Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: In memoriam: Кирил Миланов
Бог да прости Киро Миланов "любимецът на нашата публика". Голям нападател на Левски, мисля негов е рекордът на български футболист за най-много голове в един мач и на чужд терен - с Рейпас, Финландия!
- damyanov1963
Точно така, 6 в София и 4 в Лахти(града от който беше Рейпас), а същия този "скиорски" Рейпас предишната година направи 1:1 с финалиста за КНК - Уест Хям!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
blue avalanche написа:Една от силните "девятки",които сме имали през годините!Играеше със жар и сърце във всеки мач!
Да почива в мир!!!
Каква деветка бе, специалист? Киро винаги играеше с № 14! Като не знаеш, не се обаждай!
-
- Контакти:
Ами тук още има разни старци, които го помнят. Казаха ми, че е бил страшен футболист, обичал е да си пийва и си е имал проблеми с властите. Всъщност проблемите с властите са му скапали и кариерата. Накрая му разрешават да играе само за националния отбор...
Машина за голове, просто машина.
Доколкото помня 6те му гола в 1 мач и сега са си рекорд за ЕКТ, не само за български футболист а въобще.
Машина за голове, просто машина.
Доколкото помня 6те му гола в 1 мач и сега са си рекорд за ЕКТ, не само за български футболист а въобще.
[center]
[/center]

- Синьо сърце
- Контакти:
Лека му пръст!
И много си обичаше песента:
'' Стани, стани, Кире Миланов, от сън дълбок се събуди!
Срещу казана помиярски чедата сини поведи!''
За съжаление, от този сън няма да стане. Бог да го прости!
И много си обичаше песента:
'' Стани, стани, Кире Миланов, от сън дълбок се събуди!
Срещу казана помиярски чедата сини поведи!''
За съжаление, от този сън няма да стане. Бог да го прости!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Боже, какви идиоти ....
С Киро бяхме приятели, въпреки, че играеше за Левски, а аз съм луд Червен Фен и ходехме заедно по мачове... И когато влезе в ТВО всички сини фенове, хайде - повечето, го забравиха.....
Киро беше човек, а легенди произвеждат болни комплексирани мозъци
С Киро бяхме приятели, въпреки, че играеше за Левски, а аз съм луд Червен Фен и ходехме заедно по мачове... И когато влезе в ТВО всички сини фенове, хайде - повечето, го забравиха.....
Киро беше човек, а легенди произвеждат болни комплексирани мозъци
- blue avalanche
- Контакти:
orlando7 написа:blue avalanche написа:Една от силните "девятки",които сме имали през годините!Играеше със жар и сърце във всеки мач!
Да почива в мир!!!
Каква деветка бе, специалист? Киро винаги играеше с № 14! Като не знаеш, не се обаждай!
Миланов може и да играл със 115 номер,но беше "деветка"!Който разбрал,разбрал!Специалисте...
Сега може ли да се "обаждам" или още съм под забрана?
ПП.С кой номер играе "деветката" на Реал М Игуайн?

- Уейн Рууни
- Контакти:
damyanov1963 написа:Върнете Киро, Киро Миланов - любимеца на наща публика! Мисля че тази песен е най-добрата характеристика, за Великия Кирил Миланов!
Почивай в мир, Байко!
+1914
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
Бог да го прости!