Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Ники Илиев спешно треньор на защитниците
на мен тази идея ми се върти от известно време в главата.знам че Ники е учил за треньор но дори и да не е той беше един от добрите защитници не само в любимия Левски,но и в националния и Болоня.явно днешните момчета не знаят елементарни неща.правилно заставане и да не изброявам още.мисля че тази идея може само да помогне а момчетата ако отделят по половин час на, ден за индивидуална тренировка с Ники ще напреднат бързо.едно време и Борето не можеше да центрира когато дойде от Бдин но с малко индивидуални тренировки постигна чудеса.чисто мое мнение .не ангажирам никого но какво мислите за тази идея
Re: Ники Илиев спешно треньор на защитниците
Според мен, спешно ни трябват нови защитници.
има ли надежда
Скъпи приятели мина малко време от сараевското приключение.искам да ви питам как мислите има ли надежда.сега някои ще кажат какъв левскар си ти щом не вярваш и може би ще са прави/но мен вече ми идва в повече 4 година издънки по европата /първенството нее ощ почнало но нзм какво да мисля.съперникът ни главен опитва да стъпи на крака колко ще успее е др въпрос, а ние ??!!
Re: има ли надежда
Levskar76 написа:Скъпи приятели мина малко време от сараевското приключение.искам да ви питам как мислите има ли надежда.сега някои ще кажат какъв левскар си ти щом не вярваш и може би ще са прави/но мен вече ми идва в повече 4 година издънки по европата /първенството нее ощ почнало но нзм какво да мисля.съперникът ни главен опитва да стъпи на крака колко ще успее е др въпрос, а ние ??!!
Надежда ще има само ако се започне налагането на БЪЛГАРСКИ футболисти, само те знаят какво е ЛЕВСКИ.
ТЪМНО СИН написа:Levskar76 написа:Скъпи приятели мина малко време от сараевското приключение.искам да ви питам как мислите има ли надежда.сега някои ще кажат какъв левскар си ти щом не вярваш и може би ще са прави/но мен вече ми идва в повече 4 година издънки по европата /първенството нее ощ почнало но нзм какво да мисля.съперникът ни главен опитва да стъпи на крака колко ще успее е др въпрос, а ние ??!!
Надежда ще има само ако се започне налагането на БЪЛГАРСКИ футболисти, само те знаят какво е ЛЕВСКИ.
Точно така. Време е тази школа да започне да дава резултати, а не да се държи просто за лиценз. Някой ще каже: "да ама с юношите няма да стане, ще ни бият като тупан". Да така е, но не е нужно да взимаме по 10, а поне по 2-3 на сезон и си мисля, че полека лека резултатите ще дойдат. Дреме ми на мен за тия смешни тенекиени купи от първенството, тях да си ги бройкат други. Аз искам в турнирите да се показваме достойно, а също и националния да върви напред. Също така смятам, че е редно да се сложи някакъв таван на заплатите, защото на фона на свършената работа някои футболисти взимат нереално много пари. Отделно да се затегне дисциплината, нарушаваш режима - глоба, нарушаваш го 2ри път - довиждане...
България !!!!
Re: Всекидневна около Левски.....
Правилно ,
един Цецо Тонев не е по зле от тва недоразумение опоку , а дали ще играе марсиньо или Вутов , на тоя етап е все тая , с едната разлика , че единия играе почти без пари .
един Цецо Тонев не е по зле от тва недоразумение опоку , а дали ще играе марсиньо или Вутов , на тоя етап е все тая , с едната разлика , че единия играе почти без пари .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Re: Всекидневна около Левски.....
zlobul написа:Правилно ,
Така е,но не говорим само за юноши и в другите отбори има много кадърни момчета които биха ни свършили работа,така че ,да се сглоби един боеспособен отбор само от БЪЛГАРИ.
ТЪМНО СИН написа:Levskar76 написа:Скъпи приятели мина малко време от сараевското приключение.искам да ви питам как мислите има ли надежда.сега някои ще кажат какъв левскар си ти щом не вярваш и може би ще са прави/но мен вече ми идва в повече 4 година издънки по европата /първенството нее ощ почнало но нзм какво да мисля.съперникът ни главен опитва да стъпи на крака колко ще успее е др въпрос, а ние ??!!
Знаят...къде са чалга клубовете знаят! Това да не са ти Топузаков и Иванков?
Аз ще ти изброя редица чужденци които знаят какво е Левски много повече от Гаджевците ,Балтановците и Огняновците - Бардон, Драгич, Томашич, Ричард , Пантелич и т.н.
Илиян им даде шанс на някои а те извъртяха равен с австрийски петодивизинен клуб чийто футболисти са зидари, келнери и стругари!
Клуба се нуждае от можещи футболисти,треньори и ръководители! Без значение дали са българи, чужденци, млади или стари
Theos написа:ТЪМНО СИН написа:Levskar76 написа:Скъпи приятели мина малко време от сараевското приключение.искам да ви питам как мислите има ли надежда.сега някои ще кажат какъв левскар си ти щом не вярваш и може би ще са прави/но мен вече ми идва в повече 4 година издънки по европата /първенството нее ощ почнало но нзм какво да мисля.съперникът ни главен опитва да стъпи на крака колко ще успее е др въпрос, а ние ??!!
Знаят...къде са чалга клубовете знаят! Това да не са ти Топузаков и Иванков?
Аз ще ти изброя редица чужденци които знаят какво е Левски много повече от Гаджевците ,Балтановците и Огняновците - Бардон, Драгич, Томашич, Ричард , Пантелич и т.н.
Илиян им даде шанс на някои а те извъртяха равен с австрийски петодивизинен клуб чийто футболисти са зидари, келнери и стругари!
Клуба се нуждае от можещи футболисти,треньори и ръководители! Без значение дали са българи, чужденци, млади или стари
А,може би тези чужденци не знаят къде са чалга клубовете.Тези чужденци които си ги изброил също дойдоха в ЛЕВСКИ за пари.Томашич като знае какво е ЛЕВСКИ защо не искаше да си поднови договора ами искаше по голяма заплата.Бардон и на него не му се играеше по едно време,а и всички тези чужденци бяха заобиколени от много кадърни БЪЛГАРИ.
- ivailopetkov25
Ето новият талисман на Левски
ПФК Левски благодари на всички фенове, които се включиха в инициативата за избор на клубен талисман. Победител е Стоян Атанасов от София, който печели абонаментна и членска карта за новия сезон. Поощрителни награди, комплект ULTRA BLUE получават Ангел Йорданов, Аспарух Франгов, Димо Терзиев, Радослав Радков и Веселин Вълчев.
Наградите ще бъдат връчени през следващата седмица, като датата и мястото за получаване ще бъдат допълнително обявени на интернет страницата на клуба.

Прилича малко на тошко ама е ок
Наградите ще бъдат връчени през следващата седмица, като датата и мястото за получаване ще бъдат допълнително обявени на интернет страницата на клуба.

Прилича малко на тошко ама е ок

Ексклузивна оферта само за българи - 50$ за онлайн покер без депозит.
аз съм ивайло борец ,мразя цигани ,и иси търся жена , работил съм като мотокар , в кариерата и последно охрана.
продавам и кокоши яица по 20 на ден на приемливи цени.
аз съм ивайло борец ,мразя цигани ,и иси търся жена , работил съм като мотокар , в кариерата и последно охрана.
продавам и кокоши яица по 20 на ден на приемливи цени.