Подкрепяй Левски до край
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Подкрепяй Левски до край
Пичове,аз ходя на мачове от 1987 година.Моето мнение е ,че в случая вината не е на играчите,а е на един определен мустак!Фактите говорят!Вместо да съсипваме предварително Илиан,без да му дадем доверието си,трябва да искаме сметка от Бай мустак!!!Само Левски!
Подкрепям Левски във всеки един момент защото това е любов, вяра, чест, болка, това е всичко! Но не подкрепям палячовците които се наричат футболисти, нито собственика, нито директора!
Левски е религия! Левски не е пари, Левски не се купува и не се продава!
Theos написа:Подкрепям Левски във всеки един момент защото това е любов, вяра, чест, болка, това е всичко! Но не подкрепям палячовците които се наричат футболисти, нито собственика, нито директора!
+1111
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Dachi написа:ПАК ПИТАМ КАКВО СТАНА С ЛОЗУНГА "ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДО КРАЙ"
не е проблем и 10 години да не станат шампиони а самата игра .Такова бездушие от играчите не съм виждал от години имам чувство че ще заспя по време на мач.С ДЕМБЕЛЕ също нищо не взеха но самата игра и в европа а и в първенство имаше желание за игра а това ми доставяше супер удоволствие.Когато видя че се раздават до край и да не вземат трофей или да стигнат напред в европа аз ще съм доволен от самото старание на отбора.
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
- batmanlevski
- Контакти:
аз Левски винаги ще ги подкепям ,но този треньор,това ръководство и тези футболисти много трудно ! те на са от Левски ,просто са там на заплата !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- santiliana
Какъв Левски, какви 5 лева бе, хора?! Вие това, което подкрепяте- Левски ли му казвате?! Левски- оня истинския, пълен с българи, знаещи смисъла на тази дума, отдавна го няма. Та имитацията му вече няколко години се управлява от човек, който е гласувал "ЗА" преименуването на клуба във Витоша. Някои от вас са много млади и не знаят, но други (като мен) помнят онези времена...Нима не виждате обезличаването на този Клуб?! Къде са ни легендите от преди 20-30-40 години?! Къде е връзката между поколенията?! Един ФК може и да не постига всяка година успехи и титли.Но той не бива да "къса" невидимата връзка, "моста" между бащи и синове, дядовци и внуци, които са давали мило и драго за отбора на сърцето си. Да, в днешно време тези думи ще се сторят на много от вас доста силни, но повярвайте ми- истински са. Защото такива като мен и като много други левскари са закърмени със "синята идея". Със светостта на тази фланелка с простичко изписаното "Л" на гърдите. Със спомените за големите спортисти, имащи честта да я носят и "защитават". А сега какво?! Постоянно идващи от кол и въже "пришълци", дошли единствено заради парите и възможността да изиграят някой мач в Европа.Но така и не осъзнали харизмата на този екип...Не, приятели...Това не може да бъде Левски.Няма как да бъде Левски. Защото отрича традициите на този велик клуб и неговите морални ценности. Като прибавим към всичко това, че начело на привържениците са шайка лумпени- картинката става пределно ясна...
Последна промяна от santiliana на 31 юли 2012 14:50, променено общо 2 пъти.
Къде ги видяхте тия наркотици, щом не сте били на стадиона и "не можете да идете заради дилърите"? Кои сте вие, та ще кажете кой е наркоман и кой не е? Мислете, преди да пишете тъпотии! Никой не се е отказал да подкрепя Левски докрай, явно изобщо не сте слушали какво е казал Гугутката (между другото така се пише за по-неграмотните). Когато нещо не ти харесва в клуба, отиваш и го казваш на отговорните за това, след това продължаваш подкрепата си. Гарантирам, че който обича Левски, ще ходи на стадиона, затова тези, които сте големите левскари по форумите, ще си останете в интернет, докато така наречените "дилъри" показват любовта си към Левски и дават мило и драго за развитието на Сектор Б.
Това не нашия Левски ! Това са група наемници и не знаят какво значи Левски ! Тези наемници нямат сърце да носят синята фанелка !!!
Това е ФК Батков !
Елате днес на срещата от 18 часа и да го награбиме наемника Тонев !!!
Това е ФК Батков !
- santiliana
balef написа:Това не нашия Левски ! Това са група наемници и не знаят какво значи Левски ! Тези наемници нямат сърце да носят синята фанелка !!!
Това е ФК Батков !
ееее,не мога всеки ден да тичам до София...В неделя бях там да ги "приветствам", но днес, с "гугутките"- нямам възможност. Все пак 200 и кусур километри в една посока, на дизел- малко ми идва в повечко...Интересно ми е едно: От какъв зор викат на срещата довечера Ники Илиев, като човека няма и грам вина за ситуацията...Или просто гледат да има и някой от нашите бивши любимци, който да смекчи обстановката....
"Подкрепяй безобразията в ЛЕВСКИ докрай!"Ако не бяхме толкова търпеливи сега нямаше да сме на тоя хал!