Кой е най-добрият футболист на Левски който сте гледали?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

joro bad

Re: Кой е най-добрият футболист на Левски който сте гледали?

Мнениеот joro bad » 24 сеп 2012 10:09

blue avalanche написа:Павел Панов-най-интелигентният футболист,играл в Левски
Пл.Николов-най-добрият и модерен десен бек
Тодор Барзов-най-добрата "шестица"
Може и още,но ще спра дотук.
ПП.С уговорката,че говорим за футболисти,които сме гледали.Затова ги няма Аспарухов,Котков и Соколов...

Напълно подкрепям, като само бих добавил, вратар Б.Михалайлов, Пл. Николов , защитници Краси Коев, Петър Петров , Ники Илиев; полузащитници Георги Йорданов, Емил Спасов, Кокала, Илиан Илиев, Сашо Алескандров, Кайзера и великолепното крило Велко Йотов- , Бардон; нападатели Божидар Искренов, Наско Сираков, Гонзо и Гара Дембеле и още много други.....! http://www.zasada.bg/%D0%BB%D0%B8%D0%BE ... %BE%D0%B2/
Последна промяна от joro bad на 03 окт 2012 20:18, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 сеп 2012 10:22

Разбира се, че това е великият Георги Аспарухов. Вече съм споделял в този форум: Първият мач на „Левски”, който гледах на стадион „Васил Левски” (тогава стадион „Георги Аспарухов” още не беше напълно готов) беше през есента на 1962 г. срещу „Берое” (2:2). След Гунди не мога да не спомена огромното си възхищение от Никола Котков, Жоро Соколов - Соколето, Христо Илиев - Патрата, Стефан Абаджиев - Теко, Кирил Миланов, Павел Панов, Кирил Ивков, Цветан Веселинов - Меци, Божидар Искренов - Гибона, Ники Илиев, Николай Тодоров – Кайзера, Илиан Илиев, Наско Сираков, Боби Михайлов, Георги Иванов – Гонзо, Сашо Александров - Кривия…….. Спирам дотук, със сигурност пропускам някого. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 сеп 2012 10:32

Captain Stottlemeyer написа:Разбира се, че това е великият Георги Аспарухов. Вече съм споделял в този форум: Първият мач на „Левски”, който гледах на стадион „Васил Левски” (тогава стадион „Георги Аспарухов” още не беше напълно готов) беше през есента на 1962 г. срещу „Берое” (2:2). След Гунди не мога да не спомена огромното си възхищение от Никола Котков, Жоро Соколов - Соколето, Христо Илиев - Патрата, Стефан Абаджиев - Теко, Кирил Миланов, Павел Панов, Кирил Ивков, Цветан Веселинов - Меци, Божидар Искренов - Гибона, Ники Илиев, Николай Тодоров – Кайзера, Илиан Илиев, Наско Сираков, Боби Михайлов, Георги Иванов – Гонзо, Сашо Александров - Кривия…….. Спирам дотук, със сигурност пропускам някого. :)

Завиждам ти, че си имал възможността да гледаш такъв футболист на живо!!! От тези, които аз съм наблюдавал най-силни за мен си остават Наско Сираков, Пламен Гетов, Николай Тодоров-Кайзера, Боби Михайлов, Илиян Илиев... абе общо взето почти целия отбор от 94-та година:) От по близкото минало Гонзо, Иванков и Сашо Александров-Кривия.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 24 сеп 2012 11:00

joro bad написа:
blue avalanche написа:Павел Панов-най-интелигентният футболист,играл в Левски
Пл.Николов-най-добрият и модерен десен бек
Тодор Барзов-най-добрата "шестица"
Може и още,но ще спра дотук.
ПП.С уговорката,че говорим за футболисти,които сме гледали.Затова ги няма Аспарухов,Котков и Соколов...

Напълно подкрепям, като само бих добавил, вратар Б.Михалайлов, Пл. Николов , защитници Краси Коев, Петър Петров , Ники Илиев; полузащитници Георги Йорданов, Илиан Илиев, Сашо Алескандров, Кайзера и великолепното крило Велко Йотов, Бардон; нападатели Божидар Искренов, Наско Сираков, Гонзо и Гара Дембеле и още много други.....!

+1914
и все пак за мен Павката си е класа над всички изброени.
бих добавил към целия списък и още двама: най-великата за мен девятка след Гунди и преди Гарра - Киро Миланов -Байко и още един, който за съжаление игра много малко в Левски, но завинаги остана в сърцето ми - Антон Милков, Бог да ги прости и двамата.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 сеп 2012 11:12

terata написа:
Captain Stottlemeyer написа:Разбира се, че това е великият Георги Аспарухов. Вече съм споделял в този форум: Първият мач на „Левски”, който гледах на стадион „Васил Левски” (тогава стадион „Георги Аспарухов” още не беше напълно готов) беше през есента на 1962 г. срещу „Берое” (2:2). След Гунди не мога да не спомена огромното си възхищение от Никола Котков, Жоро Соколов - Соколето, Христо Илиев - Патрата, Стефан Абаджиев - Теко, Кирил Миланов, Павел Панов, Кирил Ивков, Цветан Веселинов - Меци, Божидар Искренов - Гибона, Ники Илиев, Николай Тодоров – Кайзера, Илиан Илиев, Наско Сираков, Боби Михайлов, Георги Иванов – Гонзо, Сашо Александров - Кривия…….. Спирам дотук, със сигурност пропускам някого. :)

Завиждам ти, че си имал възможността да гледаш такъв футболист на живо!!! От тези, които аз съм наблюдавал най-силни за мен си остават Наско Сираков, Пламен Гетов, Николай Тодоров-Кайзера, Боби Михайлов, Илиян Илиев... абе общо взето почти целия отбор от 94-та година:) От по близкото минало Гонзо, Иванков и Сашо Александров-Кривия.

Ех, колега, аз пък бих искал да бъда с 20-30 години по-млад и със сегашния си акъл, ама в този живот няма как да стане... :lol:
[offtopic]Грухтенето на красноармейците по темата много ме кефи - то само доказва, колко яко им бъркаме отзад под кръста.... :mrgreen:[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 24 сеп 2012 11:14

Най-добрият играч, който си спомням на терена за Левски - това бе Емил Спасов! Техника и пас каквито и досега ни липсват, както и спокойствие в средата на терена! Просто ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛИСТ изпреварил времето си! И все пак Георги Аспарухов е най-големият и най-любимият - кумирът на всички фенове на Левски :!: ПОКЛОН ПРЕД ТАКИВА ИГРАЧИ В СИНИ ЕКИПИ !!! Само Левски, оле!!!
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 24 сеп 2012 11:48

Искренов при мен е без конкуренция,това е истински талант.На него не му трябваше да тренира безкрайно,за да подобри нещо в играта си,господ му е дал в излишък дори.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 24 сеп 2012 12:28

Дембеле.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 сеп 2012 13:26

Павел Панов
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 24 сеп 2012 13:28

Първия мач на Левски, който гледах, беше и мачът с последния гол на Гунди - на стадион Ивайло срещу Етър. За съжаление това не стига за да твърдя, че съм гледал Гунди, затова за мен класацията започва с

Гибона,

после продължава с НСПП, Кривия, Павел Панов, Емо Спасов, Кайзера, Гонзо и така нататък.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Върни се в “Левски”