Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Георги Христов-вън от Левски... ВЕДНАГА!!!

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 15:32

ПЛОВДИВ,не съм за тези два отбора,разбери ме,колкото и да не ни се иска,те са лицето на българския футбол,и на мен ми се иска Берое да е номер едно,ама не е.Извинявай,ако съм обидил Ботев,знам,че сте верни фенове,но наистина трябва да понамалите малко самочувствието... ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 02 окт 2009 15:35

толко се се6та6 от футбол ,4е си трьгнал най-кадьрния футболист да гониш.как вкарва6е преди а сега не може бе пи4.не е там проблема мисля. :evil:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
1912_PB
Контакти:

Мнениеот 1912_PB » 02 окт 2009 15:37

виж хората от черноморец го искат,тоя гадняр,некъдърник,без хъс,без удар и пласиране слабак, не ставащ за грандовете и с провинциално мислене нещастник,които е виновен ,че левски е слаб в момента и не може да вкарва голове !пък знае ли човек,там може да пасне :)
Нещастието сплотява хората

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 02 окт 2009 15:39

„От състава на Левски впечатление ми направиха Жиазоиньо, Минев и Христов, въпреки че бе освиркван”, призна италианецът. .....къв е тоя италианец и баси наглия,някъв неграмотник тренер на Лацио,кво разбира от футбол ;)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 02 окт 2009 15:40

acmilan написа:ПЛОВДИВ,не съм за тези два отбора,разбери ме,колкото и да не ни се иска,те са лицето на българския футбол,и на мен ми се иска Берое да е номер едно,ама не е.Извинявай,ако съм обидил Ботев,знам,че сте верни фенове,но наистина трябва да понамалите малко самочувствието... ;)

Айде не се обяснявай толкова много.За да говориш така значи много неща не са ти ясни.

Знаеш ли как Берое изхвърча от а група еднио време?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 15:40

1912_PB написа:виж хората от черноморец го искат,тоя гадняр,некъдърник,без хъс,без удар и пласиране слабак, не ставащ за грандовете и с провинциално мислене нещастник,които е виновен ,че левски е слаб в момента и не може да вкарва голове !пък знае ли човек,там може да пасне :)

Това за провинциалното мислене си го мислят само мегамалоумници,така че определено на Жорката не му е това проблемът ;) Не е гадняр и не е нещастник,но за другите неща си казах мнението вече :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 15:42

PLOVDIV PEE 1912 написа:
acmilan написа:ПЛОВДИВ,не съм за тези два отбора,разбери ме,колкото и да не ни се иска,те са лицето на българския футбол,и на мен ми се иска Берое да е номер едно,ама не е.Извинявай,ако съм обидил Ботев,знам,че сте верни фенове,но наистина трябва да понамалите малко самочувствието... ;)

Айде не се обяснявай толкова много.За да говориш така значи много неща не са ти ясни.

Първо,не ми казвай какво да обяснявам и какво не,това си е изцяло мой проблем,така говори на някой друг,Второ,много неща са ми ясни,знам как е изхвърчал Берое,знам и какво мислите за титлата ни и т.н.Пак казвам,това е ситуацията във футбола ни,колкото и да не ни се иска.

gogo1991
Контакти:

Мнениеот gogo1991 » 02 окт 2009 15:43

Гошо Христов не става за игра с един нападател ... това е ...

malkiq80
Контакти:

Мнениеот malkiq80 » 02 окт 2009 15:46

абе левскари то и аз съм си от ЛЕВСКИ и на мен ми писна да го гледам жорко как изтърва ама не мислите ли че един таран е добър и бележи когато е захранван с добри извеждания от халфовете не помня кога са му подали скоро едно удобно подаване на скорос на крак тарана не трябва да изработва положенията а само да ги отиграва с 1-2 докосвания това е според мен добрия таран а за това са нужни стоиносни халфове а при нас хафовете мислят как да помагат на защитата и така остават далеч от нападателите въпреки това за мача снощи си мисля че левски стоя много по добре и срещу ВИЛЯРЕАЛ И ЛАЦИО от колкото цска срещу рома и фулъм. САМО ЛЕВСИ КАКВОТО И ДА СТАВА

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 02 окт 2009 15:47

acmilan написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Първо,не ми казвай какво да обяснявам и какво не,това си е изцяло мой проблем,така говори на някой друг,Второ,много неща са ми ясни,знам как е изхвърчал Берое,знам и какво мислите за титлата ни и т.н.Пак казвам,това е ситуацията във футбола ни,колкото и да не ни се иска.

Аз не мога да разбера ,ЗАЩО НЯКАКЪВ ПИЧ ОТ Стара Загора ли си от каде си не знам,ще си адвокат на шопите???????????????Много ли си запознат със софииските отбори,със историята им?????Натискаш се за "левскар" ли???

Върни се в “Левски”