Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Нашите въпроси,чрез Т.Русев и Сашо Диков

Мнениеот ehh » 09 окт 2009 12:52

А защо го няма въпроса за съфинансирането на отбора?
Защото зимата пак ще почнете да питате, няма ли пари за трансфери.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

R4nd
Контакти:

Re: ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ ЛИ ИВАН ЦАЧЕВ ?

Мнениеот R4nd » 09 окт 2009 12:55

Е по принцип когато се преотстъпва някой има клауза да бе върнат в клуба незабавно, не може нашите да не са я сложили....от друга страна няма да ме учуди....

makarona__
Контакти:

Re: Защо никой не чува Е. Спасов и Н. Илиев?

Мнениеот makarona__ » 09 окт 2009 13:01

tuksam написа:Не съм малък .Помня го много добре .НО това не значи че може да управлява......и.......ръководи. Говоря за това че само напада на посоки . Каде беше до сега ,или просто реши че сега е негов ред.
ВУЦОВ..... ОТ Б ГРУПА
КОКАЛА...
ДОСТАНИЧ....

Искам да кажа че от всяко дърво свирка не става.

А за момченцето (ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ) и не си ти човека които ще го промени.....

НЕ смятам да променям ни4ие мнение така4е не се нерви ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 09 окт 2009 13:02

ehh написа:А защо го няма въпроса за съфинансирането на отбора?
Защото зимата пак ще почнете да питате, няма ли пари за трансфери.

Батков щеше да продава 30те процента. Наистина е добре да го питаме какво стана с това...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 09 окт 2009 13:08

Е не може всичко..
И на тези да получим отговор, пак добре.
Авторът на темата: Ще спре ли..

abcd
Контакти:

Мнениеот abcd » 09 окт 2009 13:13

Цачев задължително трябва да се върне. Сигурен съм, че не Достанич, а Говнзо го изгони. Достанич нямаше как да бъде запознат с потенциала му. Гонзо няма да допусна Цачев да се върне преди изтичането на преотстъпването му. Не знам защо не му е удобен. Подкрепям идеята да скандираме името му на мачове на Левски.

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 09 окт 2009 13:21

Споко. Дори Пирин да не го пускат това не е проблем. Наистина договорът е за 1 година, но ако от щаба на Левски искат да си го върнат не вървам от Пирин да им се опълчат. А и Цачев ще иска да се върне на Герена, така че не вървам да има проблем. Пък и могат да се пратят други юноши в Благоевград. Да не забравяме, че и десният бек Стефан Станчев е преотсъпен там. Така че Пирин трудно могат да спрат Левски, при положение, че искаме да си го върнем.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 окт 2009 13:28

:mrgreen:

За какво ви е Иван Цачев ?! :shock:
Момчето не е лош футболист за нашите стандарти, но далеч не е за отбор с претенции като "Левски" ... Вкара там два важни гола в началото на първенството за "Пирин" и вие вече го виждате като спасител ... Гледах го наживо срещу ЦСКА и срещу "Локомотив Пд" и ви заявявам най-отговорно, че за мен няма нищо изключително като качества в това момче ! Дори за възрастта си, започва да изглежда леко закръглен, което предполага, че след още някоя година ще бъде прекалено тромав ...
Отчаянието започва да ви подвежда и започвате да търсите месия ... Това не е добре !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Могилката
Контакти:

Re: Колко ли големи щеше да има Левски?

Мнениеот Могилката » 09 окт 2009 13:48

cskachampion написа:За мен Хичо и Генев имат талант, както и Митрев, включи и Мишел Георгиев и Цачев. Сложи няколко кадърни играчи около тях, и имате готов отбор.

Именно трябва да се търсят Лидери с много главно "Л" и покрай тях да израстват някакви таланти. Футбол не се играе с таланти, а с много добри футболисти. Талант си на 15-16-18 години след това или ставаш или не. Генев е на 21, Хичо е на 22, Жиката е на 25, Цачев 20, Табаков 19 г... Младите трябва да схванат, че имат шанс един или два пъти на сезон, където трябва да решават мачове и да покажат истинска класа. Да може да допускат грешки, но технически, а не да се върти като обран еврейн и да не вижда грам играта. Не съм сигурен, но мисля, че дебюта на Хичо беше с/у Ботев или Родопа и вкара една камара голове. Така се прави, това с пълна сила важи и за Цачев, на дали те могат да решават мачове е въпрос, който отговор предстой.
В големите отбори не може да има "гръбнак" от юноши, нямам как да се оцелват поколенията. Всяка година от старша излизат поне 1000 футболиста от тях я има 10 дето да стават за нещо я не и колко от тях ще са от школата на Левски ... май никой!

tprodanov
Контакти:

Re: Колко ли големи щеше да има Левски?

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2009 14:36

Не че нещо, ама 1000 футболиста определено не излизат от която и да е школа на година в страната. От всичките школи взети заедно пак не излиза такава бройка.

Върни се в “Левски”