Ето така се играе за емблемата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Защо никой не чува Е. Спасов и Н. Илиев?
Абе момченце tuksan - paravan , ти въобще знаеш ли кой е Ники Илиев бе , знаеш ли че беше единственият мъжкар който не искаше да лиже гъза на ЕЛТЕХНИКА /стоичков/ , знаеш ли че беше най добрият защитник на България , знаеш ли че е от школата на Левски. Ники Илиев е пич , левскар и мъжкар за разлика от онова говедо което псува майка си и баща си , а те искат да се отказват от него чрез държавен вестник. Помисли малко преди да пишеш.
Re: На вниманието на Ботев и най вече на Левски!
И защо трябва да си пълним отбора изцяло с италиански футболисти? Какъв е смисъла? Ние български отбор ли сме или български отбор с италиански паспорт? 

Re: Истинските левскари да се успокоим. Моля Ви!
emigo написа:manoll разбирам те и те подкрепям.Но не забравяй,че в отбор като ЛЕВСКИ,винаги ще има задкулисни игрички.Предполагам знаеш кои са най- лесно манипулиращите се?
Необразованите...
-
- Контакти:
kempesmario написа:Абе момченце tuksan - paravan , ти въобще знаеш ли кой е Ники Илиев бе , знаеш ли че беше единственият мъжкар който не искаше да лиже гъза на ЕЛТЕХНИКА /стоичков/ , знаеш ли че беше най добрият защитник на България , знаеш ли че е от школата на Левски. Ники Илиев е пич , левскар и мъжкар за разлика от онова говедо което псува майка си и баща си , а те искат да се отказват от него чрез държавен вестник. Помисли малко преди да пишеш.
добре казано

Не съм малък .Помня го много добре .НО това не значи че може да управлява......и.......ръководи. Говоря за това че само напада на посоки . Каде беше до сега ,или просто реши че сега е негов ред.
ВУЦОВ..... ОТ Б ГРУПА
КОКАЛА...
ДОСТАНИЧ....
Искам да кажа че от всяко дърво свирка не става.
А за момченцето (ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ) и не си ти човека които ще го промени.....
ВУЦОВ..... ОТ Б ГРУПА
КОКАЛА...
ДОСТАНИЧ....
Искам да кажа че от всяко дърво свирка не става.
А за момченцето (ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ) и не си ти човека които ще го промени.....
- unist_gp
- Контакти:
и аз съм съгласен със -смело сърце- въпреки, че сме само двамата. Ники илиев е взел повече от Левски, отколкото дал. Школата на Левски направи този серсем спортист и го пуснаха даже да играе в Болоня, когато и Стоичков и Л.Пенев не ги пускаха в чужбина. Освен това, когато трябваше на Левски предпочета парите на СИК и отиде в Славия, нали да не забравяме.... и се мисли за голяма работа... педерунгел
ОК ясно е Батков не управлява правилно отбора, всички искаме да се махне, няма спор.
Но замислете се какви играчи играят в отбора ни. Според мен дори и най-некадърния треньор и технически директор да са начело на Левски е недопустимо тези играчи да играят толкова бездушно.
Дори и всички защитници да бъдат пуснати в нападение и всички нападатели в защита пак трябва да играем по-добре отколкото в последните мачове. Резила е пълен!
Какво искам да кажа... да Ратко може би е слаб треньор, Гонзо не става за технически директор на Левски, Ганьо какво да го коментираме... ама тези играчи са най-много за критика и оплюване. Тези мърди нямат място в Левски с изключение на 2-3ма, знате ги кои са... Не бива да насочваме всичката натрупана негативна енегрия само срещу ръководството, трябва и лекетата-манекенчета да го отнесат!
Но замислете се какви играчи играят в отбора ни. Според мен дори и най-некадърния треньор и технически директор да са начело на Левски е недопустимо тези играчи да играят толкова бездушно.
Дори и всички защитници да бъдат пуснати в нападение и всички нападатели в защита пак трябва да играем по-добре отколкото в последните мачове. Резила е пълен!
Какво искам да кажа... да Ратко може би е слаб треньор, Гонзо не става за технически директор на Левски, Ганьо какво да го коментираме... ама тези играчи са най-много за критика и оплюване. Тези мърди нямат място в Левски с изключение на 2-3ма, знате ги кои са... Не бива да насочваме всичката натрупана негативна енегрия само срещу ръководството, трябва и лекетата-манекенчета да го отнесат!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
delpi, шапка ти свалям, най-после идни да вижда ясно положението!
Точно така е!
От една седмица яко пиша по форумите, че в това е проблема!
Не искат да играят!
Не тичат, не подават, не вкарват, въобще нищо не правят като хората!
Имам чувстовот, че е нарочно!
Хваща ме много яд!
Иде ми да им рипна след мача!
Май им трябва един як бой от феновете, за да видят кака се играе за Левски!
Точно така е!
Не искат да играят!
Хваща ме много яд!
ivaka написа:delpi, шапка ти свалям, най-после идни да вижда ясно положението!
Точно така е!
Не искат да играят!
Хваща ме много яд!
Най-ме е било яд като видя някой отбор да играе трагично и след като сменят треньора започват да правят чудеса... ако съм собственик на такъв отбор подобни лекета ще направя всичко възможно да ги затъркам като футболисти. Няма да се изненадам ако и при нас стане нещо подобно!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Точно така, приятелю, те лигите, така си сменят тренера, за да не ги кара да тичат!
А примери в света, бол!
Голямата звезда се изцепи, Сър Алекс го бушонира с бутонките и кариерата му отиде в трета глуха, сега и ЛА го дава ли под наем - нищо чудно и до нас да стигне!
На тия лиги им трябва бой с камшик - без майтап!
Голямата звезда Христов не може да вкара един гол от двайсет положения.
На принципа на случайността вече да го е направил поне пет пъти.
Йовов - я да, я не, повече пъти - не!
Сърмов една грешка на мач, обаче винаги с последствие - гол!
Рабех - не знае къде се намира.
Зе, толкова ли не се научи да подава, с Черноморец от десет паса всичките в тъч.
Дениран - без думи!
Има един Минев с голямо желание, един Бардон, който след мач е като смъртник, щото тича за петима и по някой проблясък от младоците - я Милиев, я Генев, я Табаков и т.н.
К`во става бе?
Не знаят да ходят ли, та и на това да ги учат?
А примери в света, бол!
Голямата звезда се изцепи, Сър Алекс го бушонира с бутонките и кариерата му отиде в трета глуха, сега и ЛА го дава ли под наем - нищо чудно и до нас да стигне!
На тия лиги им трябва бой с камшик - без майтап!
Голямата звезда Христов не може да вкара един гол от двайсет положения.
На принципа на случайността вече да го е направил поне пет пъти.
Йовов - я да, я не, повече пъти - не!
Сърмов една грешка на мач, обаче винаги с последствие - гол!
Рабех - не знае къде се намира.
Зе, толкова ли не се научи да подава, с Черноморец от десет паса всичките в тъч.
Дениран - без думи!
Има един Минев с голямо желание, един Бардон, който след мач е като смъртник, щото тича за петима и по някой проблясък от младоците - я Милиев, я Генев, я Табаков и т.н.
К`во става бе?
Не знаят да ходят ли, та и на това да ги учат?