Captain Stottlemeyer написа:Gesha1986 написа:Lakokara4a написа:Да мен ме срам! И от така наречения отбор и от тия дето им пишат одите...
че от какво те е срам? един нормален мач в които не можахме да победим заради себе си...изтървахме си положенията и толкова
трябва да се срамуват другите отбори...директиви и темподобни фк отборчрта които допуснаха този слаб Левски да е пред тях,а това че на Левски е помагано ..то се видя 4г. директива Левски да стане шампион и да вземе купата ..4г. 0 трофеи!И ето виждаш ли кой трябва да го е срам ..онея болните от неизлечима болест ,но да не си помислиш че това е "рак" това е по страшно ...
+1

Напълно съм съгласен. Има и такива неща във футбола, затова е най-великата игра. Далеч съм от мисълта да сравнявам българския с английския футбол, но ако преди 2 седмици някой ми беше казал, че "Уигън" ще надиграе, не само ще победи, а ще надиграе "Ман Сити" за ФА Къп, щях да извикам екипа за бързо реагиране от 4-ти километър, за да го прибере.

В малка степен това важи и за снощния мач. Отборът на "Славия" е достатъчно добър, за да се противопостави (когато иска

)на всеки съперник в България, ние пък не успяхме да решим мача още пред първото полувреме, ами това е, равният резултат е логичен и закономерен. Животът продължава, все пак. Да не забравяме и немаловажния факт, че Гошо Петков не си тръгна по най-добрия начин от "Левски". Снощи той имаше прекрасния шанс да си го върне на Тодор Батков и не го изпусна - не му се сърдя, човекът си свърши работата като професионалист.
Убеден съм, че в последните месеци "Левски" върви добре, в правилна посока. За мен най-голямата грешка сега ще бъде в клуба да се правят кардинални промени, чистки, уволнения, да се дават оставки, да се прави нова, скъпо струваща селекция.
Най-важното според мен е:
- Да се продължи с реконструкцията на стадион "Георги Аспарухов", за да посрещнем 100-годишнината с готов сектор "А" и работата да върви нататък.
- Да се запази сегашното спортно-техническо ръководство, което показа, че може да води отбора (справка: мачовете срещу преките съперници за челото през пролетта).
- Да се заздрави защитата. Крайно време е да се фиксира една твърда двойка централни защитници, а не тя да се променя всеки мач заради контузии, глупави жълти и червени картони, излизане от форма. Докато контузиите са част от играта и са неизбежни, ненужните картони и формата подлежат на контрол.
На първо четене според мен е това. През лятната пауза ще има доста време за коментари, прогнози и анализи.
Само "Левски"!