Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 30 юли 2012 07:40

sangio написа:
milen.hristov написа:
ralka_levskarka написа:Фенове на “Левски” разбиха носа на ТВ оператор
http://bulgarian-ultras.com/ultras/?q=node%2F232

за пореден път онея развалиха проявата на нормалните фенове. В момента редовият левскар изглежда като комплексарите в края му. Вън ултрасите от стадионите

Милене - жалкар такъв ... ако беше дошъл щеше да видиш, кои фенове са там ... а да забравих - ти ходиш само на 1-2 мача ... аман от такива фенове ... кой те е направил админ в тоя форум, не знам и не ми пука, но такива псевдо-фенчета по добре, че не идват ... нито на трибуните, нито на тренировките ... !!! що не дойде да си изразиш мнението бе ... там повечето хора бяхме от простолюдието ... а не от фракцийте .... а от НКП имаше 3-4 човека ... смешник ...

Айде погледни едно мнение по нагоре и прочети, че се поздравявам тези които бяха там, и се радвам, че ме послушаха и нямаше насилие като предишният път. Аз самият щях да бъда там ако не свършвах работа в 7, докато стигна до герена ще е 8.
Сега и изгледай клипа пуснат от Рали и кажи така ли трябва да се държи редовият фен на Левски, като башибузук.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 юли 2012 10:33

Съжалявам за Гаджев! Ако не беше Иво с автогола си, сега Гаджев щеше да е легенда,като Николай Тодоров, а Левски щеше да запише още една много успешна година! След този мач играта на Гаджев тръгна надолу....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 юли 2012 10:55

Мен ми е болно за Гаджев и феновете трябва да разберат, че той е най-малкият виновник за всичко това. Може да е в ужасна форма, но пак показа миг класа в първия мач и направи 50% от гола. Ако изгоним Гаджев няма да остане нито един, на който наистина да му пука за всичко това, което се случва.
Само Левски!

Потребителски аватар
tommy77
Контакти:

Мнениеот tommy77 » 30 юли 2012 11:27

И аз мисля, че не трябва да се стоварва вината само върху един или двама футболисти, защото целия отбор игра безобразно слабо.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2012 11:38

От тук нататък се иска работа, работа ... И пак- работа !

Отпаднали сме от ЕКТ ... Пуу, много важно !
Не ни е за първи път, няма и да е за последен !!
К'во сега, да закрием Клубът НИ ли ??

Смешно НЕ-смешно, първенството ни започва скоро.
И в България СЪЩО трябва да се доказваме !
Щото в последните години СТРАХЪТ на другите от нас поизчезна ...
И се настани една нетърпима насмешливост.

Така че, да си налягат парцалите ...
Кой играл, кой неиграл срещу Сараево, ВЕЧЕ няма значение !
Сега нека всеки от играчите ни, първо сами за себе си да вземат реванш и да СИ покажат, че за нещо ги бива ...
И после да поиграят за самият Клуб, респективно и за нас, феновете.

Т'ва е положението ...
Ситуацията не иска тръшкане и вайкане, а действие :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 30 юли 2012 12:41

Браво ! Опитвате се да изгоните един от малкото останали ЛЕВСКАРИ в отбора.Давайте.Изгонете го и него и после защо нямаме резултати.Даже от видеото което гледах почнахте и по Антонио да викате.Най-малкото Владо заслужава уважение.Заради това което е дал на Левски.Заради головете които е вкарал.А вие го псувате и го наричате на всякакъв.Дано Гаджев се махне от отбора.Вие не заслужавате такъв сърцат играч като него ! :x

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 30 юли 2012 12:56

Stanislav_Ivanov написа:Браво ! Опитвате се да изгоните един от малкото останали ЛЕВСКАРИ в отбора.Давайте.Изгонете го и него и после защо нямаме резултати.Даже от видеото което гледах почнахте и по Антонио да викате.Най-малкото Владо заслужава уважение.Заради това което е дал на Левски.Заради головете които е вкарал.А вие го псувате и го наричате на всякакъв.Дано Гаджев се махне от отбора.Вие не заслужавате такъв сърцат играч като него ! :x

Сърцат :roll: Такова понятие няма в нашия отбор...Факт е, че не е само негова вината, но той от 1 година не ИГРАЕ за Левски. Дали нарочно, дали толкова си може, дали има лични проблеми, не знам...Такива играчи не трябват в отбора...Най-малкото, че каза, че не му се играе повече и защото няма кой да го купи разкарва синята фланелка. Повечето мачове го споменават за първи път към 40 мин. на мача, а това ти е дефанзивния халф !!!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 30 юли 2012 13:02

gri6ata1914 написа:
Stanislav_Ivanov написа:Браво ! Опитвате се да изгоните един от малкото останали ЛЕВСКАРИ в отбора.Давайте.Изгонете го и него и после защо нямаме резултати.Даже от видеото което гледах почнахте и по Антонио да викате.Най-малкото Владо заслужава уважение.Заради това което е дал на Левски.Заради головете които е вкарал.А вие го псувате и го наричате на всякакъв.Дано Гаджев се махне от отбора.Вие не заслужавате такъв сърцат играч като него ! :x

Сърцат :roll: Такова понятие няма в нашия отбор...Факт е, че не е само негова вината, но той от 1 година не ИГРАЕ за Левски. Дали нарочно, дали толкова си може, дали има лични проблеми, не знам...Такива играчи не трябват в отбора...Най-малкото, че каза, че не му се играе повече и защото няма кой да го купи разкарва синята фланелка. Повечето мачове го споменават за първи път към 40 мин. на мача, а това ти е дефанзивния халф !!!

Владо,най-малкото заслужава уважението на феновете заради това което е направил.Ако го нямаше него въобще нямаше да мечтаем за излизане от групите на ЛЕ преди 2 години.Същата работа и с Търнава.Оставям на страна,че в момента е в слаба форма и не играе кой знае колко,но само заради това което е направил заслужава уважение.А той е дал много повече на Левски,от колкото някои фенове който го обиждат.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2012 13:13

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев привика в първия състав на тима Стивън Петков. Момчето доскоро кара проби в Шотландия, но сега подновява занимания с родния си клуб.

Петков играе като външен халф, а през миналата година записа дебют в А група под ръководството на Ясен Петров срещу Калиакра Каварна.

В първия отбор на Левски се завърнаха и още два юноши – Александър Любенов /вратар/ и Любо Илиев /централен защитник/. Така групата на Илиан Илиев нарасна. „Сините“ тренираха сутринта на „Георги Аспарухов“, а довечера ще имат и второ занимание за деня.
Image

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 30 юли 2012 13:46

Stanislav_Ivanov написа:
gri6ata1914 написа:

Владо,най-малкото заслужава уважението на феновете заради това което е направил.Ако го нямаше него въобще нямаше да мечтаем за излизане от групите на ЛЕ преди 2 години.Същата работа и с Търнава.Оставям на страна,че в момента е в слаба форма и не играе кой знае колко,но само заради това което е направил заслужава уважение.А той е дал много повече на Левски,от колкото някои фенове който го обиждат.

Тогава Христо Йовов трябва да е вечен, направил в пъти повече от Гаджев...Искам да подчертая, че не одобрявам псувните по адрес на Владо, но е крайно време да си ходи като не му се играе за Левски...За мен това е важното. За да върви отборът, трябва някой да играе СЕГА !

Върни се в “Левски”