Не мога да разбера или някои от колегите във форума са слепи или нямат никаква представа за футбола в дефанзивната му част.
Това момче Пламен Димов е най- голямата дупка, която съм виждал в защита на "Левски". Вчерашния мач тотално затвърди и без това не добрите ми начални впечатления. Беше разминавам като някакво колче и то от футболисти средна ръка, а колко подаръци им направи. Освен това напред мисля, че имаше най- много два точни паса. Ако това ви е разбирането за титулярен централен защитник в "Левски" съм много доволен, че нямате нищо общо със спортно- техническата част от ръководството...
От показаното в контролите до момента едно ясно. Ще стискаме палци на Везалов нищо да не му се случва и да е здрав като бик. В моментите, в които той беше отзад се видя, че имаме замисъл там.
Колкото и да е подценяван от много хора от вас във форума Йордан Милиев беше другия ни смислен защитник в тази подготовка. Да сигурно ще кажете, че последната му година в "Левски" беше пълен регрес, но да не забравяме кой му беше партньор в защитата, а също така и треньор...
Въпреки това все си мисля, че Ели ще бъде защитника до Везалов, просто защото играе и с ляв крак, а на всичкото от горе това са двамата защитника, който знаят как да застанат, че да изнесат нападател само с тяло. Милиев е третия, който се доближава до това... Мястото да Даниел Димов си е в халфовата линия според мое скромно мнение...
На вратата твърдо трябва да е Пламен. Мишо Иванов не е лош, но като цяло Пацо ми изглежда по- сигурен. По фланговете нещата са ясни с Мулдер и Пинто. В халфовата линия мисля, че един колега беше написал много правилно... Пелето и Прохазка. Задължително в тази формация трябва да имаме поне един футболист тип "блъскач". Или Прохазка или Д.Димов. За съжаление втория игра почти и само като централен защитник в контролите. Велев също леко загатна, че в някои от мачовете може да започва.
По фланговете ще са Рамос и Гари, които предполагам, че често ще си разменят местата. Първа резерва Йорданов, а втора за мен другото ни безумно попълнение тази зима Милен Василев. Това момче повечете време на терена изкарваше търкаляйки се незнайно защо по тревата от колкото здраво стъпил върху нея. След Д. Младенов си мислех, че не може някой да е по- зле на фланга, но със сегашните ни две BG крила леко се съмнявам в това
Напред...Гаджев, зад нападателя, а когато понавлезе леко във форма може и Михалич да се появява там, въпреки че аз бих залагал на Вутов... и Карвальо. Силва ми изглеждаше леко апатичен последните мачове за съжаление...