BadBoy написа:Левски или Смърт!!! написа:Абе човек гледай си твоят отбор (Литекс ли е, Берое ли е?) и не се занимавай с нас! Левски е прекалено голяма хапка за такива като тебе, запомни го това много добре!
Първо честита нова година с пожелание за много здраве и успехи на любимият отбор.
Второ, когато човек не може да обори в нормална дискусия дадено мнение обикновено намесва субективни фактори,
а и трето уточнете се на кой отбор фен да ме правите, до момента съм от Ловеч, ЦСКА, Берое, Черно море, да видим следващия какъв ще ме прави.
Хубава вечер и весела ваканция.
Абе човек бъди си фен на който отбор душа ти иска? В това няма проблем и нищо лошо, но знам едно нещо! Не си фен на Левски София и това е повече от ясно! А след като не си от този отбор няма как да даваш меродавно мнение по-въпроса! Защото в България феновете са точно 3 типа:
-От Левски, които обичат Левски и мразят ЦСКА, и им дреме на шапката за всички други останали отбори в България!
-От ЦСКА, които обичат ЦСКА и мразят Левски, и им дреме на шапката за всички други останали отбори в България!
-И такива които не са нито от Левски, нито от ЦСКА а от трети различен отбор! И подобно на другите обичат своя отбор, но мразят едновременно Левски и ЦСКА, а за другите не им пука стига да нямат местен съперник като (Локо-Ботев) да речем. Може единият да го мразят повече като Миньор, Ботев и Литекс нас! Или както тези на Локо Пд повече ЦСКА, но не понасят и двата отбора меко казано! И ако тези отбори нямат местен съперник основната омраза се насочва директно към Левски и ЦСКА! И тя изобщо не е много по-малка от тази която изпитват един към друг феновете на Левски и ЦСКА!
Така, че няма как да дадеш обективно мнение по-въпроса, защото колкото и да си обективен по-даден въпрос ненавистта ти към Левски винаги надделява независимо дали го осъзнаваш или не! А и освен това единственото истинско ВАЖНО мнение за стадион на Левски е на ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ, не на другите! Ако феновете на Левски го харесват и се радват на стадиона, няма абсолютно никакво значение какво мислят за същият стадион феновете на другите отбори различни от Левски. Защото най-малкото този стадион не е направен за тях!

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]