Левски подпиран от съдиите...дали е точно така?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ах мед Ах мед

Re: Левски подпиран от съдиите...дали е точно така?

Мнениеот Ах мед Ах мед » 21 апр 2013 21:33

T&T написа:
W84me написа:Коментирайте ситуациите от клипа, който излезе преди час!

Коментарът ми не може да се промени - съдията не дава червен картон на защитник на Левски при 0-0 и не отсъжда фаул или дузпа в полза на Литекс, след което когато Левски вече води в резултата започва да компенсира като греши и в полза на Литекс. Би било добре да ми посочиш поне един мач, в който съдията греши фатално първо в ущърб на Левски, а после компенсира като подпира сините.

Да де, няма такъв мач...има само с грешки в ущърб на Левски. :lol:

Потребителски аватар
Marcel
Контакти:

Мнениеот Marcel » 21 апр 2013 21:43

Грешки имаше и в двете посоки. Затова е крайно време да се извикат чужди съдии. Но неотсъдената дузпа срещу Миланов е доста фрапираща.

Аз лично не вярвам в "директива", защото ако беше така, класирането нямаше да изглежда така, както в момента. Но има един факт, който няма как да се отрече: ЦСКА отпадна от Купата след сериозна съдийска грешка, а "Левски" се класира напред след такава. Може да кажете, че това няма отношение към проблема, но според мен има. И другото е, че ако един фен има достойнство, той би трябвало да признае грешките в полза на неговия отбор, а не да си затваря очите. Тук виждаме само обвинения, и никой не признава нищо. Браво, българи!!!

В края на 2009 г. Съдийската комисия беше сменена заради отменен гол на "Левски" във Варна. Сега това не се случи. Защо???

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 21 апр 2013 21:44

Това пък видео в сайта на Левски със съдийските отсъждания е :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 апр 2013 21:54

Hе е точно така , слабата ни игра дава много хляб в ръцете на нашите противници .Трябва да си ги бием за са им затворим устата .

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 21 апр 2013 21:57

Да,точно така е :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 апр 2013 22:05

mertezaker написа:Това пък видео в сайта на Левски със съдийските отсъждания е :lol: :lol: :lol:

Ма как бе, то и кости и жили да хвърчат по терена, щом е срещу Левски е позволено! Що ли аз бях единствен, дето питах в подфорума на Литекс кво стана с момчето, дето си падна на ръката лошо! На стадиона бях убеден, че е счупена, но се оказа, че е изваден лакет( слава Богу!). Но вас не ви бъркат такива работи, вие гледате с други очи, на Левски да е вътрешно, друго не ви интересува!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 21 апр 2013 22:07

Дали подпират Левски ? ДА! Както и всички водещи отбори. Всеки отбор си има лоби , от платени свирчовци. Само че , в Европа тези продажни душички ги няма и всичко лъсва. Посредствен футбол , посредствени съдии , посредствено ( продажно и корумпирано ) БФС ... нещата са навързани , а от цялата работа страда само БГ футбола. Докаран до полу аматьорска родната игра е на път да се самоунищожи!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 21 апр 2013 22:14

Отличен анализ на СИНЬО СЪРЦЕ!Моето мнение е едно към едно същото!Даже бих го написал по същия начин.Що се касае за пловдивчани ,въпрос на тежки комплекси.Това е паталогия и по принцип не се лекува!!
Георг

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 21 апр 2013 22:16

Синьо сърце написа:Не че не искаш, но не можеш! Защото във всеки от тези мачове има и жестоки грешки в ущърб на Левски. И това го знаете прекрасно, но не ви отърва да направите извадка. Вчера беше ли ритнат паднал играч на Левски умишлено при спряна игра? Само на това отговори, повече не искам!

Когато един съдия се насере почва с компенсации, което е адски грешно и пошло, те това се случи във вчерашния мач.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”