Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Лъчката
Контакти:

Re: Грозни пред завръщане в Левски

Мнениеот Лъчката » 14 апр 2013 17:06

stg333 написа:не знам химии ли бяха с водка ли ги поеше но мачкаха по негово време , така де поне в началния период, имахме едно 2:0 с чорбата и мога да кажа че и при 7:1 не ги бяхме смазвали така, просто не ни вързаха голове а и те гледаха да не ни дразнят да ги качим на 8-9

Верно беше така, нямаше отбор който да ни се опре на физическа подготовка. Мачкахме яко тогава.
Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 апр 2013 17:07

И аз го помня тоя мач и 8-1 помня Дончо Донев правеше каквото си поиска, само че оттогава минаха 15г. Последният сериозен отбор на Грозни беше Терек, там разполагаше с доста средства, а не постигна никакви резултати..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 14 апр 2013 17:08

groti написа:Офф..пенсионер,пияница,без трофей.. И какво ? Ако вземем треньора на шампиона на Виетнам,например значи всичко е куул защото има троифеи? Играта не била тази от преди 15 години..Моля всички треньори,които не са започнали кариерата си в последните 8-9 години да си подадат оставките :roll: Имахте си младите треньори - ИИ,Гонзо,Ясен Петров..нещо,обаче не ви харесаха? При Грозни играехме един от най-приятните за окото футбол в последните 20ина години. Лично аз го предпочитам пред Люпко. Да,най-добре Херо,но него не вярвам да го видим. То вече ако и ние знаем какво искаме.. Единственото ми притеснение е,че е чужденец => няма да разчита на млади родни момчета толкова,колкото ни се иска. То не,че с последните красавци развихме някой юноша

Кокъла е най-добрия вариант - перде, непукист, никакво напрежение не му действа, мотиватор, и не-лош треньор.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 14 апр 2013 17:09

Пълна простотия е да се назначават чужденци за трениори в България .още повече некадърници като този.Газпром първо да извадят 10мил.евро за строежа на скторите А и Б и чак тогава да претендират за намеса в отбора.Само когато даден български отбор играе редовно в групите на ШЛ само тогава може да назначава чужденец за трениор ,всичко друго е пари на вятъра.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 апр 2013 17:09

Защо не :) Все ще е по-добре от сегашната ситуация.....

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 14 апр 2013 17:14

bilyaletdinov написа:И аз го помня тоя мач и 8-1 помня Дончо Донев правеше каквото си поиска, само че оттогава минаха 15г. Последният сериозен отбор на Грозни беше Терек, там разполагаше с доста средства, а не постигна никакви резултати..

А лелеяният от теб Херо кво постигна? Един голям х.й. Помним го и него начело на Левски ква игра показвахме. Неслучайно му се би шута след дубъл! Минали оттогава 15-години, немал успехи... ми и Мъри немаше успехи ама, а ИлИл имаше ама...кой ми сра в гащите! Гончаренко искал пича :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: То и аз искам Мауриньо ма нъцки.

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Мнениеот ivodm72 » 14 апр 2013 17:16

Аз пък викам да си върнем Емо Велев.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 апр 2013 17:16

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
groti написа:Офф..пенсионер,пияница,без трофей.. И какво ? Ако вземем треньора на шампиона на Виетнам,например значи всичко е куул защото има троифеи? Играта не била тази от преди 15 години..Моля всички треньори,които не са започнали кариерата си в последните 8-9 години да си подадат оставките :roll: Имахте си младите треньори - ИИ,Гонзо,Ясен Петров..нещо,обаче не ви харесаха? При Грозни играехме един от най-приятните за окото футбол в последните 20ина години. Лично аз го предпочитам пред Люпко. Да,най-добре Херо,но него не вярвам да го видим. То вече ако и ние знаем какво искаме.. Единственото ми притеснение е,че е чужденец => няма да разчита на млади родни момчета толкова,колкото ни се иска. То не,че с последните красавци развихме някой юноша

Кокъла е най-добрия вариант - перде, непукист, никакво напрежение не му действа, мотиватор, и не-лош треньор.

Този филм не го ли гледахме вече? Изгонихме го и него. И публиката го недолюбваше. За мен той трябваше още тогава да си остане треньор. Относно отпадането от Славия и прочие не забравяй в какви времена живеехме тогава - рекет,мутри,СИК,Вис 2 и т.н. Този мач не просто миришеше.. Неслучайно човека просто замина на почивка и повече не се върна.
110 години любов!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 апр 2013 17:21

казват, че умния човек не повтаря грешките си...Когато Грозни пое Левски имаше наченки на нещо наистина ново и хубаво. Но с течение на времето украинеца доказа, че чужденци трудно биха вирели в българската футболна (а и не само) действителност. При освобождаването му почти всички сини привърженици, в това число и Томето и Вальо от Гонг-а бяха готови банкет да дадат за раздялата му с Левски. Така, че една евентуална повторна авантюра с Грозни ще бъде отново краткотрайна и без никаква полза за Клуба. Но пък ще потвърди мисълта, че Левски се управлява от доста НЕумни хора...

п.п. Трябва да се залага на българското, всеки чужд тренер при първи катаклизъм ще си бие камшика и всичко се завърта отново. Стратегия и план трябва, но от кой да го имаме- от Холивуд Тонев или от аЙдукат Батков?! Няма начин...
Последна промяна от santiliana на 14 апр 2013 17:26, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 апр 2013 17:25

Грозни е чудесен вариант.
След само една подготовка ( лятната ) ... Левски вдигаха оборотите тогава, когато другите приключваха силите. :lol:

Помня и зачекнатият мач с Копенхаген ... Много добре даже !
Нямаше такова рязане ... Оставиха ни с човек по-малко рано-рано.
В последствие и с още един ... Нашите ги обезскостиха поне 2 пъти в наказателното на датчаните, ни-вест, ни кост.
Да не говорим, че ни отмениха и кристален гол ...
А с 2-ма по-малко ги бяхме натикали в пеналта и редяхме положение след положение ... :mrgreen:
нЕма такова тичане, братче ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”