Програма на Левски за пролетния полусезон

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Програма на Левски за пролетния полусезон

Мнениеот groti » 11 фев 2013 23:58

Djack_84 написа:13-и или 14-и кръг беше.0:0 завъши мача.Цял мач се игра на тяхната врата.2 чисти дузпи имаше за Левски,едната срещу Илиан Илиев.Отделно самия Илиан изпусна сам срещу вратаря.Голям късмет за Литекс тогава,още ми е в главата този мач.

Първия мач на реновирания Георги Аспарухов. За този мач говорим,нали? Нямаше места и висяхме по оградите над секторите.Никога няма да забравя усещането.
Иначе този март месец програмата е убийствена..Дано излезем сухи,въпреки че ще са много интересни дербитата с Черноморец и Ботев. Да не забравяме Морето
110 години любов!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 фев 2013 09:44

groti написа:
Djack_84 написа:13-и или 14-и кръг беше.0:0 завъши мача.Цял мач се игра на тяхната врата.2 чисти дузпи имаше за Левски,едната срещу Илиан Илиев.Отделно самия Илиан изпусна сам срещу вратаря.Голям късмет за Литекс тогава,още ми е в главата този мач.

Първия мач на реновирания Георги Аспарухов. За този мач говорим,нали? Нямаше места и висяхме по оградите над секторите.Никога няма да забравя усещането.
Иначе този март месец програмата е убийствена..Дано излезем сухи,въпреки че ще са много интересни дербитата с Черноморец и Ботев. Да не забравяме Морето

Всъщност дори не беше още реновиран стадиона а само почистен! Тогава бях точно 7ми клас и си спомням как с по-големите от нас ходихме на Герена преди това да помогнем и ние с чистеното! Целият стадион беше в треви, бурени абе ужас! А на самият мач само на единият сектор бяха сложили седалки, на другите още нямаше! И за мен това беше първият мач на Герена, а на стадиона нямаше чак 40 000, но 35 000 си ги имаше 100%!!!

Хубави времена беха тогава, сега сме старци вече! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 13 фев 2013 00:10

Мачът с Литекс 99-та беше втория полусезон,сега погледнах че се е падал 26-ти кръг.Иначе колегите преди мен са казали общо взето всичко,първия ни мач на Г.Аспарухов след ремонта,седалки само в А,40 000 зрители и невероятна атмосфера,но не можахме да ги бием,Илиян Илиев тогава изпусна уникално положение средата на второто полувреме тръгвайки сам от центъра,направи слалом и накрая вместо да разстреля Вутов се замота.Иначе Литекс си бяха много силен отбор тогава,а ние след напускането на Грозни есента (изгонен поради типичните за БГ тъпотии като интриги и бойкот),при когото играехме най-красивия футбол може би в последните 15 години,пролетта биехме винаги мъчно и играта не вървеше.Мача го имам иначе и мога да го кача в другата тема за видеоматериали ако има желаещи да го гледат.
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 фев 2013 00:13

Obektiven1 написа:Мачът с Литекс 99-та беше втория полусезон,сега погледнах че се е падал 26-ти кръг.Иначе колегите преди мен са казали общо взето всичко,първия ни мач на Г.Аспарухов след ремонта,седалки само в А,40 000 зрители и невероятна атмосфера,но не можахме да ги бием,Илиян Илиев тогава изпусна уникално положение средата на второто полувреме тръгвайки сам от центъра,направи слалом и накрая вместо да разстреля Вутов се замота.Иначе Литекс си бяха много силен отбор тогава,а ние след напускането на Грозни есента (изгонен поради типичните за БГ тъпотии като интриги и бойкот),при когото играехме най-красивия футбол може би в последните 15 години,пролетта биехме винаги мъчно и играта не вървеше.Мача го имам иначе и мога да го кача в другата тема за видеоматериали ако има желаещи да го гледат.

Ако не ти е проблем, ще съм ти благодарен да го направиш :)
Само Левски!

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 13 фев 2013 01:04

Пробвах да го кача директно тука,или чрез bgshare,но явно интернета ми е много зле и не става,или аз не мога да се справя нещо.Дано по-скоро се случи идеята за видеоканал,която се разискваше в другата тема,така например ще ги има мачовете в youtube и ще са достъпни за всички които искат да ги гледат.
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 13 фев 2013 01:09

Мача с Черноморец на 3-ти ли ще е или на 2-ри, защото в levski.bg пише, че ще е на 2-ри март от 16:30?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 фев 2013 01:20

Програмата е обявена официално и каквото пише на сайта на БФС това е

03.03/неделя/ Черн-ц-Бургас - Левски 16.00 ч БНТ
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 16 фев 2013 14:24

хикс в Бургас и победи в Пловдив и Варна- това ще е равносметката от първите три гостувания.Купата слабо ме интересува.Та така....
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2013 19:22

Момчета, организираме се за гостуването в Бургас, тръгваме от Варна, ако имате интерес пишете на лични.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”