Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

redkiko2
Контакти:

Re: В помощ на ЛЕВСКИ!!!

Мнениеот redkiko2 » 07 окт 2009 17:15

Я си живеите във вашия филм,харесва ми

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 07 окт 2009 17:16

Caruzo написа:За излизане от кризата предлагам всеки ден в съблекалнята на отбора да се пуска това:

http://www.vbox7.com/play:a836d497

Тогава съм сигурен че, ще изглеждаме по друг начин на терена!!!

А Вие как мислите?!

Не се вкарвай в некви филми бе братле! :lol: :mrgreen: Па макар да са и с Ал Пачино! :mrgreen: Виж сега, предлагам ти алтернативен вариант какво ще се получи от действието ти! Чорбарите ще го видят това съобщение, ще си го пуснат на футболистите и те ще почнат да мачкат във всеки двубой с разлика и ще станат шампиони с 26 точки преднина пред нас! Надявам се да не си си помислил сериозно, че някаква реч, от някакъв си филм, може да промени ситуацията в Левски в момента. Ако си го мислиш, айде да не казвам какъв си! Ох не мога, залагам си главата на дръвника на модераторите, но не мога да се сдържа в момента и да не кажа какъв си според мен, ако наистина си мислиш, че това е ключа към промяната! Ти си опасен психопат и лунатик, време е да идват господата с белите престилки и с бялото бусче което има решетки на прозорците!

А иначе ораторския талант на Ал Пачино е безспорен, но в други филми го демонстрира много по-ярко, въпреки че не са на спортна тематика. Например в "Кметството" и в "Адвокат на дявола"! И честно казано в историята има само две речи които историците наричат с такива с последствие и въздействали на историята. Тази на папа Урбан ІІ полагаща началото на кръстоносните походи и тази на Гьобелс обявяваща Тоталната Война на нацистите и концепцията им да се бият до последния човек и последната постройка в Берлин!
Левски София

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 17:17

redkiko2 написа:Я си живеите във вашия филм,харесва ми

А в твоя филм субтитрите на какъв език са?

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Re: Юридически казус за г-н Батков

Мнениеот Умопомрачен » 07 окт 2009 17:27

tprodanov написа:
Пък и химимпор и България еър са фирми на ТИМ, който пък се говори, че ше купува Левски :mrgreen: :mrgreen:

Ще купят Левски ама некой друг път, това че са решели да си рекламират чрез нас една от безройните им фирми нищо не означава! Вече го обясних на едно друго момче тук! ТИМ колкото и да са силни, наистина са си такива в цяла България, няма спор, но тяхното царство си остава Варна, това е "столицата" на ТИМ. За да купят Левски трябва да зеабат Черно Море, а те няма да го направят! Те инестират в стадион там за милиони, нищо че се бави проекта, той ще стане, но по-късно и искаш да заебат работата и да ни купят, лошо няма да го искаш, ама няма да стане! Те да не са шизофреници като Гонзо... днес казва, ще се върна след контезията на терена, утре казва, няма да се върна, други ден казва, абе размислих, зле сме в нападение, май ще се върна, след това вика, абе аз ако се върна предвид възрастта ми ще е за половин една година, нема смисъл, айде нема да се връщам. Следващия път, вече се обзалагам какво ще стане, са като изгубим още некоя и друга точка ще каже - абе толкова, ама толкова сме зле в нападение, че може и да е тъпо да се върна за кратко, но ще го направя в името на отбора... приказка безкрай :mrgreen:
Левски София

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 окт 2009 17:29

tprodanov написа:
redkiko2 написа:Я си живеите във вашия филм,харесва ми

А в твоя филм субтитрите на какъв език са?

"Перла" на какъв език е?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 окт 2009 17:30

JVELIR4O написа:ама този не е некадърния Кратко Останич :) :) :) :)

аз не мога си го представя да говори акива работи.той дори не може да ги измисли хахаха :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 07 окт 2009 17:33

POPCORN написа:аз не мога си го представя да говори акива работи.той дори не може да ги измисли хахаха :lol:

Ха ха и аз не мога да си го представя, има вид на ебати шушумигата! Ако не е Гонзо да всява респект в съблекалнята имам чувството, че там всеки път ще е нещо подобно на скандалните клипчета в интернет, където учениците правят каквото си искат в класните стаи по време на час!
Левски София

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 07 окт 2009 17:35

Тояга им трябва само за по 20 000 лв на месец да не могат да направят нищо :evil:
ORIGINALNI...BE =)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 17:37

Ирония пич, ирония ;)

Потребителски аватар
Sky Sports

Мнениеот Sky Sports » 07 окт 2009 17:41

Батков не зная дали ще заведе дело срещу собствениците на ЦСКА, но определено те ще му заведат скоро на него.

ЦСКА доказа на Батков: Шефовете от "Титан" не са изнасилвачи

Върни се в “Левски”