Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 31 дек 2012 11:00

BadBoy написа:рагаци, не става дума за какво ти пука, просто дискутирам по темата.
Вече го споделях, толкова ли беше трудно ръководството ви да наеме проектантска компания която вече е реализира стадиони и да направите нещо наистина хубаво, примерно като този стадион който е с капацитет 32864 места
Изображение
и преди да ме атакуваш за цената, стадиона от снимката струва 28 милиона евро, сума около която ще излезе и вашия в завършен вид.
http://img268.imageshack.us/img268/7238 ... 986195.jpg

Този стадион също е направен за 2 години, от февруари 2007 до март 2009

Абе човек гледай си твоят отбор (Литекс ли е, Берое ли е?) и не се занимавай с нас! Левски е прекалено голяма хапка за такива като тебе, запомни го това много добре!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

jorjo7
Контакти:

Мнениеот jorjo7 » 01 яну 2013 01:58

А аз мисля че е скандално малък капацитета на новия стадион-28000, не подхожда на отбор наречен "отбора на народа", с най-великата публика изпълвала националния стадион преди да му бъдат поставени седалки и намален капацитета от 60000 на 40000а на провинционално отборче! Това е моята болка. Левски завинаги!!!

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 01 яну 2013 11:58

jorjo7 написа:А аз мисля че е скандално малък капацитета на новия стадион-28000, не подхожда на отбор наречен "отбора на народа", с най-великата публика изпълвала националния стадион преди да му бъдат поставени седалки и намален капацитета от 60000 на 40000а на провинционално отборче! Това е моята болка. Левски завинаги!!!

Е кажи ми в последните години колко пъти напълнихме Герена който в момента е около 25 хиляди? Не са много случаите. Надявам се да дойдат времена когато 28 хиляди места ще са ни малко, но на този етап не е така, за съжаление. Напълно достатъчни са.

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 01 яну 2013 13:13

I.A написа:Е кажи ми в последните години колко пъти напълнихме Герена който в момента е около 25 хиляди?

Аз ще ти отговоря на този въпрос. За огромно съжаление, откакто стадиона е за 25 хиляди (2007г.) нито веднъж, защото под пълен аз разбирам да няма нито една свободна седалка, а не да има 20 хиляди и да казваме, че стадиона е пълен! Бихме имали нужда от по-голям капацитет, когато 28 хиляди( или 26, без 2-те хил. за гости) места са пълни на всеки мач и има поне още 2-3 хиляди желаещи, които остават без билети. Така се прави в развитите спортни държави, а не само, защото сме били отбора на народа или тем подобни клишета.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 01 яну 2013 13:44

madjoto написа:
I.A написа:Е кажи ми в последните години колко пъти напълнихме Герена който в момента е около 25 хиляди?

Аз ще ти отговоря на този въпрос. За огромно съжаление, откакто стадиона е за 25 хиляди (2007г.) нито веднъж, защото под пълен аз разбирам да няма нито една свободна седалка, а не да има 20 хиляди и да казваме, че стадиона е пълен! Бихме имали нужда от по-голям капацитет, когато 28 хиляди( или 26, без 2-те хил. за гости) места са пълни на всеки мач и има поне още 2-3 хиляди желаещи, които остават без билети. Така се прави в развитите спортни държави, а не само, защото сме били отбора на народа или тем подобни клишета.

А те ще са пълни, когато има добри условия, за да заведат хората семействата си, хубав футбол и пари, като за последното държавата трябва да вземе някакви мерки.. Честно казано бих си отделил там 150 - 200 лева(ако все още имам тази възможност), за да ида да гледам в А сектор, да си взема абонаментна карта. Сега и за 20 да ми дадат карта за Б, пак няма да я взема.

А, още нещо, стадионът по-горе, който е на снимката, отвратително! Толкова циганска работа не бях виждал скоро. Явно някой неразбран "АРТ" сладур се е упражнявал. Е ако ни беше такъв проектът, тогава би ме било срам...

jorjo7
Контакти:

Мнениеот jorjo7 » 01 яну 2013 15:19

За съжаление напоследък е така, но като дойдат по-добри времена и заиграем отново успешно в "Лига Европа" или дай боже в "Шампионска Лига" капацитет от 28 000 ще бъде крайно недостатъчен и отново ще се наложи да играем на Националния. Когато се прави такава голяма инвестиция, трябва да се мисли с перспектива, а не спрямо сегашното жалко състояние в което се намираме!

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 01 яну 2013 21:16

jorjo7 написа:За съжаление напоследък е така, но като дойдат по-добри времена и заиграем отново успешно в "Лига Европа" или дай боже в "Шампионска Лига" капацитет от 28 000 ще бъде крайно недостатъчен и отново ще се наложи да играем на Националния. Когато се прави такава голяма инвестиция, трябва да се мисли с перспектива, а не спрямо сегашното жалко състояние в което се намираме!

За това с поглед към бъдещето да вдигнем стадион 80 000 души!
С кви пари и откъде - Да се оправят началството! Ама искам билета да си остане 5 кинта!

Дела, дела и само дела!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 яну 2013 22:16

Левски или Смърт!!! написа:Абе човек гледай си твоят отбор (Литекс ли е, Берое ли е?) и не се занимавай с нас! Левски е прекалено голяма хапка за такива като тебе, запомни го това много добре!

Първо честита нова година с пожелание за много здраве и успехи на любимият отбор.
Второ, когато човек не може да обори в нормална дискусия дадено мнение обикновено намесва субективни фактори,
а и трето уточнете се на кой отбор фен да ме правите, до момента съм от Ловеч, ЦСКА, Берое, Черно море, да видим следващия какъв ще ме прави.

Хубава вечер и весела ваканция.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 02 яну 2013 11:05

BadBoy написа:
Левски или Смърт!!! написа:Абе човек гледай си твоят отбор (Литекс ли е, Берое ли е?) и не се занимавай с нас! Левски е прекалено голяма хапка за такива като тебе, запомни го това много добре!

Първо честита нова година с пожелание за много здраве и успехи на любимият отбор.
Второ, когато човек не може да обори в нормална дискусия дадено мнение обикновено намесва субективни фактори,
а и трето уточнете се на кой отбор фен да ме правите, до момента съм от Ловеч, ЦСКА, Берое, Черно море, да видим следващия какъв ще ме прави.

Хубава вечер и весела ваканция.

Абе човек бъди си фен на който отбор душа ти иска? В това няма проблем и нищо лошо, но знам едно нещо! Не си фен на Левски София и това е повече от ясно! А след като не си от този отбор няма как да даваш меродавно мнение по-въпроса! Защото в България феновете са точно 3 типа:

-От Левски, които обичат Левски и мразят ЦСКА, и им дреме на шапката за всички други останали отбори в България!

-От ЦСКА, които обичат ЦСКА и мразят Левски, и им дреме на шапката за всички други останали отбори в България!

-И такива които не са нито от Левски, нито от ЦСКА а от трети различен отбор! И подобно на другите обичат своя отбор, но мразят едновременно Левски и ЦСКА, а за другите не им пука стига да нямат местен съперник като (Локо-Ботев) да речем. Може единият да го мразят повече като Миньор, Ботев и Литекс нас! Или както тези на Локо Пд повече ЦСКА, но не понасят и двата отбора меко казано! И ако тези отбори нямат местен съперник основната омраза се насочва директно към Левски и ЦСКА! И тя изобщо не е много по-малка от тази която изпитват един към друг феновете на Левски и ЦСКА!

Така, че няма как да дадеш обективно мнение по-въпроса, защото колкото и да си обективен по-даден въпрос ненавистта ти към Левски винаги надделява независимо дали го осъзнаваш или не! А и освен това единственото истинско ВАЖНО мнение за стадион на Левски е на ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ, не на другите! Ако феновете на Левски го харесват и се радват на стадиона, няма абсолютно никакво значение какво мислят за същият стадион феновете на другите отбори различни от Левски. Защото най-малкото този стадион не е направен за тях! :lol:
Последна промяна от Левски или Смърт!!! на 02 яну 2013 23:10, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 яну 2013 20:04

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”