mtaraduda написа:Teo написа:левски = съдийски отбор, без повече коментар.
Нямаш право да си толкова тъп.
Нямаш право да си толкова тъп!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mtaraduda написа:Teo написа:левски = съдийски отбор, без повече коментар.
Нямаш право да си толкова тъп.
botev_plovdlv написа:Левски не е подпиран а направо е носен на ръце от съдиите!!!
mtaraduda написа:Не бе отговори ми на въпроса кво увърташ? След като Левски е съдийски и държавен отбор колко титли и колко купи има от 2009 до 2013?
гарфилд написа:botev_plovdlv написа:Левски не е подпиран а направо е носен на ръце от съдиите!!!
Как можа да го кажеш?Ти срам нямаш ли?Как ще подпират Левски.Да не съм чул такова нещо.![]()
Сериозно.Левски трябваше да е на 5-о място в момента и отстранен от Литекс,за купата.Да не говорим за г-н Чики-Рики,който уби изнтригата на полуфинала с Локо Сф,като не свири дузпата за железничарите при 3:1 в края.Уплаши се,че Левски няма да им е комфортно на реванша при 3:2 евентуално и затова го изхвърлиха.
mtaraduda написа:Не бе отговори ми на въпроса кво увърташ? След като Левски е съдийски и държавен отбор колко титли и колко купи има от 2009 до 2013?
Ах мед Ах мед написа:botev_plovdlv написа:Левски не е подпиран а направо е носен на ръце от съдиите!!!
ти откъде знаеш?вие сте отбор на 3 години.как имаш наблюдения
СТАМАТ написа:mtaraduda написа:Не бе отговори ми на въпроса кво увърташ? След като Левски е съдийски и държавен отбор колко титли и колко купи има от 2009 до 2013?
Ако не бяха подкрепяни от 2009 до 2013, то тогава не купи, А ТРЯБВАШЕ ДА СА НА 9,10,12 МЯСТО ИЛИ "Б" ГРУПА!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, ElCochino, Highlander и 23 госта