Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот LaRgO » 20 апр 2013 00:54

Голяма излагация е това за Ултрас Сур. Как може гугудката така нагло да лъже, че автобусът е техен подарък ? Станахме за смях.

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Re: Фенове на “Левски” нападнаха екип на БНТ2

Мнениеот tzvetan_22 » 20 апр 2013 01:03

Red_Pride написа:така е по агитките братче :mrgreen: :mrgreen:

Знаеш как е братче, неска сме ние ... утре сте вие. Ама никога нема да избегаме, братче!

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Re: Фенове на “Левски” нападнаха екип на БНТ2

Мнениеот pepo » 20 апр 2013 01:41

tzvetan_22 написа:
Red_Pride написа:така е по агитките братче :mrgreen: :mrgreen:

Знаеш как е братче, неска сме ние ... утре сте вие. Ама никога нема да избегаме, братче!

"Залухави" сте,и защо тичате,като не можете,да"избегате"! :mrgreen:
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 20 апр 2013 02:25

Eminem написа:
bobonikolov написа:Една лека корекция. Автобуса идва с логото на Esteban Rivas. Това е испанска транспортна фирма. Отваряйки сайта им установявам, че там има снимки на поне десет автобуса от същия модел и цвят паркирани един до друг. Това означава, че компанията е била собственик на автобуса, а не феновете на Реал Мадрид, което пък от своя страна означава, че някой го е купил от Esteban Rivas - най - вероятно фенклуба на Левски. Т.е. няма как феновете на Реал да подарят нещо, което не е било тяхно. Ето и доказателствата:
http://www.bodaclick.com/bodas/coches-para-bodas/autocares-esteban-rivas.html?proc=SECCION_NuestrosFavoritos

След като феновете на Левски го купуват, защо на автобуса има емблемата на Реал и пише Реал Мадрид ?

Защото явно въпросната компания го е отдавала под наем на фенклуба на Реал или на на самия клуб. За това си има и емблемите по него. Но ако напишеш в гугъл новият рейс на феновете на Реал, ще ти излезе като изображение същият модел, марка и цвят автобус със същите брандове по него, но с различен регистрационен номер, от този, който е на автобуса, докаран в София.

Потребителски аватар
djluka
Контакти:

Мнениеот djluka » 20 апр 2013 05:04

Само дето това което се тиражира в момента по медийте, не е точно така както го описват. Всъщност в 1 от фен страниците на Ultras Sur (най-малката такава) фенове изразяват мнение за това дали е подарен автобуса. Страница със 8 000 фена във Facebook не е много определяща дали е подарък или не,особено когато на официалната им фен страница няма нищо написано за въпросния автобус (Официалната страница е с 35 000 харесвания).

От друга страна автобуса ,ако е подарък той би бил на ръководническо ниво,и едвали голяма част от въпросните харесали страницата на Ultras Sur знаят за него.

PS: Това са просто разсъждения. Лично за мен няма значение дали е подарък,дали е купен или каквото и да било. Има ли рейс...има,хубав ли е ....хубав е ,за феновете на Левски ли е - ДА....всичко останало е без значение.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Бандити гравитиращи около “Левски” нападнаха екип на БНТ2

Мнениеот sslevski » 20 апр 2013 07:26

Аз заставам твърдо зад агитката.Кой е тоя да снима?И в цяла София това ли е единствената неправилно паркирана кола.Или сега ще ми кажете,че всичко е случайност.Нали има сини и бембени зони да се обадят на паяка и толкова,но нееееее някой иска да си снима клипчета и да се правят на интересни.Има си органи които отговарят за това.Ми каквото повикало такова се и обадило.........
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 20 апр 2013 08:15

sslevski написа:Аз заставам твърдо зад агитката.Кой е тоя да снима?И в цяла София това ли е единствената неправилно паркирана кола.Или сега ще ми кажете,че всичко е случайност.Нали има сини и бембени зони да се обадят на паяка и толкова,но нееееее някой иска да си снима клипчета и да се правят на интересни.Има си органи които отговарят за това.Ми каквото повикало такова се и обадило.........

Супер! Значи утре, като видя сина ти да снима с телефона в мойта посока, да му забия два шута в Д-то?! Става, съгласен съм!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 апр 2013 08:20

sslevski написа:Аз заставам твърдо зад агитката.Кой е тоя да снима?И в цяла София това ли е единствената неправилно паркирана кола.Или сега ще ми кажете,че всичко е случайност.Нали има сини и бембени зони да се обадят на паяка и толкова,но нееееее някой иска да си снима клипчета и да се правят на интересни.Има си органи които отговарят за това.Ми каквото повикало такова се и обадило.........

Ти разбираш ли, че не е проблем в неправилнто паркиране, а в побоя над човека... или за Вас едно "нарушение" не е достатъчно "геройство"?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 20 апр 2013 10:10

ros написа:

Ти разбираш ли, че не е проблем в неправилнто паркиране, а в побоя над човека... или за Вас едно "нарушение" не е достатъчно "геройство"?

хахаха Лошите журналисти са виновни , всеки като отива на мач го е страх не от " ултрасите " , които скачат 10 на 2ма , а от журналистите . Всички обикновенни хора вечер ги е страх да не срешнат журналисти и от това децата им да не се забъркат със журналисти продаващи херца :)

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 20 апр 2013 10:35

Само с две думи казано: Насилието в каквато и да е форма е животинско поведение!!!

Върни се в “Левски”