ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Диаманта-Антонио Вутов!!!!

Мнениеот metodito » 29 ное 2012 23:37

нека не си кривим душата той за всички в Левски си бе ромче

Кефил си ме и ме кефиш, но понякога просто...
Една от основните причини да съм фен на "Левски" е "събирателния образ", ако мога да се изразя така на този клуб! Под знамето на "Левски", под името на клуба кръстен на един от малкото българи, които е виждал България, такава, каквато вече все по-малко я виждаме, е отредено да се обединим - мислиш ли, че аватара ми Дарко е случаен? Това е най-добрият и постоянен! в изявите си македонски футболист в последните 10 години! Къде играеше? Във "Вардар", в Лацио, в "Звезда"...? Не той играеше там където му е мястото! В най-българския клуб... някога... за съжаление... Отбора на така наречения "народ", защото "народ", човече, не се определя от политически граници, цвят на кожата, и всякакви абсурдизми. Мен ме беше срам! гледайки излагацията на шепа малоумни пишлеменца, които не знаят "българин" ли се пише или "бАлгарин", но знаеха призива на фашизоидни сръбски идиоти - това бяха едни истински БЕЗРОДНИЦИ! - майната им!, но такива обезличават идеята да си фен на "Левски". Забрави за Апостола - за клуба, който в идеята си просто не е съставен от родоотсъпници и безродници. Всички знаем кой е предавал народа си и ги е унижавал, нали? Ама май сме забравили, а? :evil:

Бях горд от това, че Мъри налага цигане, когато голяма част от треньорите в България, ако нямаш пари - не те взимат за жив. Ако имаш пари - може еднокрак и едноок да си. Но бедно мангале... "Къде бе, Жанго?! (да, знам, че родителите му не ровят по кофите)"

Не знаеш и други неща, ма нейсе. Тази ти реплика ме кара още повече да се разграничавам от масата сини фенове днес - защото ти, и мнго други сте олицетворение на това!

!!!
И Батков си заслужаваме, и То(то)нев и всичко. !!!

Когато такива като теб и други прогледнат, че БЪЛГАРИН! е нещо извън боя, цвят, партия, граница, религия - е тогава ще дръпнем далеч пред другите, дотогава - претенциозни и самочувствени сноби без грам покритие и минимални знания за основни! неща. ;)

Груб ли съм? Фиркан съм, иначе и по-груб щях да съм!

Потребителски аватар
Levskar76
Контакти:

Мнениеот Levskar76 » 29 ное 2012 23:47

Подкрепям и се подписвам под казаното от Методито!!!само ще допълня че и на Иван Цачев много му се кефехме 2009 а сега по къде ли е???

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 29 ное 2012 23:48

metodito написа:
нека не си кривим душата той за всички в Левски си бе ромче

Кефил си ме и ме кефиш, но понякога просто...
Една от основните причини да съм фен на "Левски" е "събирателния образ", ако мога да се изразя така на този клуб! Под знамето на "Левски", под името на клуба кръстен на един от малкото българи, които е виждал България, такава, каквато вече все по-малко я виждаме, е отредено да се обединим - мислиш ли, че аватара ми Дарко е случаен? Това е най-добрият и постоянен! в изявите си македонски футболист в последните 10 години! Къде играеше? Във "Вардар", в Лацио, в "Звезда"...? Не той играеше там където му е мястото! В най-българския клуб... някога... за съжаление... Отбора на така наречения "народ", защото "народ", човече, не се определя от политически граници, цвят на кожата, и всякакви абсурдизми. Мен ме беше срам! гледайки излагацията на шепа малоумни пишлеменца, които не знаят "българин" ли се пише или "бАлгарин", но знаеха призива на фашизоидни сръбски идиоти - това бяха едни истински БЕЗРОДНИЦИ! - майната им!, но такива обезличават идеята да си фен на "Левски". Забрави за Апостола - за клуба, който в идеята си просто не е съставен от родоотсъпници и безродници. Всички знаем кой е предавал народа си и ги е унижавал, нали? Ама май сме забравили, а? :evil:

Бях горд от това, че Мъри налага цигане, когато голяма част от треньорите в България, ако нямаш пари - не те взимат за жив. Ако имаш пари - може еднокрак и едноок да си. Но бедно мангале... "Къде бе, Жанго?! (да, знам, че родителите му не ровят по кофите)"

Не знаеш и други неща, ма нейсе. Тази ти реплика ме кара още повече да се разграничавам от масата сини фенове днес - защото ти, и мнго други сте олицетворение на това!

!!!
И Батков си заслужаваме, и То(то)нев и всичко. !!!

Когато такива като теб и други прогледнат, че БЪЛГАРИН! е нещо извън боя, цвят, партия, граница, религия - е тогава ще дръпнем далеч пред другите, дотогава - претенциозни и самочувствени сноби без грам покритие и минимални знания за основни! неща. ;)

Груб ли съм? Фиркан съм, иначе и по-груб щях да съм!
+1914
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 ное 2012 00:12

Диамунтен Антонио Вутов 8-)
Кой е Вутов , аз сефте го чувам , ся виждам че даже бил на 16 години . Еми рано е да се каже,че ще стане футболист . Даже мисла дека такива статии са пагубни за кариерата на нашите маникенчета . да е жив и здрав , ако има желание ще снаправи име н атерена .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 30 ное 2012 00:52

Вутов е същият смешник като тези, които изгониха най-успелите в историята на Левски - Бардон, Боримиров, Коприваров, Бабангида (голмайстора на Европа), Мъри Стоилов и т.н. Ако не бяха тези момчета Батков до сега да се е самоубил. Всеки уважаваш себе си човек е против този конгломерат, взел на хранилка Стефан 100янов и томислав Русев...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 ное 2012 01:51

unist_gp написа:Вутов е същият смешник като тези, които изгониха най-успелите в историята на Левски - Бардон, Боримиров, Коприваров, Бабангида (голмайстора на Европа), Мъри Стоилов и т.н. Ако не бяха тези момчета Батков до сега да се е самоубил. Всеки уважаваш себе си човек е против този конгломерат, взел на хранилка Стефан 100янов и томислав Русев...

Какъв смешник е Вутов? Младо момче с качества, които трябва да се развиват. Какво общо има с "тея, които изгониха най-успелите" ?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 30 ное 2012 09:41

Антонио Вутов има потенциал. Показва го. Той трябва да бъде налаган в отбора. И в отговорни мачове. Така се трупа опит и самочувствие. Така са започнали едни от най-добрите футболисти, играли в "Левски". Но нека не избързваме с хвалебствията. Те могат да бъдат много по-опасни от "крехката му физика". А и все още не ги е заслужил. Да се ограничим с похвали, когато ги е заслужил.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 30 ное 2012 10:16

unist_gp написа:Вутов е същият смешник като тези, които изгониха най-успелите в историята на Левски - Бардон, Боримиров, Коприваров, Бабангида (голмайстора на Европа), Мъри Стоилов и т.н. Ако не бяха тези момчета Батков до сега да се е самоубил. Всеки уважаваш себе си човек е против този конгломерат, взел на хранилка Стефан 100янов и томислав Русев...

Ае, стига писа глупости. Момчето по онова време са го дохранвали с адаптирано мляко, когато не е стигала кърмата на майка му, ти го изкара ебати и конспиратора...

Ако не тръгне по курви и се махне от А група до 2, 3 години, мисля че ще е от класата на Бербатов след време.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 30 ное 2012 10:38

Дано не го награбят Златките и Николетките, че не една гемия е потънала в техния триъгълник. Освен това момчето е от Герена, а знаем какво направиха Сираков, Гибона, Гонзо, Домусчиев на запад от Калотина. Ако успее да си уреди трансфер преди да направи 21 ще го избегне ориста "Герена".
BORN TO RUN

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 30 ное 2012 11:12

Bartolomej написа:Диамунтен Антонио Вутов 8-)
Кой е Вутов , аз сефте го чувам , ся виждам че даже бил на 16 години . Еми рано е да се каже,че ще стане футболист . Даже мисла дека такива статии са пагубни за кариерата на нашите маникенчета . да е жив и здрав , ако има желание ще снаправи име н атерена .

Приятел, това, че за сефте го чуваш, говори за познанията ти в този спорт.Малко или много, той вече доби стабилна популярност, при това не от Златки или Николетки, а благодарение на качествата си - най-младият футболист играл в А група, един от най-младите играчи вкарали в А група, капитан на своя набор на "Герена", капитан на националния ни отбор в неговата възраст, най-добър играч на престижния турнир “Металург 2011″ и още и още ... Съветът ми към е теб е да не говориш за неща, с които не си запознат!Още повече, че да наречеш Вутов "манекенче" си е просто покана да те нарека "глупак", защото това момче е пълната противоположност на "манекенче"!

Върни се в “Левски”