Ето така се играе за емблемата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: На вниманието на Ботев и най вече на Левски!
А ,ако бяхме 4 поредни години в групите на ШЛ можеше и да може да си го позволим ...
Когато над София мръкне и Ушев си легне пиян ,тогава пред бюста на ЛЕВСКИ букети от факли горят ! ...
Според мен авторът е менажер и просто предлага стоката си,
току-виж Батков, Заберски или Жейнов четат форума тука.

Re: Защо никой не чува Е. Спасов и Н. Илиев?
Уморих се още от изгонването на Мъри и Наско да обяснявам, под една или друга форма, че Батков е некадърен да води "Левски". Освен всичко друго "адвоката" няма и нужния морал, за да води отбора, носещ името на най-святия българин. Не му е ясно също, че това не е просто отбор, а религия - за "Левски" Батков говори единствено като за търговски субект. Вярно, че финансирането е важен аспект от работата на клуба, но ако има проблем и Батков милее за "Левски", редно е да намери по-достоен и заможен собственик.
Всичко останало, включително и подбора на подходящ технически щаб и играчи, ще се реши с решаването на големия пробем - Батков.
Всичко останало, включително и подбора на подходящ технически щаб и играчи, ще се реши с решаването на големия пробем - Батков.
olego написа:Според мен авторът е менажер и просто предлага стоката си,
А тези изброените познават ли всички букви от азбуката та да го рочетат?!
Re: Истинските левскари да се успокоим. Моля Ви!
manoll, пич май само аз и ти ги разбираме нещата.... Много заслепени хора има - кой от злоба, кой ядосан.
А по - спокойно наистина!
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
Re: Нашите въпроси,чрез Т.Русев и Сашо Диков
groti написа:До Гугутката: Кой нареди на стюардите да бият двойката (момче и момиче) в "А" сектор на мача с Лацио, заради транспарант против Батков:?: Защо ТИ самият тръгна да се саморазправяш с двойката на мача?
Гугутката вече отговори на този въпрос.
Въпросният стюард ще бъде отстранен и вече няма да изпълнява тази длъжност.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Re: Истинските левскари да се успокоим. Моля Ви!
manoll, пич май само аз и ти ги разбираме нещата.... Много заслепени хора има - кой от злоба, кой ядосан.
+1
- unist_gp
- Контакти:
Re: Защо никой не чува Е. Спасов и Н. Илиев?
Ако Н.Илиев и Е.Спасов се натискат да работят в Левски, защото никъде другаде не ги искат и са толкова компетентни наистина, им предлагам да се обърнат към Лигата на Дончо Донев. Там могат да са по-полезни със съвети си към професионалните футболисти 

РОМА: Артур - е този е таман за Левски ама да не е брат на онзи който пък не бил Артур