Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: Скандална декларация от феновете на Левски

Мнениеот russia » 22 апр 2013 14:38

Запалете една цигара и се успокойте! В събота като ви текне пак, може да запалите националния стадион!
Изображение
Последна промяна от russia на 22 апр 2013 14:39, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 апр 2013 14:38

Мен пък кюрда най ме е радвал когато при резултат 2-0 за нас отказа да влезе в игра за розовите! Това показва какъв човек, че за него неговото его и слава са по-важни от клубът му и отборният дух на тима! Тогава показа колко и какъв човек е, отказа да помогне на отбора си от страх да не запише рекордна загуба и той! Но вместо да помогне на клубът си като влезе в игра и даде дух на тима, той доведе до обратното и отчая съотборниците си още повече и те допуснаха още 3 гола! После ми говорете колко много обичал петолъчката тоя!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 22 апр 2013 14:39

орди от орки с брадви да се бият с феновете на Левски

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: закво говорим просто :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

1914lsfc
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот 1914lsfc » 22 апр 2013 14:39

Сините превзеха Ловеч (20.04.2013)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SuPiRThBIt4[/youtube]

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 22 апр 2013 14:40

С дъх на възпитание, интелект, разум. Браво! Големи сте и винаги сте над нещата, явно. Жалка история, комплексирана.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 апр 2013 14:41

То и аз осъждах остро простотиите в Мездра, ама отборът си загуби служебно и после сума ти мачове беше наказан.
Ясно е, че тези декларации излизат сега, за да се притъпи шумът около свастиките. Дано от БФС вземат правилното решение.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 апр 2013 14:42

iliyan написа:И този се нарича фен на Левски и на футбола ! Това всичко се прави за да си доставяме удоволствие ! Няма полза от злоба и комплекси !
На това ли ще учим децата си - псувни , злоба , омраза ! Не е ли по-важно да ги научим да обичат отбора , да пеят песни за отбора и даму се радват на успехите и да ги научим да уважават другите отбори ! На такива като Гугутката само затвор и дано Стойчо и Ицо го съдят този глупак за обиди и да му се завие свят от дела ! И от тук насетне да не напуска Софийският Централен Затвор и всеки лев който изкара да влезе в джобовете на Ицо и Стойчо за нанесените обиди !

Еми той още трябва да е там, заради една катастрофа предизвикана от него...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 22 апр 2013 14:43

Red_Girl написа:
Foreigner написа:
Заради такива коментари се стигна до тук. И в декларацията пише за пропагандата "Една лъжа казана 100 пъти..."

п.с. Има си следствие, прокуратура, съд - ако е виновен - в затвора!
Ако се докаже, че е невинен и ти ли като тройчо с половин уста ли ще си признаеш, че си го измисли... или като кюрда ще се изнесеш тихомълком от страната?

Всички разбраха кво е станало и е жалко да го защитваш. Ама когато Максим уби човек и прати момиче в кома , всички скочихте нали.? Докато такива хора са на свобода, нищо добро не ни чака. А и като го няма, ще е по-добре и за вас

Аз не знам какво е станало, не съм бил там. Чел съм показанията, но не съм чел експертизите. Не съм скачал и на Максим. Оставил съм всичко на компетентните да се занимават.
Не съм обвинявал никой в убийство без да съм свидетел (като теб), не съм обвинявал съдията, че е взимал подкуп и е пил кафе с еди-кой си (като бранеков), не съм играл футбол на малки вратички срещу съдии облечени в сини фланелки (като бандаловски), не съм наричал феновете на цска дилъри, наркомани, животни (заради сегашния председател на фен-клуба им), не съм наричал феновете на цска нацисти (заради избора и прозвището на бившия председател на фен-клуба им).
Ако бяхме една нормална държава никога нямаше да се стигне до тук - примери от западния свят безброй. Стоичков го изхвърлиха от ЮАР за подобни обвинения, САФ, Моуриньо, Тери и т.н. ги викат на изслушване във футболните асоциации или направо ги наказват, ако използват груб език (всяват омраза и нетолерантност) и/или като оспорват компетентността на длъжностни лица и т.н.
Кажи ми ква му беше работата на Стоичков първи да скочи след мача Ботев-Левски да накажат отборите заради мелетата и да обижда феновете, а след мача Литекс-Левски да се скрие след десетките хвърляни предмети по играчи? Разликата е огромна между това да се бият фенове и да се замерят беззащитни играчи.
...

Потребителски аватар
Lionheart
Контакти:

Мнениеот Lionheart » 22 апр 2013 14:44

baligo написа:
Theos написа:Чакай сега, за Гунди може, той не е радвал милиони българи в американското лято. Стоичков неуморно ни е радвал всички. Аз бях изключително зарадван като обяви, че България не му е дала нищо. Явно си мисли, че е юноша на Барса. Ама тогава защо червените си го припознават не е ясно. Последното му изказване беше срещу Левски и ЦСКА. За него каквото е Левски, това е и ЦСКА, ама те си го имат за червен идол, щото е постигнал нещо с техния отбор.
[quote=Стоичков]Отиват да играят със Сараево и виждате какво става. Другите с Мура.

Много правилно казано. Аз бих се срамувал ако съм червен фен и тоя ми е идол. Не много отдавна тоя плю и по тях, което е жалко.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 апр 2013 14:44

Син до гроб_ написа:
tonito написа:Когато се казва истината другите надигат вой до небето, но щом се плюе по ЛЕВСКИ всичко е точно нали? Най-после някой от клуба па макар и от фен клуба да со го кажат в прав текст,понеже тъй като нямаме ръководство което да се защити и да каже че всички писания по наш адрес са пълна простотия и измишльотина. Браво за декларацията.

Абсолютно. Търпиш,търпиш,но всичко си има граници и бяха преминати всички такива от Сульо и Пульо. Какво очакват всички: да обиждат с повод и без повод , а последствия никакви,така ли? И не виждам защо толкова се хващате на острия език при положение,че говорим за фенове, а не за ръководство в отбора,което да пази дипломатичност !

Председателя, на нкп е ПУБЛИЧНО лице, и трябва да си мери приказките, като и да изглежда предствително пред медии, спортни мероприятия, а не да ми се мъкне по анцунг,като разбира се да бъде и човек с позиция в опбществото, а не да бъде познат на шапа народ преди назначаването му

Върни се в “Левски”