Това не е ли прецедент във футболната ни клубна история ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
moreto vn написа:Като е няма зад гърба цялата държава на двата "гранда",няма ги вече и предишните успехи.Много,ясно че ви писне.През комунизма,защо не ревахте толкова.
velito написа:а на мен ми писна вие (Левски и Цска ) постоянно да мрънкате колко слаби сте и така на татък да мрънкате от селекция и др. ние останалите отбори нямаме нищо от това и на всичкото отгоре съдиите ви помагат. ПРОСТО СИ ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА И ТОВА Е!!! САМО ЛОКО!
фифи перото написа:Гледайки мачовете на любимият си отбор напоследък,се сетих за една детска приказка-"Лъв без опашка".Навярно някои от вас са я чели,други не.Разказва се за едно малко зайче с името Илиан.Това зайче мечтаело да бъде силен и голям лъв,но сърчицето му при всяко излизане на зелената поляна се свивало от страх.
Обикновено обяснявало на приятелите си-таралежа Тоньо и мечока Тошко,как ако има поне малко спокойствие,ще се превърне в един безстрашен и смел лъв,който ще навре в миша дупка вълкът Стойчо ,лисунгера Гришко и Горският,които владеели гората.Приятелите му безрезервно му вярвали и му давали кураж.Носели му моркови т странство,които така и никой не разбрал,как са придобили.Българските зелки,които му давали,не били с качеството на тези от Петърч,но все пак били зелки,макар и безплатни.
Зайчето Илиан си правело всяка седмица салата от зеле с моркови и обилно я поливало с благ зехтин и мъъничко лимонов сок.
Така минали няколко месеца,но салатата взела да омръзва на мечока Тошко и таралежа Тоньо.
Все по-рядко те опитвали от нея и тя започнала да се спаружва.
След всяка салата,зайчето Илиан гледало все по-уплашено зелената поляна и накрая разбрало ,че няма да стане лъв,защото нямало...... опашка.
вие за имане и нямане не ми говорете. нямате пари, нямате стадион, скоро и лиценз няма да имате, а продължава да ви има...astra написа:Явно са ви малко парите и искате още спонсори. Споко - ББ ще ви намери, но ръководители нямате и колкото и пари да имате, пак ще сте си там, на онова място дето няма да се махнете никога.
velito написа:а на мен ми писна вие (Левски и Цска ) постоянно да мрънкате колко слаби сте и така на татък да мрънкате от селекция и др. ние останалите отбори нямаме нищо от това и на всичкото отгоре съдиите ви помагат. ПРОСТО СИ ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА И ТОВА Е!!! САМО ЛОКО!
Blue1914 написа:velito написа:а на мен ми писна вие (Левски и Цска ) постоянно да мрънкате колко слаби сте и така на татък да мрънкате от селекция и др. ние останалите отбори нямаме нищо от това и на всичкото отгоре съдиите ви помагат. ПРОСТО СИ ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА И ТОВА Е!!! САМО ЛОКО!
На мен пък ми писна на качествените играчи, особено на чужденците да им пада поголовно класата, защото им се налага да риткат с умрелите ви отборчета!Всеки с проблемите си!
forum.selskikompleksi.com стана тука вече...
По темата- ако Рабех и Тасевски бяха взети навреме сега Мъри щеше да мисли за предстоящите ни мачове в Европа... Пълно Бездарие на управленско ниво.
Също така много малко българи-треньори реално имат качествата да работят в отбори с бюджет над 2-3 милиона милиона лева... Ама нали трябва да минем все по тънката лайсна...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта