Кога най-накрая ще видим истински Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Защо Левски НЕ заслужаваше да стане Шампион !

Мнениеот onceMORT » 26 май 2013 10:38

Mirolio написа:Хора време е някой разбиращ играта да си публикува мнението. Не съм аз, но пиша това което чух снощи от бивш играч на Левски, който е бил за много победи на Левски на терена. Той каза дословно: “Илиян лош или хобав, можещ или не , но щеше да бие и Берое и Славия!“ Замислете се дали наистиан не е така! Илиян играта я чете! И противниак чете! Пробелмът му беше с играчите, но в тези два мача игрчите излизат и забравят всички разпри и лични кнфликти! Та кой играч не иска да е шампион или носител на купата! Аз лично вярвам все повече, че ръководството си вкара автогол с освобождаването му. Че Митов до онзи ден разнасяше пилоните то терена, разгряваше резервите и носеше топките. Това правеше и при Илиян и при останалите преди него! Как можаха да се доверят на човек без елементарни футболни познания, който започва всяко второ изречение с ИСКАМ или МОГА. Чакай бе мишок!! Не си ли много малък да искаш и не са ли другите които да оценят дали можеш или по-скоро не!! Този измислен герой имаше два тежки мача с Берое и Лудогорец и двата ги загуби! Срещу Берое още в редовното време с минимум 4:1, а срещу Лудогорец избута с много късмет до 0:0. Тоав е истината! Останалото го постигна публиката, която вдигна отбора за 3:3 в редовното време с Берое и за гола на Пелето срещу “шампионите" на Делиормана! Изобщо не споменавам равния с Миньор, защото този мач си беше равен и само късмета ни покри за втория гол в продължението! А ниме не бе същото с Чорбата?? Ще се радвам да видя и други меннеия по въпроса за “СПЕЦА“, който нищо чудно да ни остане тренер и за новия шампионат!

Митов определено но е Хидинк, но вчерашният мач беше почти 1 към 1 с мача с Пирин ГД, Илиян може би с 50-0 го взе? Ако беше останал Илиян щяхме да сме на 3-то или четвърто място. Да си треньор във водещ отбор е важно и да си характер. Илиян само трябваше да каже играчите ме бойкотират, тогава щеше да им се случи екшън на главите и след това, не мисля че биха бойкотирали повече в този отбор.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 26 май 2013 10:45

Радвам се, че има мислещи левскари, които имат глава на раменете и оценяват разумно ситуацията в ЛЕВСКИ!
Левски не заслужава да бъде шампион, но Лудогорец също не заслужаваше ...
Сега срамът от ранно отпадане в ШЛ (през м.Юли) остава за тях, за нас остават изводите, работата, която трябва да свършим!
Трябва да се върнем някъде през лятото на 2004 г., когато се случиха най-позитивните и градивни неща в Левски, откакто аз гледам футбол - началото на 90-те.
Мъри и Наско се завърнаха в Левски и обявиха план 2007, който навеждаше на смях нашите врагове, но този план бе преизпълнен през есента на 2006 г, с много труд, работа, много работа, малко късмет и т.н.
За мен изхода е само един - незабавното връщане на Наско Сираков в Левски, в момента само той може да вдигне клуба, той знае как!
Ще дойде нов треньор, поредните 7-8, че и 10 нови играчи, но нека Сираков управлява, доказал се като успешен ръководител.
Не искам да обързвам никого с моето мнение.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 26 май 2013 10:49

Не взеха титлата защото имат най-слабия отбор от първите в класирането.Направете съпоставка между играчите на всеки пост и дали ще имат и един начело.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 26 май 2013 10:51

Lakokara4a написа:Слаби, слаби и пак слаби- това е истината! Плюс изолацията в която се намира Левски. Вече станаха прекалено много отборите, които клонят към ЦСКА (става дума за силни отбори). Самите ЦСКА, Литекс, Лудогорец... Само тия три отбора да са, които ще се хвърлят на 100% срещу нас пак няма да видим титла скоро. Да не споменавам как играем срещу Миньор, срещу Морето, срещу Славия и т.н. Девиза " Сами срещу всички" води и до съответните резултати... Няма начин просто, а в група с 12 отбора, или там колкото са шансовете се свиват още повече.
Когато към всичко това добавим и дебелоглавието на Батков, когато добавим и липсата на публика... става страшно. Под липса на публика имам в предвид това, че отбора няма кой да го напсува! Тия платените на Гугутката още не е свършил мача, още не е преминал срама и унижението което са ни поднесли лекетата и вече излизат с декларация че ги подкрепят... Това е ставало доста пъти, да не давам примери. Е да, ама има моменти когато просто не са за подкрепа най-меко казано.
Всичко това доведе до положението в което е отбора. Присмеха на който сме подложени, унижението което търпим са краен резултат от всичко това. Но запомнете и още нещо- отдолу не идва нищо! Това за юношите го забравете, нито има нито стават! Ами това е-срама остава за нас. "Майсторите" сега не им дреме освен за премиите дето изпуснаха! Срамно е един чужденец (Карвальо) да се ядосва най-много. Жалко наистина.

след като си толкова знаещ във Българския футбол,кажи ми при кои обстоятелства изброените от теб отбори ще помогнат на ЛЕВСКИ?
ако те затруднява , аз ще ти кажа.
колко от президентите на отбори в България не са /антиЛЕВСКАРИ/комунисти, доносници и назначени милионери?

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 26 май 2013 10:52

Абе хора, осъзнайте се малко, бе!!! Какво толкова е станало??? През този сезон завършихте на 2-ро място в шампионата и играхте на финала за Купата на България!!! Та това си е голям напредък в сравнение с миналия! Абсурдно е да ставате шампиони всяка година! То тогава какъв ще е смисъла от шампионат? Вайкате се все едно сте изпаднали в "Б" група! Много сте разглезени, лигльовци! Тази година има само два отбора , по-добри от вашия! Борете се догодина да сте по-добри и от тях! Ама не с "другите начини"! Защото всичко се връща! С лихвата!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2013 10:52

yasen написа:Радвам се, че има мислещи левскари, които имат глава на раменете и оценяват разумно ситуацията в ЛЕВСКИ!
Левски не заслужава да бъде шампион, но Лудогорец също не заслужаваше ...
Сега срамът от ранно отпадане в ШЛ (през м.Юли) остава за тях, за нас остават изводите, работата, която трябва да свършим!
Трябва да се върнем някъде през лятото на 2004 г., когато се случиха най-позитивните и градивни неща в Левски, откакто аз гледам футбол - началото на 90-те.
Мъри и Наско се завърнаха в Левски и обявиха план 2007, който навеждаше на смях нашите врагове, но този план бе преизпълнен през есента на 2006 г, с много труд, работа, много работа, малко късмет и т.н.
За мен изхода е само един - незабавното връщане на Наско Сираков в Левски, в момента само той може да вдигне клуба, той знае как!
Ще дойде нов треньор, поредните 7-8, че и 10 нови играчи, но нека Сираков управлява, доказал се като успешен ръководител.
Не искам да обързвам никого с моето мнение.

Аз ще ангажирам теб, мнението ти е абсурдно, защо търсите под вола теле - отново :?:

Нито вие, нито Лудогорец не заслужава титлата, а кой Монтана ли я заслужава :roll:

Сираков никога няма да се върне, докато Мустака е собственик на Левски, не го ли разбра това :?:

Срамът за ранно отпадане от Европа ще си е при вас, но вие срам си нямате, така че...

Титлата ви беше отнета с автогол и то какъв само!

Най-важното --> спомнете си думите на управници, те са ключа за загубената титла!

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 26 май 2013 11:03

Всичко се връща на тая земя,всичко!

master-krasi
Контакти:

Мнениеот master-krasi » 26 май 2013 11:03

Защо Левски не заслужава да стане шампион е видно за всички.Аз мисля , че още с първите си неадекватни ходове преди първенството,ръководството подготви сполетялата Левски трагедия.Неподходящия за Левски треньор/Илиев/ и престъпната селекция направена от него, подкрепена и от ръководството. Та в отбора има 3-4 добри футболисти - вратаря Илиев,Мюлдер,Родригес и може би Димов. Другите отдавна трябваше да извън отбора/изключвам юношите/.
Аз обаче не виждам с какво Лудогорец заслужава да бъде шампион.Та още първия им мач есента с Черно море във Варна беше спечелен по втория начин.Ако е вярно това,че Славия е стимулирана с 500 бона за последния мач с Левски, порочния кръг се затваря. Това би означавало,че Домусчиев освен олигарх е и първеню,което иска да покаже финансовото си могъщество.Срамота е да се говори,че Славия е синоним на честност,а Венци Стефанов вместо човек-корупция достоен радетел за феърплей. Само защото Батков самоуверено не му предложи някакви пари за да падне.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 26 май 2013 11:06

Teo написа:[

Аз ще ангажирам теб, мнението ти е абсурдно, защо търсите под вола теле - отново :?:

Нито вие, нито Лудогорец не заслужава титлата, а кой Монтана ли я заслужава :roll:

Сираков никога няма да се върне, докато Мустака е собственик на Левски, не го ли разбра това :?:

Срамът за ранно отпадане от Европа ще си е при вас, но вие срам си нямате, така че...

Титлата ви беше отнета с автогол и то какъв само!

Най-важното --> спомнете си думите на управници, те са ключа за загубената титла!

За Сираков и Батков не си прав.Батков беше в много по-остър конфликт с Боримиров, разменяха си буквално обиди, но Боримиров беше върнат в клуба. За юбилея ще-неще Батков ще върне Сираков, защото ако и за 100 годишнината сме без титла, това наистина ще е краят му в Левски...а явно се видя че има прокоба-без Сираков не можем да станем шампиони и това е...за последните 30 години имаме само една титла която е изцяло без негово участие,през 2009г., и то и нея я взехме на магия дето се вика,добре че там Морето биха ЦСКА от немай къде та с клизма и електрошок станахме първи тогава :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 26 май 2013 11:07

Жоро Бекъма написа:
Teo написа:Срамът за ранно отпадане от Европа ще си е при вас, но вие срам си нямате, така че...

Викаш вие не сте за срам. Всяка година играете финали в Европа :lol: :lol: :lol:
Смешен си, педалче недоразвито.

Ей с такива обиди тръгнахте шампиони да ставате, но хванахте...дедовия! Да ви е честит все пак сребърния дубъл! :mrgreen:

Върни се в “Левски”