Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Ето и линк за тези, които не са видяли как ще изглежда новото ни бижу
- ЦЪК!

Нов,семпъл стадион.Перфектно. На мен ми допада, има какво да се мисли още по него.Хубав или лош, той ще си е нашия стадион.Ако някой има излишни пари за даване може да се свърже с Г-н Батков и да помогне с финансирането,а не само да се "ака" по тези които се опитват да градат!!!!!!!!
Последна промяна от Samoyl на 27 дек 2012 19:44, променено общо 1 път.
Малко ми е трудно да повярвам, че има вариант за покриване на ъгловите сектори. Като гледам видеото ясно си личи че козирките на А и В са по-високо разположени от тази на Б, евентуално на Г. Но все пак това е идеен проект, а от идеен да окончателен досте неща може да се променят
Иначе статиода ни ще се превърне в едно истинско БИЖУ

Иначе статиода ни ще се превърне в едно истинско БИЖУ

Не спирам да си пускам клипа за новия стадион. Сериозно съм впечатлен, на нас ни остава единствено да се надяваме, че всичко това стане ще стане реалност и живи и здрави да стъпим на този стадион.
- MainEventer
- Контакти:

Това не е ли проект със закрити ъгли ?
Последна промяна от MainEventer на 27 дек 2012 21:21, променено общо 1 път.
Нека да го направят пък като не ви харесва не ходете на него 

Това е истината-чисто футболен стадион.
Да ви е честит проекта! Дано се реализира в сроковете, които се декларират.
България има нужда от съвременни стадиони.
Успех!
Да ви е честит проекта! Дано се реализира в сроковете, които се декларират.
България има нужда от съвременни стадиони.
Успех!
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Днес един журналист се изцепи с баси въпроса, цитирам по памет: "това е първият стадион в българия, на който трибуните са толкова близко до терена, как ще се справите с безопасността", този журналист явно е много зле.
Относно картинките за сега бива, да видим какво ще реализират от тях и колко ще го орежат, щото и арена армеец на макет беше по друг начин, а крайният вариант коренно различен.
Относно картинките за сега бива, да видим какво ще реализират от тях и колко ще го орежат, щото и арена армеец на макет беше по друг начин, а крайният вариант коренно различен.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Първо,докато не стане не вярвам
Второ,пет години ми се струват твърде много,дано да преизпълнят сроковете и да стане за 3 и половина,максимум 4 години
Трето,публиката сме доста емоционални и ще бъде ад за гостуващият отбор
Съвсем друг е въпросът,дали агитките ни са дорасли за подобни трибуни
Четвърто,това страшно много ще раздвижи квартала и региона-все пак тези инвестиции са потенциални нови работни места.
И последно,но не на последно място ДАНО ТОЗИ ОТБОР,НИ РАДВА С МНОГО,МНОГО ПОБЕДИ И ДА МАЧКАМЕ ВСИЧКО НАРЕД.ПОЖЕЛАВАМ СИ МНОГО ЕВРОПРОБИВИ,ТИТЛИ И КУПИ,ТРЕБЪЛИ И СПЕКТАКЛИ НА ''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ''

Второ,пет години ми се струват твърде много,дано да преизпълнят сроковете и да стане за 3 и половина,максимум 4 години

Трето,публиката сме доста емоционални и ще бъде ад за гостуващият отбор

Четвърто,това страшно много ще раздвижи квартала и региона-все пак тези инвестиции са потенциални нови работни места.
И последно,но не на последно място ДАНО ТОЗИ ОТБОР,НИ РАДВА С МНОГО,МНОГО ПОБЕДИ И ДА МАЧКАМЕ ВСИЧКО НАРЕД.ПОЖЕЛАВАМ СИ МНОГО ЕВРОПРОБИВИ,ТИТЛИ И КУПИ,ТРЕБЪЛИ И СПЕКТАКЛИ НА ''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ''

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Както се казва ,,Око да види ръка да пипне" само тогава може напълно да се дава някакво мнение.