Момчета,чета и следя всичко което се случва около ''Левски'' в последните дни и знам,че всички сме разочаровани до краен предел след поредния срам и позор,но си мисля че забравяте как стартира ерата Стоилов в любимия отбор?!Припомнете си как всички отписвахме ''10-те малки негърчета'' от Беверен преди няколко години и направете паралел...Да не би тогава да играхме много по добре от сега?!Или пък да не отпаднахме?!Или Беверен бяха някаква световна сила,а не само отбор пълен с талантливи африкански футболисти които се обиграваха там,за да може един ден някой от тях да играе в Арсенал?!
Все си мисля,че трябва да се даде шанс на отбора,но и знам че футболистите които сега са в тима не са ОНЕЗИ,които ни донесоха толкова радост в годините след този резил.Просто трябва повече работа и единство,откогато и да било и съм ТВЪРДО ЗА НАЛАГАНЕ НА СОБСТВЕНИ КАДРИ!!!Може да пропуснем някоя и друга година в ЕКТ,но за мен това е пътя,а не с някакви наемници недоказани никъде...Младите кадри също са били подлагани на подобно отношение,а не трябва,знаете колко му трябва на едно момче за да се афектира...Спомням си отношението и хулите на публиката към Йовов,когато изпусна сам срещу вратаря на ЦСКА,а беше само на 18г.Историята говори сама за всичко след това .... ''Бижутера'' и т.н.обичан от всички които милеят за този клуб...А сега отново хули по негов адрес,и това само защото никой не се сети да му търси заместник още преди няколко години,както правят в ГОЛЕМИТЕ КЛУБОВЕ.Търсят заместници навреме и постепенно даден основен играч минава в миманса след като мине зенита си,а не да го оставяш да се излага...Има много въпроси,но истината е че трябва работа,работа и пак работа,както и футболисти и ръководители които милеят за "Левски'' и го обичат истински,а не защото това искат да чуват феновете и журналистите...
Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Shtuka
- Контакти:
Re: Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
Тоя па си сака Сираков! Ония не може да пише, тези го сакат за шеф. Смех на всички нива ...
- Der Schmarotzer
- Контакти:
milen.hristov написа:sslevski написа:http://www.sportal.bg/sportal_tv.php
Всеки ден ще е така до като не разберат какво е Левски.И не само да го отнасят Гаджев и Иванов,а ВСИЧКИ.Манекени.Писна ми от примадони.Като не искат да защитават фланелката на Левски да се омитат,нещастници.
За едно нещо Гугутката е прав.В Левски има разделение на клуб и фенове.Почваме да ставаме като розовите.Пореден мач се получава феновете не могат да влязат на стадиона и няма кой от ръководството да иде и да направи нещо.Феновете пътували до Сараево кучета ги яли.Един път парите един път от времето.Къде беше Тонев да отиде и да помогне за по-бързото пускане на феновете , както правеше Сираков.За справка:в Истанбул където каза не влензат ли феновете мач няма да има и да видите какво се случи.Вече и малките държави ни се подиграват.
Всички в момента в Левски не са левскари, а лапачи. НЕЩАСТНИЦИ!!!
Напълно си прав и ти и владимиров, добриж или лоши феновете са си твои, и трябва да ги подкрепиш особено в чужди държави.
ВСЕ пак да не се пренебрегва, че валдимиров и подопечните му сами си го направиха с редицата глупости които направиха
А вие г-н Христов, като един от отговарящите за този форум, какво направихте с темата "До Сараево и обратно", пусната вчера след обяд от acrimonious, в която се описваше много подробно пътуването на феновете на Левски и всичките перипетии, които са били принудени да изживеят, за да гледат отбора? Там много ясно и почтено се обясняваше за отношение на обикновения жител на областите през които са минавали към феновете и безобразното държание и действия на босненската полиция както към феновете, така и към оторизираните от нашата полиция люде, пред погледа на посланика на РБ, без последния да вземе отношение към тези безобразия? Моля за коректен отговор, защо темата беше изтрита
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
-
- Контакти:
Тонев пак ще обещае, че ще направи много положителни промени, че ще уреди титлата и т.н., но всичко това, след като преспи първо, разбира се

Не съм в София във вторник и няма как да задам един единствен въпрос на който всички присъстващи няма да могат да отговорят и ще си прехвърлят вината.Дано някой се сети да зададе този въпрос:
Кой изпусна или изгони Цветков и Калво и доведе тези 7 безобразни трансферни бомби?
Един път изгониха можещи и един път оставиха най-не можещите да не говорим за новодошлите те не стават и за Босненснското първенство.То си и пролича.
Пълни нещастници.Трябва да им вземат фланелките и да тичат с тяхни и когато заслужат тогава да им се дават сините .
Айде стига сте питали за тия дървари.Като не разбирате играта,говорете само за обичта си към Левски.
Аз се питам защо в Левски още са И.Иванов и Гаджев.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Какво има да се говори с тия хора, срамна история - Гаджев в прав текст казва ,че не му се играе в Левски, те го пускат титуляр, Иво Иванов го чакаме 3 години да заиграе, в Сараево всички мишкуват с изкл на 2-3ма , една свястна атака няма, един удар във вратата, в София пак беше мъка... не се взимат защитници, само един ляв бег в лицето на Ели, какъв е този Опоку, Жуниньо е 20 класи над него, нямаме свястно крило с изкл на Рамос, дефанзивните халфове са дупки, за чии бог беше докаран Де Карвальо, това ли наистина е искал Илиан като селекция...аз лично се съмнявам!
За да се промени повтарянето на едни и същи грешки:
В договора на всеки футболист да има следната клауза при срамно отпадане от непретенциозен отбор:
- автоматично възнаграждението на футболистите да става минималната работна заплата
- автоматичко договорът им да се удължава на поне 5 годишен при минимална работна заплата
- да мият тоалетните, да почистват трибуните след мач, да гледат видео на истински футбол и т.н. до изтичане на договора им
- да са задължени да ползват 30-годишни служебни автомобили без климатик
-все пак на мъжете сред тях да им се даде възможност за големи премии при достойно представяне в Европа догодина.
Заблудените "ръководители" на футбола у нас, трябва да разберат, че тръпката от параолимпийската ни А група изчезва все по-безследно и само ЕКТ поддържат жив този спорт в България.
В договора на всеки футболист да има следната клауза при срамно отпадане от непретенциозен отбор:
- автоматично възнаграждението на футболистите да става минималната работна заплата
- автоматичко договорът им да се удължава на поне 5 годишен при минимална работна заплата
- да мият тоалетните, да почистват трибуните след мач, да гледат видео на истински футбол и т.н. до изтичане на договора им
- да са задължени да ползват 30-годишни служебни автомобили без климатик
-все пак на мъжете сред тях да им се даде възможност за големи премии при достойно представяне в Европа догодина.
Заблудените "ръководители" на футбола у нас, трябва да разберат, че тръпката от параолимпийската ни А група изчезва все по-безследно и само ЕКТ поддържат жив този спорт в България.
Не бива да гледат истински футбол ! Да гледат това което сътворили до без край и сами да преценят дали заслужават заплата или трябва да бъде дарена безвъзмездно на деца без родители или за лечение на тежко болни деца ! И така докато почнат да играят истински футбол !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- rocknrolla
- Контакти:
Тонев , Донев и Карчо от Крупник да си стягат багажа и на минутата да се пръждосват от Левски .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Тези перипети ,през които са минали феновете на път за Босна, аз ли съм им виновен??Или някой друг,може би?? Да ти кажа честно,малко им е било!За това което направиха,тази........тъпа , наркоманска изгъзица, на Герена с плакатите ....трябваше да им направят други,малко по-болезнени неща!Заради тях,няма да се срамиме милиони други българи!Щом Гугутка ли е, П.....а ли е , ще задава въпроси към ръководството на Левски, може ли и аз да задам един въпрос на него: Кога ще се изметат от сектора, всички наркомани,боклуци,сутеньори,неграмотни дилъри и други псевдо фенове ,заради които повече от 12 години не стъпвам на стадиона???Два пъти съм по-Левскар от тях, не мога и детето да заведа там, да види отбора на сърцето ми !! Кога, г-н Владимиров??