Mirolio написа:Хора време е някой разбиращ играта да си публикува мнението. Не съм аз, но пиша това което чух снощи от бивш играч на Левски, който е бил за много победи на Левски на терена. Той каза дословно: “Илиян лош или хобав, можещ или не , но щеше да бие и Берое и Славия!“ Замислете се дали наистиан не е така! Илиян играта я чете! И противниак чете! Пробелмът му беше с играчите, но в тези два мача игрчите излизат и забравят всички разпри и лични кнфликти! Та кой играч не иска да е шампион или носител на купата! Аз лично вярвам все повече, че ръководството си вкара автогол с освобождаването му. Че Митов до онзи ден разнасяше пилоните то терена, разгряваше резервите и носеше топките. Това правеше и при Илиян и при останалите преди него! Как можаха да се доверят на човек без елементарни футболни познания, който започва всяко второ изречение с ИСКАМ или МОГА. Чакай бе мишок!! Не си ли много малък да искаш и не са ли другите които да оценят дали можеш или по-скоро не!! Този измислен герой имаше два тежки мача с Берое и Лудогорец и двата ги загуби! Срещу Берое още в редовното време с минимум 4:1, а срещу Лудогорец избута с много късмет до 0:0. Тоав е истината! Останалото го постигна публиката, която вдигна отбора за 3:3 в редовното време с Берое и за гола на Пелето срещу “шампионите" на Делиормана! Изобщо не споменавам равния с Миньор, защото този мач си беше равен и само късмета ни покри за втория гол в продължението! А ниме не бе същото с Чорбата?? Ще се радвам да видя и други меннеия по въпроса за “СПЕЦА“, който нищо чудно да ни остане тренер и за новия шампионат!
Митов определено но е Хидинк, но вчерашният мач беше почти 1 към 1 с мача с Пирин ГД, Илиян може би с 50-0 го взе? Ако беше останал Илиян щяхме да сме на 3-то или четвърто място. Да си треньор във водещ отбор е важно и да си характер. Илиян само трябваше да каже играчите ме бойкотират, тогава щеше да им се случи екшън на главите и след това, не мисля че биха бойкотирали повече в този отбор.