Пламен Илиев - Фен Тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hazza

Re: Пламен Илиев - Фен Тема

Мнениеот hazza » 31 юли 2012 13:59

Пацо ,само ти ни остана !
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 18 авг 2012 20:30

слабо вратарче, миналия сезон доста евтини голове пусна, тази срещу Сараево имах чувството че и юрган да му хвърлят няма да го хване
Изображение

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 04 сеп 2012 10:58

hazza написа:Пацо ,само ти ни остана !

+100000000
Абсолютно съгласна съм, най-сърцатия и добрия вратар ,аз лично искам Пламен Илиев отново да сложи капитанската лента , само той я заслужава в отбора.
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 18 сеп 2012 17:20

Пламен Илиев: Бих подписал доживотен договор с Левски
Един от малкото които играят със сърце и любов за Левски. Повечето в днешно време мислят само за пари и не им пука къде и за кой ще играят.
Пламен Илиев завинаги ще бъде един от нас. Пожелавам му някой ден неговото име да се споменава като един от най-големите вратари в историята на Левски.

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 18 сеп 2012 19:11

plamenst7 написа:Пламен Илиев: Бих подписал доживотен договор с Левски
Един от малкото които играят със сърце и любов за Левски. Повечето в днешно време мислят само за пари и не им пука къде и за кой ще играят.
Пламен Илиев завинаги ще бъде един от нас. Пожелавам му някой ден неговото име да се споменава като един от най-големите вратари в историята на Левски.

Вратарят на Левски Пламен Илиев рядко се спира пред журналистите след двубой на „сините“. Въпреки че е на 21 години, той се превърна в ключова фигура за Левски. Илиев преподписа с клуба от „Герена“, а след мача в Стара Загора даде интервю специално за Гонг.

„Доста важни три точки взехме срещу Берое. При една загуба нямаше да е никак приятно. Хубавото е, че се измъкнахме с добра игра през второто полувреме, защото през първата част не се представихме на ниво“, бяха първите думи на Илиев пред Гонг.

„Изключително съм радостен, че подписах нов договор с Левски. Имах още две години от стария договор, но сега подписах за още две. Изключително съм доволен, аз бих се съгласил да преподпиша доживотен договор с Левски, стига и те да го искат. Естествено е да ми допада, че съм основен играч на този отбор. Всеки в България иска да играе за Левски. За чужбина, мисля че има време. Не бързам за никъде, тъй като още съм млад“, продължи Илиев.

„Действително Лудогорец е основният ни конкурент за титлата, но нека не забравяме и ЦСКА, те винаги са ни били конкурентът за първото място. Ще бъде оспорвано, това е сигурно, виждате, че те също печелят. Лудогорец си запази отбора, така че ще е интересно. Ние със сигурност сме по-добри от миналата година. Говоря от гледна точка на резултатите, а и на играта ни. Колективът е много добър. Особено след злополучния мач в Сараево. Всички сме заедно и се подкрепяме след онзи мач. Така трябва и да бъде, за да вървят нещата напред. Никой не очакваше да се случи така. Имаше ексцесии, но феновете си бяха прави. Ние се обединихме и вече сме заедно“, завърши вратарят на „сините“ пред Гонг.

Голям е бе 8-)
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 18 сеп 2012 20:59

както казах по-рано ...слабо вратарче. Лев и шейсет с вдигнати ръце, има добър рефлекс и голямо сърце, ама когато застанеш под седем метровата рамка и те правят дармадан куцо и сакато - сядаш на резервната скамейка и си траеш.
Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 сеп 2012 12:36

TB1957 написа:както казах по-рано ...слабо вратарче. Лев и шейсет с вдигнати ръце, има добър рефлекс и голямо сърце, ама когато застанеш под седем метровата рамка и те правят дармадан куцо и сакато - сядаш на резервната скамейка и си траеш.

Шивач доста си жалък :?
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 ное 2012 02:18

След днешния мач, на Пацо Тигъра трябва да му светнат 3-4 мача по доклад, една яка вътрешна глоба, и да стъпи на земята докато е време.

Върни се в “Левски”