нека не си кривим душата той за всички в Левски си бе ромче
Кефил си ме и ме кефиш, но понякога просто...
Една от основните причини да съм фен на "Левски" е "събирателния образ", ако мога да се изразя така на този клуб! Под знамето на "Левски", под името на клуба кръстен на един от малкото българи, които е виждал България, такава, каквато вече все по-малко я виждаме, е отредено да се обединим - мислиш ли, че аватара ми Дарко е случаен? Това е най-добрият и постоянен! в изявите си македонски футболист в последните 10 години! Къде играеше? Във "Вардар", в Лацио, в "Звезда"...? Не той играеше там където му е мястото! В най-българския клуб... някога... за съжаление... Отбора на така наречения "народ", защото "народ", човече, не се определя от политически граници, цвят на кожата, и всякакви абсурдизми. Мен ме беше срам! гледайки излагацията на шепа малоумни пишлеменца, които не знаят "българин" ли се пише или "бАлгарин", но знаеха призива на фашизоидни сръбски идиоти - това бяха едни истински БЕЗРОДНИЦИ! - майната им!, но такива обезличават идеята да си фен на "Левски". Забрави за Апостола - за клуба, който в идеята си просто не е съставен от родоотсъпници и безродници. Всички знаем кой е предавал народа си и ги е унижавал, нали? Ама май сме забравили, а?

Бях горд от това, че Мъри налага цигане, когато голяма част от треньорите в България, ако нямаш пари - не те взимат за жив. Ако имаш пари - може еднокрак и едноок да си. Но бедно мангале... "Къде бе, Жанго?! (да, знам, че родителите му не ровят по кофите)"
Не знаеш и други неща, ма нейсе. Тази ти реплика ме кара още повече да се разграничавам от масата сини фенове днес - защото ти, и мнго други сте олицетворение на това!
!!!
И Батков си заслужаваме, и То(то)нев и всичко. !!!
Когато такива като теб и други прогледнат, че БЪЛГАРИН! е нещо извън боя, цвят, партия, граница, религия - е тогава ще дръпнем далеч пред другите, дотогава - претенциозни и самочувствени сноби без грам покритие и минимални знания за основни! неща.

Груб ли съм? Фиркан съм, иначе и по-груб щях да съм!