sangio написа:milen.hristov написа:ralka_levskarka написа:Фенове на “Левски” разбиха носа на ТВ оператор
http://bulgarian-ultras.com/ultras/?q=node%2F232
за пореден път онея развалиха проявата на нормалните фенове. В момента редовият левскар изглежда като комплексарите в края му. Вън ултрасите от стадионите
Милене - жалкар такъв ... ако беше дошъл щеше да видиш, кои фенове са там ... а да забравих - ти ходиш само на 1-2 мача ... аман от такива фенове ... кой те е направил админ в тоя форум, не знам и не ми пука, но такива псевдо-фенчета по добре, че не идват ... нито на трибуните, нито на тренировките ... !!! що не дойде да си изразиш мнението бе ... там повечето хора бяхме от простолюдието ... а не от фракцийте .... а от НКП имаше 3-4 човека ... смешник ...
Айде погледни едно мнение по нагоре и прочети, че се поздравявам тези които бяха там, и се радвам, че ме послушаха и нямаше насилие като предишният път. Аз самият щях да бъда там ако не свършвах работа в 7, докато стигна до герена ще е 8.
Сега и изгледай клипа пуснат от Рали и кажи така ли трябва да се държи редовият фен на Левски, като башибузук.