Яко "черно тото" , посредствен Левски и изключително слаба защита (направо трагедия) !
Илиан е до лятото !
Помнете кво ви пее радиото !
ПП: Дано с влизането на "газпром" на чернототовеца от "надежда" да му се ограничат ръководните функции , макар че като гледам Шалке докъде са го докарали ......
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
-
- Контакти:
3 МАРТ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ

Недоумявам как може да говорите лошо за Илиян Йорданов !!!! Той поне се раздава от сърце и играе толкова колкото може . Не се крие.....
Иначе и аз като Методито мисля ,че тактиката е да вкараме гол повече от противника ,че тази наша дантелена защита........
И друго не мога да разбера . Защо го оставиха Дъстли без конкуренция ами го мъчеха Прохазка ?
Иначе и аз като Методито мисля ,че тактиката е да вкараме гол повече от противника ,че тази наша дантелена защита........
И друго не мога да разбера . Защо го оставиха Дъстли без конкуренция ами го мъчеха Прохазка ?
- Levskar_90
zlobul написа:Яко "черно тото" , посредствен Левски и изключително слаба защита (направо трагедия) !
Илиан е до лятото !
ПП: Дано с влизането на "газпром" на чернототовеца от "надежда" да му се ограничат ръководните функции , макар че като гледам Шалке докъде са го докарали ......
Напълно подкрепям.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
zlobul написа:Яко "черно тото" , посредствен Левски и изключително слаба защита (направо трагедия) !
Илиан е до лятото !
Дека се губиш бре?
А за Илиан... едва ли дори и до лятото ще изкара. За поредна година в защита сме пълна трагедия.
ЕМИЛ написа:Недоумявам как може да говорите лошо за Илиян Йорданов !!!! Той поне се раздава от сърце и играе толкова колкото може . Не се крие.....
Е как не разбираш? Питай и тука "разбирачите" у форума, които виждат всичко в розово ще ти обяснят всичко. Просто нищо не вдяваш и не виждаш "тайния" замисъл на Илиан Илиев

-
- Контакти:
Бием ли Черноморец и Ботев първите два кръга, отборът ще диша по- леко. При провал, просто не ми се мисли, Илиан може още в края на Март да си ходи. Да не забравяме и мача с Латекса за купата.
Газпром и Левски- Ами ако не стане "Брака"!!??
Здравейте приятели.Покрай лошите или не дотам задоволителни резултати в контролите май забравихме за Нещо.Това Нещо е а ако онези от Газпром се откажат ??Не Не съм параноик но,,,, ужким всичко било на 6 а октомври декември януари сега уж март ще ли да подписват Договор за Спонсорство.Мене малко ми понамирисва целото тва протакане та за тва ви питам а ако не стане ко прайм(оставям без коментар евентуалните подигравки на "онези дет през час фалираме")
- tzvetan_22
- Контакти:
Интервютата след подготовка
Прибирането на Левски от подготвителен лагер е важно събитие за всички фенове на отбора. Това, което всички искаме (предполагам) е да чуем голяма част от играчите, като се постави акцент върху новите. Да си изградим някаква представа за тях, да усетим какво е настроението в отбора. Да се докоснем до "наште". Какво се случва реално - имаме 100 спортни сайта и телевизии, а виждаме интервю само от Иво Тонев и от Христо Йовов. Ами толкова ли е трудно да питат - "Абе, Гари, как се чувстваш а у", "Как беше лагера, Мишо, имаш ли сили за титуляр" и др. Ясно е че ще чуем само празни приказки вероятно и фрази, които сме чували, но все пак да правят нещо тези журналисти?! Спортал бяха на целия лагер в Агия Напа - над 10 дни... спокойно можеха да вземат 10 интервюта с най-интересните събеседници. Те напвариха 3, 4 максимум. Томислав да обърне внимание!!!
Re: Газпром и Левски- Ами ако не стане "Брака"!!??
Levski_76 написа:Здравейте приятели.Покрай лошите или не дотам задоволителни резултати в контролите май забравихме за Нещо.Това Нещо е а ако онези от Газпром се откажат ??Не Не съм параноик но,,,, ужким всичко било на 6 а октомври декември януари сега уж март ще ли да подписват Договор за Спонсорство.Мене малко ми понамирисва целото тва протакане та за тва ви питам а ако не стане ко прайм(оставям без коментар евентуалните подигравки на "онези дет през час фалираме")
Бойко си отиде, останаха Газпром да го направят и се връщате в първи клас.