Познавам един, който го е жегнало със сигурност.
Владо Гаджев!
Почти съм убеден и за Илиян Илиев.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ToT_TheBlue
- Контакти:
Re: Някой схвана ли за какво иде реч ?
Хубаво писмо, но не ме развълнува особено,това са неща,които си ги знаем и сме ги предъвквали многократно, но изобщо и не разчитам,че българските футболисти, а пък чужденците още по-малко, ще бъдат мотивирани да подобрят представянето си...
Аз схванах за какво иде реч. Трябва хъс, трябва желание, нещо което липсва на всички български футболисти. Ще ви дам пример с мен. Аз съм много мизерен футболист, винаги на врата или защитник ме слагат, ама веднъж на един голям пек, всички които иначе много добре играят се строиха под едно дърво и не щат да мръднат, а аз вътрешно летях. Викам им "Нападател ще играя", ама те - не та не. За това става дума. Ама футболистите на Левски не са като мен, те имат нещо там долу. Ама трябва хъс, трябва желание!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Момчета и момичета, след трагикомедиите със Сараево, ЦСКА и в събота с Пирин Разлог, започвам сериозно да си мисля, че трябва дуото СС да се върне. Колкото и резерви да имам към работата на Сираков и неуспешната такава в различни клубове на Стоилов, май май няма друг начин. Наско поне няма да им дава на тия лигли да се ебават с публиката на терена. След такива смешни мачлета ще има бой по каските. Налага се някакъв дългосрочен план, обявява се публично да не очакваме титли в предстоящите 1-2 години, и се работи. А да, и освен Илиев, и Тонев да се маха!

- milen.hristov
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Етo какво написаха запалянковците на футболистите, които не спечелиха дербито, въпреки силните и мотивиращи думи, които бяха отправени към тях:
Този път ще си позволя да похваля авторите на писмата
- Levski4Ever
- Контакти:
Писмото е страхотно, но наще лигльовци не могат да разберат за какво иде реч. Чужденците са наемници. Те си взимат парите и не им пука на кой са вгорчили идните месеци със смешните си отигравания. А българите, които не се трогват от такова нещо нямат никакво извинение. Щом не им дреме, значи не са за Левски.
ПП: Игнорирайте анти-левскарите. Като не им се обръща внимание им става даже по-гадно.
ПП: Игнорирайте анти-левскарите. Като не им се обръща внимание им става даже по-гадно.

Идеята на писмото е много добра. Но със заложен неуспех. Самият факт, че се налага да се пише това писмо гарантира неуспеха. Защото в момента селектираните да получават заплати в "Левски" нямат нищо общо с идеала за левскар. Левскарският дух е нещо непознато, непонятно за тях. Левскарският дух, с който са постигани знаменити победи на международното поле, разгромите срещу ЦСКА и не на последно място толкова приятните "0:2 - 3:2" срещу вечния съперник. Левскарският дух, проявяван дори в слаби мачове и загуби. Разбира се има и изключения. Например Пламен Илиев. Може би го има и в младите. Но у тях ръководството го убива последователно и успешно. А дали изобщо се стреми да го залага?
P.S. Преди мача с ЦСКА споменах за необходимост от мотивация и амбиции. Получих упрек, че не са особено необходими, тъй като крият риск от прегаряне. Нямаше мотивация, нямаше амбиции... Имаше мекотели в сини фланелки. Те няма как да прегорят. Те не могат да бъдат левскари.
P.S. Преди мача с ЦСКА споменах за необходимост от мотивация и амбиции. Получих упрек, че не са особено необходими, тъй като крият риск от прегаряне. Нямаше мотивация, нямаше амбиции... Имаше мекотели в сини фланелки. Те няма как да прегорят. Те не могат да бъдат левскари.
- Modors
- Контакти:
[center]Левски : Брьондби /Дания/ - Ретро спорт: Футбол:среща от турнира за купата на УЕФА 2002 - /п/ BNT World 16:05 [/center]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]
Modors написа:[center]Левски : Брьондби /Дания/ - Ретро спорт: Футбол:среща от турнира за купата на УЕФА 2002 - /п/ BNT World 16:05 [/center]
Това беше първият мач на Левски в Европа, който гледах. Направо ги пребихме. Мисля, че от тогава се запалих

Само Левски!
- t0bl3ro_bg
zlobul написа:t0bl3ro_bg написа:Мирише на разгром
Мирише на уговорка ....тоньо пак е "цакал" за синя победа , иначе с тия некадърници ,дето ги имаме едва ли ще можем да вземем мача . Сори , ама тва е истината !
Ти май искаш да дойдат Роналдо,Меси,Роналдиньо да ни оправят ? Може ли да си такъв хейтър ? Водиш се уж "фен" ?