Левски подпиран от съдиите...дали е точно така?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

mtaraduda
Контакти:

Re: Левски подпиран от съдиите...дали е точно така?

Мнениеот mtaraduda » 21 апр 2013 20:54

СТАМАТ написа:
mtaraduda написа:Не бе отговори ми на въпроса кво увърташ? След като Левски е съдийски и държавен отбор колко титли и колко купи има от 2009 до 2013?

Ако не бяха подкрепяни от 2009 до 2013, то тогава не купи, А ТРЯБВАШЕ ДА СА НА 9,10,12 МЯСТО ИЛИ "Б" ГРУПА!!!!

Така е. Даже годината, в която бихме спортинг и гент и имахме 7 точки в групите на ЛЕ трябваше да ни изхвърлят във В окръжна, щот събрахме повече точки от 2-те участия на каризмата общо.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 апр 2013 20:54

Ах мед Ах мед написа:
Muscarin написа:
Синьо сърце написа:Нищо няма да излезе от тая тема, облъчените от га пак са тук с необоримата си философия и доказателства! Закривай!

Ми за кво я пускаш тогава?

за да си покажете тъпо/мието. :lol:

Не, за да покажа колко се е сринал този форум, с присъствието на тъпанари като тебе и още много подобни недоразумения! Но все пак има искрици, за които си струва!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 апр 2013 20:55

Всъщност,Синьо Сърце,едната уникална грешка за вас беше засадата срещу ЧМ!Забравил си да споменеш и отмененият гол на Литекс в първия мач за Купата....така и не разбрахме защо е отменен...некви засади,некви нарушения имало...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ах мед Ах мед

Мнениеот Ах мед Ах мед » 21 апр 2013 20:56

Синьо сърце написа:
Ах мед Ах мед написа:
Muscarin написа:
Синьо сърце написа:Нищо няма да излезе от тая тема, облъчените от га пак са тук с необоримата си философия и доказателства! Закривай!

Ми за кво я пускаш тогава?

за да си покажете тъпо/мието. :lol:

Не, за да покажа колко се е сринал този форум, с присъствието на тъпанари като тебе и още много подобни недоразумения! Но все пак има искрици, за които си струва!

ти прочете ли какво съм написал, или първосигнално...айдееее :twisted:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 апр 2013 20:57

Синьо сърце, кой по дяволите е тоя ГА и защо го слагаш като един от нас, че бил ни промивал мозъците, аз даже не знам как изглежда тоя, тоест виждал съм го, но до там....

Факта е че сте съдийски отбор, всичките хора който се интересуват от български футбол ви го казаха в лицето, но вие пак не искате да приемете истината.... :?

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 21 апр 2013 20:59

Teo написа:

Синьо сърце, кой по дяволите е тоя ГА и защо го слагаш като един от нас, че бил ни промивал мозъците, аз даже не знам как изглежда тоя, тоест виждал съм го, но до там....

Факта е че сте съдийски отбор, всичките хора който се интересуват от български футбол ви го казаха в лицето, но вие пак не искате да приемете истината.... :?

Нали знаеш, че няколко форумни глупаци, строителя, преводача, кюрда и дихонометъра не са всички, които се интересуват.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 21 апр 2013 21:02

Тази милиционерска наглост . :lol:
Още малко ще се изкарат ощетени .
Всъщност вече се изкараха . :shock:
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 апр 2013 21:02

Teo написа:Факта е че сте съдийски отбор

Готви се за загуба в следващия кръг на отборчето ти! :idea:
Понеже сме "съдийски отбор" затова ни порязаха в много мачове през сезона. Да не почвам да ги изброявам и аз. Синьото сърце ги е изредил. ;)
Последна промяна от LSFC 1914 на 21 апр 2013 21:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 21 апр 2013 21:02

Първо аз да питам левскарите - колеги що се пените да обяснявате ... се тая е ... тия пишлемета няма да седнат да мисля и да спорят с аргументи снимки видео и какво ли още не .... не си губете времето :)

Иначе бих казал така .. вярно е има "начини" не знам дали ние ползваме тия "начини" или някой друг. А ако ние сме тези бих казал да не е морално, но е БОЖЕСТВЕНО ЯКО ДА ГЛЕДАМ КАК СЕ ГЪРЧИТЕ ПО ФОРУМИТЕ И ЧЕРВЕНИ, ОРАНЖЕВИ, ЖЪЛТИ, ЗЕЛЕНИ И КВИ ЛИ НЕ БРУТАЛНО ЯКО Е ... се1 да сипваш сол на гол охлюв така ми изглеждате. Ясно е че в Европа ще отгърмим ама ... няма да сме само ние ... тази година няма да има отбор, които да стигне по далеч от 3ти кръг :)

Приятен ден и продължавайте да се гърчите и крякате карате ме да се усмихвам :)
Сини колеги както казах не си губете времето да се знаимавате с охлюви ...
Изображение

Ах мед Ах мед

Мнениеот Ах мед Ах мед » 21 апр 2013 21:04

♥ ЦСКА София - Гордостта на България ♥
Там където вие отивате, ние от там се връщаме!
Тонев отсече: '' С тази игра няма как да стане шампион Левски, но ще станем шампиони - има начини, които трябва да бъдат използвани максимално''

ето едно признание на панчаревец.ЧЕТЕТЕ внимателно.И първата и втората част. :lol:
Последна промяна от Ах мед Ах мед на 21 апр 2013 21:05, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”