Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Вчера вечерта на Герена попитах Илиан Илиев следното: Защо не пуска Антонио Вутов и каква ползва има Левски от това, че той играе само за националите? Той започна да се оправдава, че с него не можел да вади мачове и щели да го грабнат феновете заради това. Ама нали всички искаме да гледаме юноши!? Кой ще го грабне?

Levski4Ever написа:Вчера вечерта на Герена попитах Илиан Илиев следното: Защо не пуска Антонио Вутов и каква ползва има Левски от това, че той играе само за националите? Той започна да се оправдава, че с него не можел да вади мачове и щели да го грабнат феновете заради това. Ама нали всички искаме да гледаме юноши!? Кой ще го грабне?
Той и мачове ли вадил? Монтана не можа да бие, Монтана и то на нашият стадион! Няма нужда от повече коментари...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Ясен не става! Мекушав е и страхлив, лично съм виждал Гонзо да го навиква и да му загрява врата! Що за мъж трябва да си на повикване и да чакаш да те извикат за 2 месеца, като знаеш че не ставаш и след края на сезона си пътник ?! Аз съм сигурен, че Г-н Батков ще вземе нещата в свои ръце или ще издои Газпром да кихнат солидна пара за добър треньор от чужбина !

- santiliana
Ако Газпром не ни стане спонсор, което към днешна дата е много вероятно, Батков този път ще сдаде властта и де юре...Той разчита най-много на руските пари и провали ли се тази сделка, е тотално капитулирал. Просто отдавна той е финансово несъстоятелен да издържа клуба. Което пък от друга страна може да се окаже по-добре за Левски в бъдеще, тъй като един път за винаги този алчен аЙдукат ще ни освободи от присъствието си...И лека-полека да се върнем към традициите и духа си...Явно трябва да се мине през чистилището, че да се започне някакво що годе съграждане...
santiliana написа:Ако Газпром не ни стане спонсор, което към днешна дата е много вероятно, Батков този път ще сдаде властта и де юре...Той разчита най-много на руските пари и провали ли се тази сделка, е тотално капитулирал. Просто отдавна той е финансово несъстоятелен да издържа клуба. Което пък от друга страна може да се окаже по-добре за Левски в бъдеще, тъй като един път за винаги този алчен аЙдукат ще ни освободи от присъствието си...И лека-полека да се върнем към традициите и духа си...Явно трябва да се мине през чистилището, че да се започне някакво що годе съграждане...
Не е вярно, няма да е я сдаде и не е финансово несъстояетелен !

TB1957 написа:Ясен не става! Мекушав е и страхлив, лично съм виждал Гонзо да го навиква и да му загрява врата! Що за мъж трябва да си на повикване и да чакаш да те извикат за 2 месеца, като знаеш че не ставаш и след края на сезона си пътник ?! Аз съм сигурен, че Г-н Батков ще вземе нещата в свои ръце или ще издои Газпром да кихнат солидна пара за добър треньор от чужбина !
Дано се спомине междувременно този комунистически тумор. Всичко почна да се сгромолясва заради него преди годии още.
Днес не слушах Гонгаджиите и не знам какво са говорили. Ама уж са големите журналисти, но не искат да се разровят в л*йната и аферите, които тровят атмосферата и настроението в клуба. Аз такива мишки никога не съм виждал да работят в Левски.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Така,Лудогорец отново не ни дръпна в класирането и сега е много важно какво,ще направят нашите за да подобрят играта си.Ако сменят Илиан,то нека да е с треньор който има качества и може да помогне.Важно е максимално бързо да върнем добрата форма на отбора и да заиграем добре.Ясен Петров трябва да е нашия треньор от утре !
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Stanislav_Ivanov написа:Така,Лудогорец отново не ни дръпна в класирането и сега е много важно какво,ще направят нашите за да подобрят играта си.Ако сменят Илиан,то нека да е с треньор който има качества и може да помогне.Важно е максимално бързо да върнем добрата форма на отбора и да заиграем добре.Ясен Петров трябва да е нашия треньор от утре !
Мега важно е да се измете изметта от Левски, а не просто да се смени бездушния треньор с друг бездушен. Ако те вълнуват титли или купи и ги броиш с кеф, сектор Г те зове. Аз ще потъна в земята, ако по някаква смешна случайност станем шампиони, но всеки с достойнството си.
- metodito
- Контакти:
Тече превод на декларацията на холандски, португалски, словенски, манинка (един от сенегалските диалекти), английски и тъ нъ...