Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 04 авг 2012 14:26

donDiego написа:
Синьо сърце написа:Това няма нищо общо с темата. Както и следващото-пич, глей да ти е ледена ракията, да е арабия мезето, да си на ладно( аз съм на една хижа на Витоша,нъц), и да те боли оная работа!

Не се оплаквам,прав си че се разводнихме,наздраве и лека ;)

ааааа,пичове, не така...Значи Сърцето се "мъчи" на изстудена грозданка в хижа на Витоша.Трябва да покажем съпричастност в случая :) ...Аз тук сега си барнах едно тараторче, бурканче "сливенски перлички" и "Пещерка" ...Да видим до къде ще му излезе края ;) . Дано и кръга "Пещера" вземе вече нещата в свои ръце около Левски,а Сашо Сталийски да излезе и той пред прожекторите...Че да ни се оправи рахатлъка. Това с хора на Локо Сф, Цска и пр. е несериозно. Нас ни требАт истински Левскари...
Наздраве на всички!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 04 авг 2012 15:21

zlobul написа:Ако излезе вярно това . че ели и опоку са с хронични контузии по примера на пинто , като отчетем привличането на пенсиите марсиньо , карвальо , пелето ,също така и оставането на йовов , а към всичко това добавим имената на старокин ,райков , рамос и гаджев то "новия" Левски , съвсем ще обновее :))) .Тая година в "златната среда" на А-група .

Пинто не е с хронична контузия, а е играл със счупена костица.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 авг 2012 15:37

Гледам това, че чупим тъпомера играейки първо с отбор, на който му забравих името, от В група, а сега и с Гоце Делчев и се чудя едно. Защо силните отбори от А група се правят на три и половина, ами не вземат в това мъртвило време за бг футбола ни да играят един срещу друг. Какво пречи Левски, ЦСКА, Локо Пд, Лудогорец, Славия, Литекс, Черноморец и примерно Черно море, да си направят един турнир до началото на сезона и поне да се подготвят като хората.
Какво е това криене един от друг, направо не знам. От това криене, и надцакване кой с по-слаб отбор ще играе, виждаме до къде стигаме накрая.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
tommy77
Контакти:

Мнениеот tommy77 » 04 авг 2012 15:41

И аз това си мислех. Какво им пречи да си направят един турнир първите шест отбора, така и така не играят мачове със сериозни противници.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 04 авг 2012 15:42

ehh написа:Гледам това, че чупим тъпомера играейки първо с отбор, на който му забравих името, от В група, а сега и с Гоце Делчев и се чудя едно. Защо силните отбори от А група се правят на три и половина, ами не вземат в това мъртвило време за бг футбола ни да играят един срещу друг. Какво пречи Левски, ЦСКА, Локо Пд, Лудогорец, Славия, Литекс, Черноморец и примерно Черно море, да си направят един турнир до началото на сезона и поне да се подготвят като хората.
Какво е това криене един от друг, направо не знам. От това криене, и надцакване кой с по-слаб отбор ще играе, виждаме до къде стигаме накрая.

не става после ще бъдат много уморени за поредната чалготека :lol:
И само Левски оле

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 авг 2012 16:19

Знам, че нашият форум се чете от фенове на всички отбори. Точно тук е момента те да се намесят, да застанат зад една подобна идея, а не да тръгват да ми определят състави, кои футболисти да се привличат и с каква марка фланелки да се играе.
Даже си мисля, за една още по-революционна идея. Подготовката през лятната пауза на бг отборите ни да се осъществява в България. Имаме достатъчно добри планински курорти/градчета, осигуряващи достатъчно хлад през лятото, които с известни инвестиции, да посрещнат родните ни отбори, та даже и някои от региона да идват тук. Да не говорим, че имаме и готови вече градчета, които и сега посрещат отбори, нямащи възможности за подготовка навън. Плюс за една подобна реализация - по-голям зрителски интерес, по-качествена подготовка, възможност да се играят повече мачове, по-малко разходи от страна на отборите, шанс да живне още повече икономиката на регионите от страната, където ще се подготвят родните ни тимове.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 04 авг 2012 16:21

ehh написа:Знам, че нашият форум се чете от фенове на всички отбори. Точно тук е момента те да се намесят, да застанат зад една подобна идея, а не да тръгват да ми определят състави, кои футболисти да се привличат и с каква марка фланелки да се играе.
Даже си мисля, за една още по-революционна идея. Подготовката през лятната пауза на бг отборите ни да се осъществява в България. Имаме достатъчно добри планински курорти/градчета, осигуряващи достатъчно хлад през лятото, които с известни инвестиции, да посрещнат родните ни отбори, та даже и някои от региона да идват тук. Да не говорим, че имаме и готови вече градчета, които и сега посрещат отбори, нямащи възможности за подготовка навън. Плюс за една подобна реализация - по-голям зрителски интерес, по-качествена подготовка, възможност да се играят повече мачове, по-малко разходи от страна на отборите, шанс да живне още повече икономиката на регионите от страната, където ще се подготвят родните ни тимове.

ех мечти само те ни останаха ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 04 авг 2012 16:31

ае кво се тюхкате и вайкате веее, този сезон ще сме шампиони поне с 10-12 точки пред Лудогорец, просто не виждам как ще ни спрат, отборчето си ми харесва на мен, нека подкрепим Илиян и ръководството
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Заболяването на подфорум Левски!!!

Мнениеот zlatan » 04 авг 2012 18:36

Почти 5-месеца откак пуснах последната си тема в нашия форум,но днес вече не издържах,от простотията на някои колеги-Левскари.
Болката на всички ни е голяма,от поредния резил,но всичко което се изписа и написа в последните дни минава всякакви граници.
Псувни,обиди,закани,заплахи и какво ли още не,а Илиан се мъчи да гради отбор.
Знам че всеки си има право на мнение,но нашето минава всякаква граница.Не ми се мисли ако бяхме изпаднали в положението на Ред булите от Залцбург-със сигурност щеше да има жертви.Аз няма да защитавам никой от ръководството ,но няма и да си позволя такова просташко държане.
Пиша тази тема с голяма мъка-ние ПУБЛИКАТА ПРАВИМ ОТБОРА и заслужава най-малко уважение от тези футболери,но за съжаление в последните 3-4 год ние също дадохме принос за съсипването на някои играчи-няма да споменавам имена.
Футбола ни е в нокдаун,Левски също,за да се изправи на крака за пореден път трябва на сцената да излезем НИЕ-ФЕНОВЕТЕ.
LEVSKI_FOREVER

wiseman

Този толкова празен отбор "Левски"

Мнениеот wiseman » 04 авг 2012 19:33

Гледам поредната трагична изява срещу Пирин ГД и все повече се убеждавам ,че Левски е един празен и затъващ отбор. Никаква игра,никаква идея,никакъв хъс. Просто едно голямо нанадолнище. Поредна нулева година и още изчезващи Фенове. Боли ме много ,но по някаква причина Любимия ми отбор се превръща в отборче със затихващи функций. Абе кой го доведе тоя Тонев? Кой реши че Илиан е треньор? Жалка и мрачна перспектива. Бог да пази нервите на всички нас изстрадалите Левскари!

Върни се в “Левски”