Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Юридически казус за г-н Батков

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 15:58

todorov написа:
honda написа:Аз също не съм специалист по темата,но жена ми е :) . Беше ми обяснено ,че разследване се води само от специализираните служби ,а не от частни лица. Доказателствата се снемат по определен ред,доказателства снети не по този ред нямат никаква стойност в съда. Ако се докаже ,че Батков е измамен от определени лица(нещо в което аз много ,ама много се съмнявам) ,то той може да заведе дело срещу тях за нанесени щети и пропуснати ползи по тяхна вина

И ще започне едно ходене по мъките в съда! Също ако титаните заведът дело за клевета!Надали 10 години ще им стигнат!

Разследване се води от определени лица, но батков може да заведе иск срещу тях и тогава да се води разследването.

jorrooo
Контакти:

Мнениеот jorrooo » 07 окт 2009 16:02

A кой ще плаща за това измислено от Батков разследване.Ако трябва да си плаща сам едва ли ще ги бръщолеви всякакви такива врели некипели.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 07 окт 2009 16:06

koi4i написа:Никой от управата на цска или изобщото от отборчето им няма нищо общо.Това е ясно.Не са толкова глупави да си вкарат такъв автогол.Истината е,че Паткофф е един олигофрен,който след 1-2 дена ще заяви,че са му предлагали Меси,Ибра и Анри в пакет за 400к евро,ама Борето му е казал,че са куци коне и нестават.

Човече повярвай, не са толкова простички нещата! И аз се опитвам да правя нещо и от опит ти казвам, че това което прави Батков не се прави от олигофрен. Трябват възможности - умствени, финансови... Не е толкова просто.

Това, което се вижда е просто върха на айсберга, но какво има отдолу?!?!?! Кой може да каже? Дали това са игри на Батков? И ако са, дали не е изигран в собствената му игра? Ако са негови маневрите, за какво му е да намесва полиция, прокуратура? Много по-добре е да си трае и да не се души около него. А дали наистина няма намесени титани? Кой е играча и кой е изиграния не е ясно? Кои са играли? А каква е играта? Защо титаните не правят нищо за да се защитят? Все пак те окепазяват пред цяла България! Казват, че си организирал крупна измама, че си замесен в черно тото и залагания, че има дела срещу тебе за измами и изнасилвания... Ако всичко това не е вярно, можеш да изчистиш името си за отрицателно време. Можеш да осъдиш Батков за клевета. Често когато е въпрос за името се съдят примерно за 1 лев, за да докажеш на хората, че оня е малоумен олигофрен и те е наклеветил! Или поне да поискаш публично извинение. Защо не го правят?

Има нещо, което искрено се надявам да излезе наяве и да има присъди за виновните. Без значение дали са титаните или Батков. Някой лъже и мами на едро.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 07 окт 2009 16:08

САМО МАЛКО ИНФО И РАЗСЪЖДЕНИЯ НА ГЛАС :..БАТКОВ И ТИТАНИТЕ БЯХА СПОНСОРИ НА ПЪРВАНОВ ! ЗА ПРЪВ ПЪТ СЕДЯХА ЕДИН ДО ДРУГ НА ДЕРБИТО ,СПЕЧЕЛЕНО ОТ ЛЕВСКИ ПРОЛЕТТА С 2-0 !ДО ПРЕДИ КАЗАНГЕИТ ,БАТКОВ НЕ БЕ КАЗАЛ ЛОША ДУМА ПРОТИВ ТЯХ-НАПРОТИВ !(нещо нехарактерно за него )ЦСКА СЪМНИТЕЛНО ЗАГУБИ ТИТЛАТА МИНАЛАТА ГОДИНА ,СЕГА ЛЕВСКИ ДОСТА СЪМНИТЕЛНО БЕ ОТСЛАБЕН В ДЕРБИТО !!! АМИ АКО ВСИЧКО Е ЕДИН ПАСИАНС ОТ НАЙ-ВИСША КЛАСА ??? НИЕ И ВИЕ СИ СЕ ДРЪЛЯМЕ (жаргон) А ТАРИКАТИТЕ ГИ ПРАВЯТ НЕЩАТА ! ......ПРОСТО ЕДНИ РАЗМИСЛИ В СТИЛ САШО ДИКОВ !

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 07 окт 2009 16:10

todorov написа:
honda написа:Аз също не съм специалист по темата,но жена ми е :) . Беше ми обяснено ,че разследване се води само от специализираните служби ,а не от частни лица. Доказателствата се снемат по определен ред,доказателства снети не по този ред нямат никаква стойност в съда. Ако се докаже ,че Батков е измамен от определени лица(нещо в което аз много ,ама много се съмнявам) ,то той може да заведе дело срещу тях за нанесени щети и пропуснати ползи по тяхна вина

И ще започне едно ходене по мъките в съда! Също ако титаните заведът дело за клевета!Надали 10 години ще им стигнат!

Стига бе, човек. Той се изрази абсолютно без заобикалки. Точно и категорично. Лицата ... са организирали измамата, срещу тях има дела за измами и изнасилвания... Мисля, че ще го осъдят по съкратена процедура. За два часа. Не е като да няма свидетели или да може да се отметне от думите си.
Изображение

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 07 окт 2009 16:13

edkodimitrov написа:САМО МАЛКО ИНФО И РАЗСЪЖДЕНИЯ НА ГЛАС :..БАТКОВ И ТИТАНИТЕ БЯХА СПОНСОРИ НА ПЪРВАНОВ ! ЗА ПРЪВ ПЪТ СЕДЯХА ЕДИН ДО ДРУГ НА ДЕРБИТО ,СПЕЧЕЛЕНО ОТ ЛЕВСКИ ПРОЛЕТТА С 2-0 !ДО ПРЕДИ КАЗАНГЕИТ ,БАТКОВ НЕ БЕ КАЗАЛ ЛОША ДУМА ПРОТИВ ТЯХ-НАПРОТИВ !(нещо нехарактерно за него )ЦСКА СЪМНИТЕЛНО ЗАГУБИ ТИТЛАТА МИНАЛАТА ГОДИНА ,СЕГА ЛЕВСКИ ДОСТА СЪМНИТЕЛНО БЕ ОТСЛАБЕН В ДЕРБИТО !!! АМИ АКО ВСИЧКО Е ЕДИН ПАСИАНС ОТ НАЙ-ВИСША КЛАСА ??? НИЕ И ВИЕ СИ СЕ ДРЪЛЯМЕ (жаргон) А ТАРИКАТИТЕ ГИ ПРАВЯТ НЕЩАТА ! ......ПРОСТО ЕДНИ РАЗМИСЛИ В СТИЛ САШО ДИКОВ !

Ех, тъкмо докато ти четях поста и си мислих, как ще ти напиша, че това са пълни безумия и конспиративни фантасмагории, ама ти сам накрая си си им дал същата оценка, само че с други думи! :mrgreen:
Левски София

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 07 окт 2009 16:17

edkodimitrov написа:САМО МАЛКО ИНФО И РАЗСЪЖДЕНИЯ НА ГЛАС :..БАТКОВ И ТИТАНИТЕ БЯХА СПОНСОРИ НА ПЪРВАНОВ ! ЗА ПРЪВ ПЪТ СЕДЯХА ЕДИН ДО ДРУГ НА ДЕРБИТО ,СПЕЧЕЛЕНО ОТ ЛЕВСКИ ПРОЛЕТТА С 2-0 !ДО ПРЕДИ КАЗАНГЕИТ ,БАТКОВ НЕ БЕ КАЗАЛ ЛОША ДУМА ПРОТИВ ТЯХ-НАПРОТИВ !(нещо нехарактерно за него )ЦСКА СЪМНИТЕЛНО ЗАГУБИ ТИТЛАТА МИНАЛАТА ГОДИНА ,СЕГА ЛЕВСКИ ДОСТА СЪМНИТЕЛНО БЕ ОТСЛАБЕН В ДЕРБИТО !!! АМИ АКО ВСИЧКО Е ЕДИН ПАСИАНС ОТ НАЙ-ВИСША КЛАСА ??? НИЕ И ВИЕ СИ СЕ ДРЪЛЯМЕ (жаргон) А ТАРИКАТИТЕ ГИ ПРАВЯТ НЕЩАТА ! ......ПРОСТО ЕДНИ РАЗМИСЛИ В СТИЛ САШО ДИКОВ !

При такива условия участниците си траят. В такива игри никой не печели от публичност. Защо държавните поръчки за доставка на стоки или изграждане на обекти не са широко дискутирани в медиите, все пак става въпрос за сериозни суми, често над милион? Щото участниците нямат полза да се говори за тези сделки.
Изображение

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Re: Ръководството на "Левски" си изми ръцете с вратаря Димитров

Мнениеот koko_1914 » 07 окт 2009 16:18

За мен също е виновен за 90 процента от головете допуснати, докато той беше на вратата, няма Батков, няма матков, когато един футболист е слаб, защо трябва да го премълчавам и защитавам.
BluE iS The ColouR...

ss_L
Контакти:

Мнениеот ss_L » 07 окт 2009 16:24

Казвам няколко неща само,пък вие си мислете дали е съвпадение....Батков няма лев,залага за дебрецен да влезе в групите на ШЛ...които и от двата отбора да влезе лапа парички..обаче пак не му стигат....измисля аферата с казан...не случаино се избира русия и точно казан...както се всеизвестно Химимпрот закупува летището в казан...същите химимпорт които притежажат и акции на българиа аир...с които пък наще подписват договор за спонсортство веднага след аферата с екскурзиантите и дербирто...съвпаденята са доста...и нещата са много сериозни

koi4i

Мнениеот koi4i » 07 окт 2009 16:25

Baligo на мен ми е ясно,че не е прост.Щом прави такива финтове явно е хитър.Все пак за мен си остава един идиот.Рано или късно ще му се върне.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Върни се в “Левски”