Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Re: КЪДЕ СТЕ, ЛЕВСКАРИ?

Мнениеот vratar4eto » 05 дек 2012 19:43

Аз бях на стадиона онзи ден. Бях с баща ми и брат ми, все пак да си левскар е семейна традиция. И на мен ми стана обидно, че бяхме малко. Но пък ми е странно журналята да пишат такива статии. Нали точно те всеки ден обясняват как няма и един мач, който да не е купен в първенството, как стадионите са пълни с утрепки (има ги по агитките, но в А и В сектор досега не съм чувал за проблеми). Е след 5 такива статии на седмица и на мен ми се отщява да ходя на мач понякога.
А пък разни червени да ми се обясняват в темата - извинявайте не беше ли празен вашия стадион миналата година, докато на станахте 1ви и билета стана левче :lol: Дааааааааа, това е истинска вярност.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 05 дек 2012 20:10

Тези където не можаха и хореото да си вдигнат да замълчат, а този, който е писал статията да охлади страстите. Няма човек и едва ли ще се намери, който да казва кой е фен и кой не е, кой е по- голям привърженик на отбора и кой не. Това, че едни са били на един мач, а други на друг по- малко фенове ли ги прави?? Не са имали възможност не са отишли. Мен моите родители не ме пускат на всеки мач. Е какво трябваше да направя? Да избягам от дома ли?? Е*ем ти и разбиранията тогава.
П.С. мисля да ходя на реванша във Варна, сигурно изведнъж ще стана по- голям фен. И*иот.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 дек 2012 20:44

ehh написа:Как къде са? Студ-муд, слаб противник, кофти условия...

Когато няма желание има оправдание.

Ралке, тази статия е насочена основно към тези фенове, които са нон стоп в интернет, правят се на адските фенове и в същото време на стадиона не са стъпвали от сума време, лично аз познавам двама такива (едва ли са изключение) които живеят на 5 минути от "Георги Аспарухов" и не са ходили на мач от година и половина.

Колкото следя форума има един фен на Ловеч тук във форума, дето е адския критикар и е първа писта по всички въпроси, а не е ходил на стадиона в Ловеч не зная от кога, та ето точно към тези е насочена статията, а не към фенове като теб, дето са на емнайсестотин километра от София
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 05 дек 2012 21:09

Аз не отидох на стадиона , защото протестирам срещу "стила" на игра , НЕ МИ ХАРЕСВА КАК ИГРАЯТ и не желая да си давам парите .Не мисля ,че това ме прави по-малко ФЕН . В момента ходя само на гостуванията на отбора ;) Ще отида и във Варна . ДА на по студеното време и снега .Не времето ми е проблема. :!:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 05 дек 2012 22:58

Аз съм виждал Армията пълна на 3/4 с левскари в мач срещу червенушките. Те такова нещо не са и сънували, толкова за отбора на народа и комунистическите петолъчки! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 05 дек 2012 22:59

Iuliqno Ronaldo написа:Аз не отидох на стадиона , защото протестирам срещу "стила" на игра , НЕ МИ ХАРЕСВА КАК ИГРАЯТ и не желая да си давам парите .Не мисля ,че това ме прави по-малко ФЕН . В момента ходя само на гостуванията на отбора ;) Ще отида и във Варна . ДА на по студеното време и снега .Не времето ми е проблема. :!:

Като гости по-добър стил на игра ли показваме? :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 дек 2012 02:55

джони написа:
ehh написа:Как къде са? Студ-муд, слаб противник, кофти условия... а и все пак стадиончето няма да го заличат от лицето на Земята, само ще го реновират.
Кофти, като вземат да плащат на журналистите за написани статии, защото по този начин трябва да вадят разни неща от носа си, да надуват балони, които после гърмят в лицето им.

а като ви ремонтиран стадиона всеки мач ще играете срещу силни противници,няма да има студ,ще сложат отопление на седалките,ще е 25 градуса и стане бой за билети

Ами не, сигурно няма да се промени картинката, но - нормално. Какво да ходиш на безсмислени мачове, в които, ако съперникът не се нареди в наказателното, ще падне с прилична разлика. Тръпката някак си я няма. Отделно и публиката на Левски живее за мачовете на отбора в Европа, но за съжаление нашите хубавци вече за втора година отнемат това удоволствие. Тук в България повечето мачове са ясни, има истински сблъсъци с точно 4-5 отбора. Всичко друго е пълнеж и отмятане на поредния кръг.
Караш ме да обяснявам очевадни неща, както е и въпросът с редуциране на А група поне до 12 отбора. Авторът на статията също го знае това, но нали трябва да напише нещо...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 06 дек 2012 09:53

ehh написа:
джони написа:
ehh написа:Как къде са? Студ-муд, слаб противник, кофти условия... а и все пак стадиончето няма да го заличат от лицето на Земята, само ще го реновират.
Кофти, като вземат да плащат на журналистите за написани статии, защото по този начин трябва да вадят разни неща от носа си, да надуват балони, които после гърмят в лицето им.

а като ви ремонтиран стадиона всеки мач ще играете срещу силни противници,няма да има студ,ще сложат отопление на седалките,ще е 25 градуса и стане бой за билети

Ами не, сигурно няма да се промени картинката, но - нормално. Какво да ходиш на безсмислени мачове, в които, ако съперникът не се нареди в наказателното, ще падне с прилична разлика. Тръпката някак си я няма. Отделно и публиката на Левски живее за мачовете на отбора в Европа, но за съжаление нашите хубавци вече за втора година отнемат това удоволствие. Тук в България повечето мачове са ясни, има истински сблъсъци с точно 4-5 отбора. Всичко друго е пълнеж и отмятане на поредния кръг.
Караш ме да обяснявам очевадни неща, както е и въпросът с редуциране на А група поне до 12 отбора. Авторът на статията също го знае това, но нали трябва да напише нещо...

Само да попитам ами РЕАЛ И БАРСА като бият с 5:0 6:0 защо стадионите са пълни и я има тръпката.Докато не се промени мисленето на българина нещата няма да се оправят.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 дек 2012 10:40

Последният мач на ЦСКА пред пълни трибуни на стадион "Васил Левски" беше през 1998 година! В един финал за купата на България завършил със загуба на панчаревският тим с 0 на 5!!! :lol: :lol: :lol:

А ако на онзи мач с Фулъм е имало 38 000 човека :lol: :lol: :mrgreen: , значи ние със Шалке, Ливърпул, Барса, Удинезе и Челси бехме 60 000 най-малко! :lol:

На тоя стадион Б сектор е за 12 500, Г за 11 800, А за 7 500 и В за 11 400 човека! А на тоя мач Б сектор беше празен целият :lol: да е имало 200 човека там най- много! Повече от 31 000 или айде от мен 32 000 човека, не е имало посмъртно!!!

А последните мачове на този стадион когато е пълнен най-много са следните:
Левски-
Левски-Барса
Левски-Шалке
Левски-Ливърпул
Левски-Удинезе
Левски-Челси
Левски-Вердер

България-
България-Белгия
България-Хърватска
България-Ейре
България-Швеция
България-Италия (не последният, а предпоследният мач 0-0)
България-Холандия

Аз нещо името на копието на оригиналният отбор от Москва, не мога да го видя при така изброените мачове нещо??? :) :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 дек 2012 11:13

Левски ще се радва на два свръхмощни спонсора - “ВТБ Кепитъл” и “Газпром”. Тодор Батков три дни преговаря в Русия, пише "Труд". Поради ангажиментите за бъдещето на клуба адвокатът пропусна мача Левски - Черно море (4:0). Имаше опасност “синият” клуб да остане и без ВТБ, и без “Газпром” за няколко месеца. Защото по действащия договор с банковия фонд до 30 ноември трябваше да бъде подновен едногодишният контракт. Това не стана. А сложната процедура около договора с газовата компания предполагаше поне още няколко месеца до подписите. На руска земя Батков уточни ситуацията и с двете мегакомпании. Накъсо - договорът с “Газпром” трябва да стане факт в началото на март. Тогава и ще се инвестира в ст. “Г. Аспарухов”. Интересното е, че преди два дни руският вестник "Комерсант" съобщи, че българският клуб ще стане част от газовия концерт още тази седмица.

“ВТБ Кепитъл” остава поне на този етап. Вече според новите вложения на фонда - примерно при покупка на “БДЖ Товарни превози” - може да се очертае друго спортно бъдеще за банковите пари.

Върни се в “Левски”