Привържениците на Левски се събират на протест в неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Привържениците на Левски се събират на протест в неделя

Мнениеот mormona » 28 юли 2012 18:21

Колко сме дотука ? Аз ще доведа 8 души !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 28 юли 2012 18:22

ВСИЧКИ ТАМ !!! Малко да се стреснат тия лигави бабички ! Синята фланелка е чест, но и задължение ! Няма да им позволим да я петнят !!!!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 юли 2012 18:40

Какво се косите за тези лекенца , нека си играят цял сезон на празен "Георги Аспарухов" да си карат джиповете и лимо-тата...ако има някой , който трябва да го отнесе това са Тонев , Илиев , Батков...а един съвет от мен , гледайте си само чуждите отбори ( ако имате любими такива ) и не се занимавайте с ниско бюджетни порнажи като А група ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

vinividivici
Контакти:

Мнениеот vinividivici » 28 юли 2012 18:56

И аз,съм на мнение,че ВЕЧНО СЪРДИТИЯ СЪБОТЬОР ГАДЖЕВ трябва да си ходи! Той хубаво се беше заканил да си ходи,ами ПИТАМ ЩО ОСТАНА!???? Бил лидер на отбора, КЪВ ЛИДЕР СИ ТИ БЕ ПАЛЬОШ! Ама трябват и шамари, истински при тва! Не знам още,кво да ни чакаме тия ОЛИГОФРЕНИ,НА някой от тях им даваме шанс вече пет пъти,и пак говорят за търпение! На мен лично МИ ПИСНА,ЧЕСТНО! Ако аз не си свърша работата,на втория път ми бият шута и съм на улицата! А тия бездарници ги търпим,години и зимат 120 пъти по-голяма заплата от моята! Тия ИВО ИВАНОВЦИ,ПЕЛЕТА /след завръщането/,Райковци,и всички други МИШОЦИ,им се смеят вече и кучетата на Герена,преди тренировка,ама новия ни "ШЕФ",ПАК говори добре заучени фрази и ги търпи! ПРавят си квото си искат,тия НЕЩАСТНИЦИ и никой копче не им казва,щото Иво си е П....А! Не е веновен Илиян,който и да дойде все тая, фалшива песен,ще върви,години на ред!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Бой,бой им трябва на тия! :twisted:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 юли 2012 19:04

vinividivici написа:И аз,съм на мнение,че ВЕЧНО СЪРДИТИЯ СЪБОТЬОР ГАДЖЕВ трябва да си ходи! Той хубаво се беше заканил да си ходи,ами ПИТАМ ЩО ОСТАНА!???? Бил лидер на отбора, КЪВ ЛИДЕР СИ ТИ БЕ ПАЛЬОШ! Ама трябват и шамари, истински при тва! Не знам още,кво да ни чакаме тия ОЛИГОФРЕНИ,НА някой от тях им даваме шанс вече пет пъти,и пак говорят за търпение! На мен лично МИ ПИСНА,ЧЕСТНО! Ако аз не си свърша работата,на втория път ми бият шута и съм на улицата! А тия бездарници ги търпим,години и зимат 120 пъти по-голяма заплата от моята! Тия ИВО ИВАНОВЦИ,ПЕЛЕТА /след завръщането/,Райковци,и всички други МИШОЦИ,им се смеят вече и кучетата на Герена,преди тренировка,ама новия ни "ШЕФ",ПАК говори добре заучени фрази и ги търпи! ПРавят си квото си искат,тия НЕЩАСТНИЦИ и никой копче не им казва,щото Иво си е П....А! Не е веновен Илиян,който и да дойде все тая, фалшива песен,ще върви,години на ред!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Бой,бой им трябва на тия! :twisted:

Най-голям бой заслужава Орденоносеца- оня дето "още кара влака". От него идват всичките беди, разберете го това. Със свободни агенти-ментета, непомирисвали футбол няколко месеца- това е резултата. Да ви припомням ли "мега-звездата" Зезиньо дето се изтърси през зимата? (това е само един от многото...)Докато е този родопски търбух "собственик" на Левски- това ще ни е дереджето. И ще си имаме такива "любимци" като Иво ГлавЪтЪ, Данчо Милиев, Орлин Старокин, Симеон Райков и т.н. А Гаджев ще ни е "звездата"...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 28 юли 2012 19:20

Нали някой не си мисли, че като напсува играчите и опита саморазправа на следващия мач ще изорат тревата. Единственото което ще постигнете е да озлобите някои от играчите към феновете и отбора и те просто няма и толкова да се напъват. Пример - Гаджев размотава си се, титуляр е, заплатката си върви. Лошо ли му е. Не допускайте и други играчи да тръгнат по тоя път. Да оставим Илиан да си върши работата и лека полека ще ги разкара мърдите ама не и така наведнъж.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 юли 2012 19:31

darakchiev_77 написа:Нали някой не си мисли, че като напсува играчите и опита саморазправа на следващия мач ще изорат тревата. Единственото което ще постигнете е да озлобите някои от играчите към феновете и отбора и те просто няма и толкова да се напъват. Пример - Гаджев размотава си се, титуляр е, заплатката си върви. Лошо ли му е. Не допускайте и други играчи да тръгнат по тоя път. Да оставим Илиан да си върши работата и лека полека ще ги разкара мърдите ама не и така наведнъж.

ааа, тук си в голяма грешка, пич. Бъди сигурен, че и през ум няма да им мине да играят симулативно или, по-точно казано- без да се напрягат. Те много добре знаят какво може да ги очаква във всеки един момент. Капката на търпението преля и няма мърдане...
Но съм убеден, че на някои от играчите вече им се търсят отбори. Лошото е, че времето е късичко...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 юли 2012 19:39

russia написа:.....Хич не го зачерквай Батков - същия си! ИФК Малмьо, Ференцварош, Гьотеборг, Тулуза, МТК ги сравняваш с вашите щръкляни ли? Сараево дошли с автобус, моралистите обаче със самолет, видите ли? Няма да се научите да уважавате съперника и това е! Щом надигате вече глави и търсите под вола теле, значи малко ви дойдоха боят и срамът,трябваше 5:0 да ви сложат, че да рахатясате! :lol:

Россия, какво трябвало, какво не трябвало..... всичко вече е история и статистика. Гледай си любимците и не си пъхай нослето, където не ти е работа. Дори в тази, може би най-черна седмица за българския клубен футбол, "Левски" пак се представи най-добре от българските участници с една победа. ;) Твоят любим отбор стигна само до 2 исторически равенства с "вафлите", а другите не можаха и това да направят. Когато фактите говорят, дори Г.А. и Тройчо Европейски мълчат....8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 28 юли 2012 19:41, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 28 юли 2012 19:40

santiliana написа:
darakchiev_77 написа:Нали някой не си мисли, че като напсува играчите и опита саморазправа на следващия мач ще изорат тревата. Единственото което ще постигнете е да озлобите някои от играчите към феновете и отбора и те просто няма и толкова да се напъват. Пример - Гаджев размотава си се, титуляр е, заплатката си върви. Лошо ли му е. Не допускайте и други играчи да тръгнат по тоя път. Да оставим Илиан да си върши работата и лека полека ще ги разкара мърдите ама не и така наведнъж.

ааа, тук си в голяма грешка, пич. Бъди сигурен, че и през ум няма да им мине да играят симулативно или, по-точно казано- без да се напрягат. Те много добре знаят какво може да ги очаква във всеки един момент. Капката на търпението преля и няма мърдане...
Но съм убеден, че на някои от играчите вече им се търсят отбори. Лошото е, че времето е късичко...

За другите не знам ,ама за ИИ5 и Гаджев след вчера това ,което им се случи, остава и да не почнат да играят като хората :mrgreen:

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 28 юли 2012 19:41

Да нахранят Гаджев!
Тоя направи един мач, после 5 си почива. Уж каза, че още малко ще го търпим и се маха, ама разбра, че никой не го иска!
Изображение

Върни се в “Левски”