Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Re: НКП на Левски отново със "странна"декларация.

Мнениеот 1.9.1.4 » 09 май 2013 17:01

Teo написа:
1.9.1.4 написа:
Teo написа:Пълен смях, това граничи с безумието! Направо ви насочиха към кой да си дадете гласа, към партията майка. :lol:

Тео, Тео отдавна стана за смях момче, спри се вече. :mrgreen: Я кажи партията майка колко титли ни уреди за тия 4 години?

Че за какво да ви урежда титли, има и други начини да ви зарадва, примерно със спонсорче, стадионче, сега дубълче :mrgreen:

Давай, давай продължавай да демонстрираш на широката общественост умственото си състояние :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ма, то бива тъпотия ама некои хора грам не използват главата си :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2013 17:02

ivaka написа:Хайде да си го кажем честно...
Всичко, което се пише е извадено от контекста - от кой точно израз или изрази си личи агитацията ЗА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА?
Бойко бил левскар, а знаете ли Цветанов какъв цесекар е, а?
В момента само си чешем езиците, само това и нищо друго!

То по очеваден от този израз ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕДНА РАЗУМНА БЪЛГАРИЯ!
Иначе до последното изречение всичко е ОК, даже е похвално

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 09 май 2013 17:10

СИН_ИМПЕРАТОР написа:а тези които си правят сметки че ако ГЕРБ падне от власт, ЛЕВСКИ ще изпадне едва ли не в немилост, да им кажа че сметките им са адски криви.Новото управление-каквото и да е то, ще се крепи на изключително крехко мнозинство в парламента.Социалната обстановка е взривоопасна,във всеки момент може да избухнат нови протести...а както знаем, сините фенове бяха в първите редици на протестите през 1997г., и по-специално при събитията пред парламента на 10.01..1997г., сините фенове бяха в първите редици и при събитията на Орлов мост на 19.02.2013г., които доведоха да оставката на ББ....Така че едва ли ще се намери такъв куражлия, който да дразни синята общност! ;) ...Да не говорим че и в БСП е пълно с Левскари- другаря Антон Кутев, другарката Корнелия Нинова... :mrgreen:

само че главния прокурор този път не е левскар и няма да ви е толкова лесно да ви бутат в разрез на всички закони,а доколкото феновете на Левски,едва ли 200-300 човека ,които посещават мачовете ви са някакъв фактор,така че едва ли може да уплащите който да и е било :lol:

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 09 май 2013 17:14

RIR написа:
Daniel Levski написа:Браво, това ме прави още по-горд,че съм Левскар. Трябва да се даде отпор на новата тройна коалиция бсп-дпс-атака

Надявам се не си сериозен. Ако си... Извинявай, ама не си Левскар.

Нас трябва да ни обединява отбора. Оттам нататък един е богат, друг беден, един живее в Люлин, друг в Малко Търново, един е комунист, друг атакист, трети анархист и т.н.

Не знам как са направени нещата, но ако Левски, като клуб, е клуб на място, трябва да поиска промяна в ръководството на НКП и да пусне декларация, в която да се разграничи като клуб от последното изречение на тази декларация. Защото до последното изречение тя си е похвална дори. Вменява отговорност.

Това трябва да е за всеки футболен отбор , и Левски и Берое, и ЦСКА... футбола е футбол, не политика. Много нагло от страна на кръга ББ-Сталийски е да яхва слабо грамотната и наркоманизирана част от феновете на Левски, защото всички трезво мислещи левскари , се настроиха много повече срещу гугутката и Иво тонев след днес. Просто ББ иска да управлява всички футболни отбори директно или индиректно :idea:

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 09 май 2013 17:15

Какво толкова се впечатлявате, една декларация...едните ги купиха с трибуна, другите с пепси и кебапчета, трети и лика със Стоичков... :lol: Всеки с номера си.

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 09 май 2013 17:21

Вчера, като четох декларацията, преди да излезе в спортал ,не забелязах да има нещо общо с ГЕРБ, както и другите фенове на Левски не забелязаха, така че ако не беше излезнала тая статия, как някой щеше да се подведе не ми е ясно.Аз ще гласувам за когото си искам, няма значение от футболната ми принадлежност, все пак България е над всичко.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 май 2013 17:26

Не съм левскар, но смятам, че всеки който има глава на раменете си и морал в сърцето си би се изсмял на подобна глупост. Няма как мислещ човек да следва агитация от подобен род... та това дори е по-зле от купуване на гласове!!!

Истината обаче е, че след "Благодарим ти Бойко" издигнат ог агитката на Левски и сагата около Газпром всичко е разбираемо. Та дори Батков каза наскоро, че спонсорството зависи от резултата от изборите.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 09 май 2013 17:27

Такива псевдофенове само петнят името на любимия ни отбор! Това е гавра с паметта на Гунди, Патрата и Соколето, които без глупави партийни поръчения, само с таланта си на терена и обаянието си извън него пълнеха до откат Герена и радваха хората! Политиката не е нещо повече от една необходима мръсотия, затова и истинските хора, тези заради които носим идеята на синия отбор в сърцата си винаги са страняли от нея! Лично за мен усещането да нося синьото шалче, запътил се към сектор "Б", е несравнимо по-свято от рационалния избор, който според собствените си виждания правя, когато гласувам. Все едно да сравняваш срещата с любими хора, на които държиш и обичаш с влизането си в плод и зеленчук, където избираш стока, плащаш и си заминаваш.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 09 май 2013 17:45

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 май 2013 17:50

джони написа:кмета на Монтана го каза преди няколко дена как държавните отбори на Левски,Цска,Славия,Локо сф и Берое ще увиснат след изборите

Лилиии :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”