Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

favaca8888
Контакти:

Re: писна ми

Мнениеот favaca8888 » 20 ное 2012 15:40

дано и тази година левски и цска не станат шампиони.четвърта или пета година подред става ? :?

Това не е ли прецедент във футболната ни клубна история ?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 20 ное 2012 15:43

Хейтъри, без Левски и ЦСКА, няма да го има футбола в България! Кво ревете, момчето си изказва болката за любимият отбор! А, феновете на Локо Сф, като отидете повече от 1000 души на мач тогава давайте кфалификации!

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 20 ное 2012 15:44

moreto vn написа:Като е няма зад гърба цялата държава на двата "гранда",няма ги вече и предишните успехи.Много,ясно че ви писне. :mrgreen: През комунизма,защо не ревахте толкова.

Първо: Не би ли трябвало да се вълнуваш от проблеми, касаещи твоя отбор? Пример - ще изпаднете или не?
Второ: Много ме съмнява да помниш комунизма, че да искаш да помниш дали някои е ревал или не..
Трето: Тука не става дума изобщо за подкрепа от държава или не.

По темата: За съжаление говорена много пъти, но между нас феновете. Излиза, че в България футболът не е за феновете.. иначе нямаше да ни трошат съзнателно нервите с Йовов, Гаджев, Марсиньо, Опуко, Ели и т.н. Най-лошото е, че на зима ще дойдат новите герои и пак същото.. шанс - никакъв!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 20 ное 2012 15:48

velito написа:а на мен ми писна вие (Левски и Цска ) постоянно да мрънкате колко слаби сте и така на татък да мрънкате от селекция и др. ние останалите отбори нямаме нищо от това и на всичкото отгоре съдиите ви помагат. ПРОСТО СИ ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА И ТОВА Е!!! САМО ЛОКО!

+1
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 20 ное 2012 15:50

Явно са ви малко парите и искате още спонсори. Споко - ББ ще ви намери, но ръководители нямате и колкото и пари да имате, пак ще сте си там, на онова място дето няма да се махнете никога.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 20 ное 2012 15:59

Нямаме отбор-Нямаме старши треньор-Нямаме шефове- Няма го истинския Левски ! Това е сбирщина и е всичко друго но не и Левски !
Справка на стадион Г.Аспарухов ходиме вече под 1000 души !!!

venger
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот venger » 20 ное 2012 15:59

фифи перото написа:Гледайки мачовете на любимият си отбор напоследък,се сетих за една детска приказка-"Лъв без опашка".Навярно някои от вас са я чели,други не.Разказва се за едно малко зайче с името Илиан.Това зайче мечтаело да бъде силен и голям лъв,но сърчицето му при всяко излизане на зелената поляна се свивало от страх.
Обикновено обяснявало на приятелите си-таралежа Тоньо и мечока Тошко,как ако има поне малко спокойствие,ще се превърне в един безстрашен и смел лъв,който ще навре в миша дупка вълкът Стойчо ,лисунгера Гришко и Горският,които владеели гората.Приятелите му безрезервно му вярвали и му давали кураж.Носели му моркови т странство,които така и никой не разбрал,как са придобили.Българските зелки,които му давали,не били с качеството на тези от Петърч,но все пак били зелки,макар и безплатни.
Зайчето Илиан си правело всяка седмица салата от зеле с моркови и обилно я поливало с благ зехтин и мъъничко лимонов сок.
Така минали няколко месеца,но салатата взела да омръзва на мечока Тошко и таралежа Тоньо.
Все по-рядко те опитвали от нея и тя започнала да се спаружва.
След всяка салата,зайчето Илиан гледало все по-уплашено зелената поляна и накрая разбрало ,че няма да стане лъв,защото нямало...... опашка.

Хаха, много яко!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 20 ное 2012 16:03

astra написа:Явно са ви малко парите и искате още спонсори. Споко - ББ ще ви намери, но ръководители нямате и колкото и пари да имате, пак ще сте си там, на онова място дето няма да се махнете никога.
вие за имане и нямане не ми говорете. нямате пари, нямате стадион, скоро и лиценз няма да имате, а продължава да ви има...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 20 ное 2012 16:13

velito написа:а на мен ми писна вие (Левски и Цска ) постоянно да мрънкате колко слаби сте и така на татък да мрънкате от селекция и др. ние останалите отбори нямаме нищо от това и на всичкото отгоре съдиите ви помагат. ПРОСТО СИ ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА И ТОВА Е!!! САМО ЛОКО!

На мен пък ми писна на качествените играчи, особено на чужденците да им пада поголовно класата, защото им се налага да риткат с умрелите ви отборчета! :oops: Всеки с проблемите си!

forum.selskikompleksi.com стана тука вече...

По темата- ако Рабех и Тасевски бяха взети навреме сега Мъри щеше да мисли за предстоящите ни мачове в Европа... Пълно Бездарие на управленско ниво.
Също така много малко българи-треньори реално имат качествата да работят в отбори с бюджет над 2-3 милиона милиона лева... Ама нали трябва да минем все по тънката лайсна...

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 20 ное 2012 16:37

Blue1914 написа:

На мен пък ми писна на качествените играчи, особено на чужденците да им пада поголовно класата, защото им се налага да риткат с умрелите ви отборчета! :oops: Всеки с проблемите си!

forum.selskikompleksi.com стана тука вече...

По темата- ако Рабех и Тасевски бяха взети навреме сега Мъри щеше да мисли за предстоящите ни мачове в Европа... Пълно Бездарие на управленско ниво.
Също така много малко българи-треньори реално имат качествата да работят в отбори с бюджет над 2-3 милиона милиона лева... Ама нали трябва да минем все по тънката лайсна...

За каква класа говориш бе момче? Майтап ли си направи :) За кои класни футболисти говориш по точно, за тези където карат пияни? Класа? Домусчиев скалъпи отбор за 2 години и ви направи за смях грандоманските отбори. И на мен ми писна от Бай Ганьо и Цска но нищо не мога да направя. Само не оправдавайте прането на пари с измислени футболисти с останалите отбори в България. За думата "класа" в БГ футбола още по-малко. Дано се появят още няколко по-добре играещи отбора и да спре тази простотия в България, от резултатите до момента виждам че Бай Ганьо си е вързал гащите с няколко отбора вече.

Върни се в “Левски”