Фен тема- Станислав Ангелов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Заслужава ли Пелето капитанската лента?
Мислите ли, че Станислав Ангелов носи заслужено капитанската лента на Левски?
Re: Заслужава ли Пелето капитанската лента?
Напълно! С този отговор темата може да се смята за изчерпана.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Разбира се,след страхотния мач в Сараево капитанската лента много му приляга. 

- batmanlevski
- Контакти:
според мен е важно е отбора да върви ,а не кой е капитан ,може би на Гаджев повече ще му приляга ,но щом така са решили така да е ,само нека Левски да стане шампион !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Пелето трябва да е втори капитан след Йовов. За разлика от тези двамата никой в А група (освен едно цигане в Ботев
) не е играл в ШЛ. А Йовов трябва да е първи, защото е наш юноша и има много повече мачове, голове и трофеи с отбора от пелето

По-скоро не. Трябваше Пламен Илиев да остане капитан и евентуално Гаджев като резервен вариант. Пелето много се компрометира с начина по който напусна Левски и трябва да се раздава на 120% за да си върне доверието на феновете, което не мога да кажа дали го прави, тъй като само от мачовете със Сараево комплексна оценка не може да се дава, а аз други този сезон не съм гледал. А и от мачовете с националния отбор последните години мога да кажа, че той съчетава на терена работливост с безгрижие, което за един капитан не би говорило много добре. Жалкото е че от моментния състав на Левски друг футболист подходящ за капитан освен изброените трима трудно може да се посочи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- gentlemanxxx
- Контакти:
Боже..Пелет заслужава да е капитан?!?
Та даже и предлагате Гаджев за капитан
Истината е, че за момента няма фигура който да бъде истински капитан! (Такива бяха Кривия, Гонзо, Ники Тодоров и т.н. )