А пък разни червени да ми се обясняват в темата - извинявайте не беше ли празен вашия стадион миналата година, докато на станахте 1ви и билета стана левче

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ehh написа:Как къде са? Студ-муд, слаб противник, кофти условия...
Iuliqno Ronaldo написа:Аз не отидох на стадиона , защото протестирам срещу "стила" на игра , НЕ МИ ХАРЕСВА КАК ИГРАЯТ и не желая да си давам парите .Не мисля ,че това ме прави по-малко ФЕН . В момента ходя само на гостуванията на отбораЩе отида и във Варна . ДА на по студеното време и снега .Не времето ми е проблема.
джони написа:ehh написа:Как къде са? Студ-муд, слаб противник, кофти условия... а и все пак стадиончето няма да го заличат от лицето на Земята, само ще го реновират.
Кофти, като вземат да плащат на журналистите за написани статии, защото по този начин трябва да вадят разни неща от носа си, да надуват балони, които после гърмят в лицето им.
а като ви ремонтиран стадиона всеки мач ще играете срещу силни противници,няма да има студ,ще сложат отопление на седалките,ще е 25 градуса и стане бой за билети
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:джони написа:ehh написа:Как къде са? Студ-муд, слаб противник, кофти условия... а и все пак стадиончето няма да го заличат от лицето на Земята, само ще го реновират.
Кофти, като вземат да плащат на журналистите за написани статии, защото по този начин трябва да вадят разни неща от носа си, да надуват балони, които после гърмят в лицето им.
а като ви ремонтиран стадиона всеки мач ще играете срещу силни противници,няма да има студ,ще сложат отопление на седалките,ще е 25 градуса и стане бой за билети
Ами не, сигурно няма да се промени картинката, но - нормално. Какво да ходиш на безсмислени мачове, в които, ако съперникът не се нареди в наказателното, ще падне с прилична разлика. Тръпката някак си я няма. Отделно и публиката на Левски живее за мачовете на отбора в Европа, но за съжаление нашите хубавци вече за втора година отнемат това удоволствие. Тук в България повечето мачове са ясни, има истински сблъсъци с точно 4-5 отбора. Всичко друго е пълнеж и отмятане на поредния кръг.
Караш ме да обяснявам очевадни неща, както е и въпросът с редуциране на А група поне до 12 отбора. Авторът на статията също го знае това, но нали трябва да напише нещо...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта