Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: ВЪН Гугутката от фенклуба на Левски!

Мнениеот tprodanov » 05 окт 2009 11:32

vitoorianoo написа:Приоритетите са ,че заради тея продажни копелета във сектор Б неможеме да се дигнеме и да ометем Батя!!!!"Жилетките" са негови хора(мисля че ако не всички то почти всички са от СЗ),тоя с микрофона и той е платен ,.......и а кажеш нещо за Батя трябва да се оглеждаш дали "жилетките" не са те видяли.

Малко ги обобщаваш нещата. Кой с микрофона точно, щото си в дълбока грешка. Наблюдавай по-внимателно, за да разбереш, че хората се сменят. Кой визираш?

redfen
Контакти:

Мнениеот redfen » 05 окт 2009 11:35

tprodanov написа:
vitoorianoo написа:Приоритетите са ,че заради тея продажни копелета във сектор Б неможеме да се дигнеме и да ометем Батя!!!!"Жилетките" са негови хора(мисля че ако не всички то почти всички са от СЗ),тоя с микрофона и той е платен ,.......и а кажеш нещо за Батя трябва да се оглеждаш дали "жилетките" не са те видяли.

Малко ги обобщаваш нещата. Кой с микрофона точно, щото си в дълбока грешка. Наблюдавай по-внимателно, за да разбереш, че хората се сменят. Кой визираш?

-----------------
не ми е работа ,ама за тоя с микрофона е прав КАЗВА СЕ МАРТИН,ударил е един мой приятел,защото не пеел
кой е ТОЙ,че да му казва какво да прави???
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!

vitoorianoo
Контакти:

Мнениеот vitoorianoo » 05 окт 2009 11:36

Ма без значение дали е един от тях или всички , и кой визирам......пак се стига до Гугутки и Батков.......анархията е пълна.....сектора ни е жалък

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 окт 2009 11:40

Ми на микрофона има няколко човека. И некак не си го представям да удари някого, докато самия той е на пистата и дава тон. Не се връзва, нали?

redfen
Контакти:

Мнениеот redfen » 05 окт 2009 11:43

tprodanov написа:Ми на микрофона има няколко човека. И некак не си го представям да удари някого, докато самия той е на пистата и дава тон. Не се връзва, нали?

ами боя на един от мачовете ви стана точно ,заради това,но не мога да ти кажа мача,защото не се сещам кой беше
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 окт 2009 11:47

Голям интерес имаш към нашите мачове, лошо няма ;)

Но няма как даващия тон на пистата да посегне на някой, който е в сектора, чисто физически най-малкото. А че боища има - факт, но пък взеха да намаляват. На мача с Лацио очаквах да сме много по-зле, но оттогава някакъв оптимизъм има в мен.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 05 окт 2009 11:48

Че Батков е некадърник спор няма, ама че има има такив като председателя "ни", които му ли*ат гъза е простащина отвсякъде!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 окт 2009 11:49

Най ми беше смешен гугутката.Звъни му Сашо Диков и говори нещо за свастиките.И Сашо вика добре, защо им позволяваш?И той вика аз не мога да ги контролирам постоянно.Преди да почне мача нямаше никакви свастики, по време на мача са ги направили от сините и бялите картони.Погледнете за какъв лъжец говориме.И няма срам да признае.Да не говорим, че винаги защитава Батков!Другото дават го по БТВ и го питат добре, мислиш ли,че може да е замесен ЦСКА в Казанската афера?И той вика, не мисля те не са толкова умни да го измислят.След 5-6 дена Батков разкрива , че според него са ЦСКА и после пак го питат Гугутката и той вика, ми аз бях сигурен, че са ЦСКА :lol: :lol: :lol: Колкото и да ми беше антипатичен Тепсиве, поне беше по-умен и незнам някак си по го приемах като шеф на фенклуба!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: София осъмна с транспаранти срещу Тодор Батков

Мнениеот POPCORN » 05 окт 2009 11:51

няма никакво значение и трансперанти и боядисване на стени какво ли не.Не реши ли той да продаде клуба, ако щете се съдерете няма направите нищо.И по логичното е ако има някой да го купи!Като няма да го купи никой и да искате да стане нещо няма, освен Батков ако не се поправи!Ама като гледам вече е късно за поправки!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 05 окт 2009 11:51

POPCORN написа:Най ми беше смешен гугутката.Звъни му Сашо Диков и говори нещо за свастиките.И Сашо вика добре, защо им позволяваш?И той вика аз не мога да ги контролирам постоянно.Преди да почне мача нямаше никакви свастики, по време на мача са ги направили от сините и бялите картони.Погледнете за какъв лъжец говориме.И няма срам да признае.Да не говорим, че винаги защитава Батков!Другото дават го по БТВ и го питат добре, мислиш ли,че може да е замесен ЦСКА в Казанската афера?И той вика, не мисля те не са толкова умни да го измислят.След 5-6 дена Батков разкрива , че според него са ЦСКА и после пак го питат Гугутката и той вика, ми аз бях сигурен, че са ЦСКА :lol: :lol: :lol: Колкото и да ми беше антипатичен Тепсиве, поне беше по-умен и незнам някак си по го приемах като шеф на фенклуба!

Те такива двуличници, като него махнаха Велев!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Върни се в “Левски”