отново като редовен, когато ни отсрамят в Европа. Когато видя футбол над ниското и около средно европейско ниво. Тука в нашата родна картинка е все тая, но в Европа лъсва всичко!
Иначе нека всеки си бойкотира и протестира както иска. Дано само не се стига да ексцесии помежду ни. Срама си остава и една победа над Ботев, Лудогорец, Литекс, че дори и панчарево няма да промени положението...

Подкрепям! Само че аз си купих карта и я подарих на едно приятелче. Като е мазохист да ходи да си къса нервите!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 15 юли 2013 18:08

Интересно на Батков кой ще му потърси отговорност!?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юли 2013 18:09

Само да попитам.
Може ли да се гледа по телевизията, или ще има стюарди и там? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 15 юли 2013 18:10

Nuke написа:
ultralevski написа:Тихо глупаци, това е начина! Така се прави бойкот, а не да има 100 заблудени и да ставаме за смях.

Прави си бойкоти, никой не те спира. Само не се опитвай да ми диктуваш аз какво да правя!

Ти мазохист ли си? Харесва ли ти да гледаш такъв Левски?
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Бойкот за мача в Пловдив!

Мнениеот Син до гроб_ » 15 юли 2013 18:11

CSKA69 написа:Грешно решение според мен - точно в такива тежки моменти за даден отбор е нужна ПОДКРЕПАТА на публиката, а не бойкоти, но вие си знаете най-добре.. :?

Точно пък вие да говорите за подкрепа е меко казано нахално и нагло! Ай сиктир!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 15 юли 2013 18:11

Не че нещо, ама да ви наричат глупаци и да ви казват да не ходите на мач :mrgreen:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 юли 2013 18:11

фифи перото написа:Само да попитам.
Може ли да се гледа по телевизията, или ще има стюарди и там? :lol:

Не може.Ще ти резнат кабелната.

Върни се в “Левски”