Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 фев 2013 09:44
groti написа:Djack_84 написа:13-и или 14-и кръг беше.0:0 завъши мача.Цял мач се игра на тяхната врата.2 чисти дузпи имаше за Левски,едната срещу Илиан Илиев.Отделно самия Илиан изпусна сам срещу вратаря.Голям късмет за Литекс тогава,още ми е в главата този мач.
Първия мач на реновирания Георги Аспарухов. За този мач говорим,нали? Нямаше места и висяхме по оградите над секторите.Никога няма да забравя усещането.
Иначе този март месец програмата е убийствена..Дано излезем сухи,въпреки че ще са много интересни дербитата с Черноморец и Ботев. Да не забравяме Морето
Всъщност дори не беше още реновиран стадиона а само почистен! Тогава бях точно 7ми клас и си спомням как с по-големите от нас ходихме на Герена преди това да помогнем и ние с чистеното! Целият стадион беше в треви, бурени абе ужас! А на самият мач само на единият сектор бяха сложили седалки, на другите още нямаше! И за мен това беше първият мач на Герена, а на стадиона нямаше чак 40 000, но 35 000 си ги имаше 100%!!!
Хубави времена беха тогава, сега сме старци вече!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]