Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bokomilanista
Контакти:

Ники Илиев спешно треньор на защитниците

Мнениеот bokomilanista » 08 авг 2012 13:39

на мен тази идея ми се върти от известно време в главата.знам че Ники е учил за треньор но дори и да не е той беше един от добрите защитници не само в любимия Левски,но и в националния и Болоня.явно днешните момчета не знаят елементарни неща.правилно заставане и да не изброявам още.мисля че тази идея може само да помогне а момчетата ако отделят по половин час на, ден за индивидуална тренировка с Ники ще напреднат бързо.едно време и Борето не можеше да центрира когато дойде от Бдин но с малко индивидуални тренировки постигна чудеса.чисто мое мнение .не ангажирам никого но какво мислите за тази идея

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Ники Илиев спешно треньор на защитниците

Мнениеот Eminem » 08 авг 2012 14:06

Според мен, спешно ни трябват нови защитници.

Потребителски аватар
Levskar76
Контакти:

има ли надежда

Мнениеот Levskar76 » 08 авг 2012 15:39

Скъпи приятели мина малко време от сараевското приключение.искам да ви питам как мислите има ли надежда.сега някои ще кажат какъв левскар си ти щом не вярваш и може би ще са прави/но мен вече ми идва в повече 4 година издънки по европата /първенството нее ощ почнало но нзм какво да мисля.съперникът ни главен опитва да стъпи на крака колко ще успее е др въпрос, а ние ??!!

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Re: има ли надежда

Мнениеот ТЪМНО СИН » 08 авг 2012 19:30

Levskar76 написа:Скъпи приятели мина малко време от сараевското приключение.искам да ви питам как мислите има ли надежда.сега някои ще кажат какъв левскар си ти щом не вярваш и може би ще са прави/но мен вече ми идва в повече 4 година издънки по европата /първенството нее ощ почнало но нзм какво да мисля.съперникът ни главен опитва да стъпи на крака колко ще успее е др въпрос, а ние ??!!

Надежда ще има само ако се започне налагането на БЪЛГАРСКИ футболисти, само те знаят какво е ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 09 авг 2012 13:57

ТЪМНО СИН написа:
Levskar76 написа:Скъпи приятели мина малко време от сараевското приключение.искам да ви питам как мислите има ли надежда.сега някои ще кажат какъв левскар си ти щом не вярваш и може би ще са прави/но мен вече ми идва в повече 4 година издънки по европата /първенството нее ощ почнало но нзм какво да мисля.съперникът ни главен опитва да стъпи на крака колко ще успее е др въпрос, а ние ??!!

Надежда ще има само ако се започне налагането на БЪЛГАРСКИ футболисти, само те знаят какво е ЛЕВСКИ.

Точно така. Време е тази школа да започне да дава резултати, а не да се държи просто за лиценз. Някой ще каже: "да ама с юношите няма да стане, ще ни бият като тупан". Да така е, но не е нужно да взимаме по 10, а поне по 2-3 на сезон и си мисля, че полека лека резултатите ще дойдат. Дреме ми на мен за тия смешни тенекиени купи от първенството, тях да си ги бройкат други. Аз искам в турнирите да се показваме достойно, а също и националния да върви напред. Също така смятам, че е редно да се сложи някакъв таван на заплатите, защото на фона на свършената работа някои футболисти взимат нереално много пари. Отделно да се затегне дисциплината, нарушаваш режима - глоба, нарушаваш го 2ри път - довиждане...
България !!!!

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 09 авг 2012 14:27

Правилно ,
един Цецо Тонев не е по зле от тва недоразумение опоку , а дали ще играе марсиньо или Вутов , на тоя етап е все тая , с едната разлика , че единия играе почти без пари .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ТЪМНО СИН » 09 авг 2012 14:58

zlobul написа:Правилно ,
един Цецо Тонев не е по зле от тва недоразумение опоку , а дали ще играе марсиньо или Вутов , на тоя етап е все тая , с едната разлика , че единия играе почти без пари .

Така е,но не говорим само за юноши и в другите отбори има много кадърни момчета които биха ни свършили работа,така че ,да се сглоби един боеспособен отбор само от БЪЛГАРИ.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 09 авг 2012 15:06

ТЪМНО СИН написа:

Знаят...къде са чалга клубовете знаят! Това да не са ти Топузаков и Иванков?
Аз ще ти изброя редица чужденци които знаят какво е Левски много повече от Гаджевците ,Балтановците и Огняновците - Бардон, Драгич, Томашич, Ричард , Пантелич и т.н.
Илиян им даде шанс на някои а те извъртяха равен с австрийски петодивизинен клуб чийто футболисти са зидари, келнери и стругари!
Клуба се нуждае от можещи футболисти,треньори и ръководители! Без значение дали са българи, чужденци, млади или стари

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 09 авг 2012 15:56

Theos написа:
ТЪМНО СИН написа:

Знаят...къде са чалга клубовете знаят! Това да не са ти Топузаков и Иванков?
Аз ще ти изброя редица чужденци които знаят какво е Левски много повече от Гаджевците ,Балтановците и Огняновците - Бардон, Драгич, Томашич, Ричард , Пантелич и т.н.
Илиян им даде шанс на някои а те извъртяха равен с австрийски петодивизинен клуб чийто футболисти са зидари, келнери и стругари!
Клуба се нуждае от можещи футболисти,треньори и ръководители! Без значение дали са българи, чужденци, млади или стари

А,може би тези чужденци не знаят къде са чалга клубовете.Тези чужденци които си ги изброил също дойдоха в ЛЕВСКИ за пари.Томашич като знае какво е ЛЕВСКИ защо не искаше да си поднови договора ами искаше по голяма заплата.Бардон и на него не му се играеше по едно време,а и всички тези чужденци бяха заобиколени от много кадърни БЪЛГАРИ.

Потребителски аватар
ivailopetkov25

Ето новият талисман на Левски

Мнениеот ivailopetkov25 » 09 авг 2012 16:19

ПФК Левски благодари на всички фенове, които се включиха в инициативата за избор на клубен талисман. Победител е Стоян Атанасов от София, който печели абонаментна и членска карта за новия сезон. Поощрителни награди, комплект ULTRA BLUE получават Ангел Йорданов, Аспарух Франгов, Димо Терзиев, Радослав Радков и Веселин Вълчев.

Наградите ще бъдат връчени през следващата седмица, като датата и мястото за получаване ще бъдат допълнително обявени на интернет страницата на клуба.

Изображение

Прилича малко на тошко ама е ок ;)
Ексклузивна оферта само за българи - 50$ за онлайн покер без депозит.
аз съм ивайло борец ,мразя цигани ,и иси търся жена , работил съм като мотокар , в кариерата и последно охрана.
продавам и кокоши яица по 20 на ден на приемливи цени.

Върни се в “Левски”